τουαλέτα

Κεραμικά έπιπλα μπάνιου με εντυπωσιακό σχεδιασμό της Hatria

κίτρινο-μπάνιο-πλακάκια-κεραμικά-μοντέρνο σχέδιο

Η Hatria είναι μια κορυφαία εταιρεία του ιταλικού brand Marazzi Group, που ασχολείται με το σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση Κεραμικά έπιπλα μπάνιου είναι εξειδικευμένα. Η εταιρεία παράγει επίσης όλα όσα χρειάζονται σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό μπάνιο – από νεροχύτες, τουαλέτες και καμπίνες ντους έως κρεμάστρες για πετσέτες. Κάθε σχέδιο χαρακτηρίζεται από απλά αλλά κομψά μοντέρνα σχήματα που είναι εμπνευσμένα από το μινιμαλιστικό στυλ. Παρά τις ομοιότητες, κάθε εγκατάσταση είναι μια νέα, συναρπαστική ιδέα που θα ευχαριστήσει όλους τους λάτρεις της απλής κομψότητας.

Κεραμικά έπιπλα μπάνιου – απλή διαχρονική κομψότητα

κομψά κεραμικά έπιπλα μπάνιου

Το Hatria προσφέρει πολλές συλλογές που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα Κεραμικά έπιπλα μπάνιου έτσι ώστε το μοντέρνο μπάνιο να μετατραπεί σε ένα κομψό και κομψό μέρος του σπιτιού. Το επίκεντρο είναι η αντίθεση μεταξύ των πλακιδίων και των λευκών επίπλων, τα οποία έχουν υπέροχο σχήμα και τραβούν την προσοχή όλων. Σε σύγκριση, τα καλύμματα δαπέδου είναι ως επί το πλείστον ουδέτερα, έτσι ώστε ο εξαιρετικός σχεδιασμός να μπορεί να έρθει από μόνος του. Μαύρο, λευκό, ανοιχτό ροζ, πορτοκαλί και κοραλί είναι δημοφιλείς επιλογές για πλακάκια μπάνιου. Το ξύλο δίνει στο δωμάτιο μια ζεστή ατμόσφαιρα και αν το μπάνιο είναι καλά φωτισμένο, το υπέροχο εσωτερικό έρχεται από μόνο του. Οι νεροχύτες έχουν ενδιαφέροντα στρογγυλά σχήματα που καθιστούν εύκολη την αναγνώριση της Hatria.

Κεραμικά έπιπλα μπάνιου – μινιμαλιστικό τέλειο

 ροζ-κοραλλί-χρώμα-μπάνιο

Η αντίθεση μεταξύ των μινιμαλιστικών μορφών του Κεραμικά έπιπλα μπάνιου δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ. Έτσι, οι σχεδιαστές της Hatria δημιούργησαν τα δικά τους αξεσουάρ για να ταιριάζουν καλύτερα στο εσωτερικό. Δίνουν κομψές πινελιές και είναι πρακτικές ταυτόχρονα. Ο προσεκτικός σχεδιασμός προσφέρει εναλλακτικές λύσεις για πολυάσχολους επιχειρηματίες, καθώς και για μεγάλες οικογένειες. Όσον αφορά το ύφος και τα υλικά, όλα είναι υψηλής ποιότητας, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια – και μπορείτε να το δείτε αυτό όταν κοιτάτε ένα μπάνιο από Χατρία μπαίνει. Ως αποτέλεσμα της εργασίας αυτής της ταλαντούχης ομάδας σχεδιαστών, δημιουργήθηκαν συλλογές που είναι τέλειες τόσο για μικρά διαμερίσματα όσο και για μεγάλα σπίτια.

Από τον Κ.Χ. Χρίστοβα

Κομψός νεροχύτης

κομψός-νιπτήρας-ορθογώνιος

Κομψή πρακτική γυάλινη καμπίνα ντους

κομψό-πρακτικό-γυάλινο-ντους-καμπίνα

Ασπρόμαυρα έπιπλα μπάνιου

ασπρόμαυρα κεραμικά πλακάκια επίπλων μπάνιου

Μαύρο διαμέρισμα στο μπάνιο

κομψό-μπάνιο-τουαλέτα-χωρίσματα

Μοντέρνα κίτρινα πλακάκια μπάνιου

ανοιχτό κίτρινο-μπάνιο-πλακάκια-trendy-χρώμα

Διπλοί νιπτήρες για μεγάλες οικογένειες

Διπλό νεροχύτη με κόκκινο ύφασμα