τουαλέτα

Μια ανεξάρτητη μονάδα μπάνιου που εξοικονομεί χώρο από το Allegory Studio

μονάδα μπάνιου που εξοικονομεί χώρο γύρω από το στούντιο αλληγορίας

Το μπάνιο είναι συχνά το μικρότερο ή το πιο στενό δωμάτιο στα διαμερίσματά μας. Όλοι ονειρεύονται ένα μεγάλο μπάνιο, όπου μπορούν να χαλαρώσουν σε μια μεγάλη μπανιέρα το βράδυ. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τους περισσότερους από εμάς. Οι σχεδιαστές δίνουν όλο και περισσότερη έμφαση στα πολυλειτουργικά και συμπαγή έπιπλα, οπότε η επόμενη ιδέα δεν αποτελεί έκπληξη. “Roundabath” από Allegory Studio είναι ένα μονάδα μπάνιου που εξοικονομεί χώρο, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει ένα ολόκληρο μπάνιο εκτός από την τουαλέτα.

Μονάδα εξοικονόμησης χώρου μπάνιου από το Allegory Studio

στρογγυλό μπάνιο έννοια στούντιο αλληγορίας εξοικονόμηση χώρου μπάνιου

Λες και οι λειτουργίες του δωματίου μπήκαν σε ένα μόνο έπιπλο. Ο χρήστης του “Roundabath” μπορεί να κάνει τα πάντα εκεί – βουρτσίστε τα δόντια σας, πλύνετε το πρόσωπό σας, ντους, εφαρμόστε λοσιόν, κάντε μακιγιάζ ή κάντε μαλλιά. Η ανεξάρτητη μονάδα αποτελείται από αρθρωτές μεταλλικές ράβδους, νιπτήρα, καθρέφτη και ντους, οι οποίες στηρίζονται σε συμπαγή τριγωνική βάση από σκυρόδεμα. Ένας γυάλινος τοίχος χωρίζει το ντους από τα άλλα στοιχεία. Η κουλτούρα του μπάνιου έχει αλλάξει!

Μονάδα εξοικονόμησης χώρου μπάνιου που συνδυάζει τα πάντα σε ένα

μονάδα μπάνιου συμπαγή μικρά δωμάτια στούντιο αλληγορίας

Αυτά τα μονάδα μπάνιου που εξοικονομεί χώρο είναι μόνο μέρος μιας σειράς σχεδίων οικιακών ειδών από το Allegory Studio που ονομάζεται An-Archi (Anarchy + Architecture). Αυτή η συλλογή εκτέθηκε στο Salone Satellite, Milan Design Week, από τις 8 έως τις 13 Απριλίου 2014. Το Allegory Studio, με έδρα το Carouge στα περίχωρα της Γενεύης, ιδρύθηκε το 2010 από τον αρχιτέκτονα Albert Schurs, τη Lisa del Papa και τον σχεδιαστή προϊόντων Wendy Gaze. Η εστίασή της είναι η αρχιτεκτονική, η εσωτερική διακόσμηση, η αρχιτεκτονική λιανικής, οι εγκαταστάσεις, η σκηνογραφία και ο σχεδιασμός προϊόντων. Έλαβαν το βραβείο Red Dot δύο φορές το 2013.

υπάρχει χώρος για όλα

μονάδα μπάνιου που εξοικονομεί χώρο, ανεξάρτητο, τα πάντα σε ένα στούντιο αλληγορίας

οι μεταλλικές ράβδοι έχουν κολλήσει σε μια βάση από σκυρόδεμα

στρογγυλό μικρό μπάνιο έννοια platsplarend έπιπλα μπάνιου

λευκά, στρογγυλά ράφια

εξοικονόμηση χώρου μπάνιου στούντιο αλληγορίας σχεδιασμού μπάνιου