τουαλέτα

Μοντέρνος σχεδιασμός μπανιέρας “Ergo_nomic” της Rexa Design

ιδέα σχεδίασης μπανιέρα επίπεδο δάπεδο σκαμπό ξύλο

Το Ergo_nomic της Rexa Design είναι ένα σύστημα για το μπάνιο που αφορά κυρίως την εργονομία. Η συλλογή περιλαμβάνει μπανιέρες, νιπτήρες, ντους, ντουλάπια, καθρέφτες, ράφια και πολλά άλλα χρήσιμα αξεσουάρ για το μπάνιο. Ο στόχος της εγκατάστασης είναι να είναι όλα εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα. Με αυτόν τον τρόπο, η καθημερινότητα διευκολύνεται και αρχίζει και τελειώνει περισσότερο χωρίς άγχος. Για παράδειγμα, οι βρύσες νερού είναι ενσωματωμένες. Αυτό εγγυάται ομοιόμορφη μετάβαση από ζεστό σε κρύο νερό και αντίστροφα και επίσης εξασφαλίζει ένα ορισμένο επίπεδο άνεσης. Σε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας δείξουμε τα μοντέλα για το Σχεδιασμός μπανιέρας φανταστείτε, τα οποία είναι διαθέσιμα σε διάφορες σύγχρονες παραλλαγές.

Σχεδιασμός μπανιέρας με ντους

μπάνιο γωνιακό ντους μπανιέρα κεφαλή ντους επίδραση βροχής τσιμεντένιο τοίχο

Έχει προγραμματιστεί επίσης χώρος για το ντους για αυτήν την υπέροχη, ορθογώνια μπανιέρα. Αυτό πλαισιώνεται από τον τοίχο και τη μπανιέρα. Επίσης αξιοσημείωτες είναι οι αναφερόμενες βρύσες, οι οποίες μοιάζουν με κουμπιά και αφήνουν το νερό να ρέει γυρίζοντάς τις. Ο σχεδιασμός της μπανιέρας είναι μοντέρνος και αποτελείται από απλές και ευθείες γραμμές σε λευκό χρώμα.

Σχεδιασμός μπανιέρας με βρύσες σε σχήμα κουμπιού

ορθογώνιες μπανιέρες σχεδιασμό σκαμπό ντους χρυσό μοντέρνο

Ιδέα σχεδιασμού για ένα μοντέρνο μπάνιο με Ergo_nomic εξοπλισμό

μοντέρνα επίπλωση μπανιέρα μπάνιου σχεδιασμένο σκυρόδεμα

Σχεδιασμός μπανιέρας – μπανιέρα ενσωματωμένη στο πάτωμα

χαλαρώστε ντουλάπι δαπέδου μπάνιου λευκό χαμηλό ταμπλό ιταλικό σχέδιο

Αυτός ο σχεδιασμός μπανιέρας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Η μπανιέρα είναι απλά ενσωματωμένη στο πάτωμα. Είναι επίσης πρακτικό ότι αυτή η παραλλαγή μπορεί επίσης να εφαρμοστεί εύκολα σε ένα ήδη κατασκευασμένο μπάνιο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να ανεβείτε χρησιμοποιώντας βήματα. Το μέγεθος του βάθρου το καθορίζετε μόνοι σας. Στη συνέχεια δημιουργήστε τη δική σας προσωπική όαση με μια τέτοια μπανιέρα!

Χώρος με μπανιέρα και μοντέρνα ντουλάπα

μπανιέρες σχεδιασμός δαπέδου ενσωματωμένο σκαμπό βιτρίνας ντουλαπιού

Φτιάξτε μια πλατφόρμα για τη βυθισμένη μπανιέρα

σκαλοπάτια βάθους μπάνιο ιδέα σχεδιασμού μπανιέρας

Ελεύθερος σχεδιασμός μπανιέρας

μπανιέρες σχεδιασμού ανεξάρτητου μπλε λαμπτήρα δαπέδου νερού

Αυτή η μπανιέρα βρίσκεται στη μέση του μπάνιου. Για αυτήν την παραλλαγή μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε το μέρος, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει επίσης αποχέτευση για να αδειάσετε τη μπανιέρα. Ένας ανεξάρτητος σχεδιασμός μπανιέρας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μπροστά από ένα μεγάλο παράθυρο, όπως φαίνεται εδώ. Όπως και να έχει, η πλήρης άνεση εγγυάται η Ergo_nomic μπανιέρες της Rexa Design.

Ανεξάρτητη μπανιέρα μπροστά από ένα παράθυρο

μπανιέρες λαμπτήρων δαπέδου σχεδιασμός ανεξάρτητου παραθύρου καθρέφτη κονσόλας

Κεφαλή ντους μπανιέρας με ενδιαφέρον σχέδιο

ανεξάρτητη μπανιέρα μπάνιο πράσινο νερό φιγούρα πλάγιο τραπέζι

μπανιέρα κεφαλής ντους λευκό ορθογώνιο ιταλικό σχέδιο

Μοντέρνες μπανιέρες με εργονομική σχεδίαση επίπλων μπάνιου

Σχεδιασμός μπανιέρων από Σχεδιασμός Rexa