τουαλέτα

Inipi B – συμπαγής σάουνα με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού

Συμπαγής σχεδιασμός σάουνας με φωτισμό Inipi-B

ο συμπαγής σάουνα Το Inipi B by Duravit είναι μια σάουνα μοντέρνου σχεδιασμού που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γωνιά και προσφέρει έναν άνετο χώρο για να αισθάνεται καλά ένα άτομο. Η διασκέδαση με τη σάουνα ήταν δυνατή στον μικρότερο χώρο από το 2009 και σε συγκριτικά χαμηλότερη τιμή. Η σάουνα (120 x 120 cm) μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να αποσυναρμολογηθεί σε μικρά διαμερίσματα της πόλης και εξασφαλίζει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα ευεξίας ακόμη και στο μπάνιο στο σπίτι.

Συμπαγής σάουνα από το Duravit – Inipi B Super Compact

Inipi-B-super-compact-wellness-home-μπάνιο

Ο Duravit συνέχισε την τάση για μικρά μπάνια και συνεργάστηκε με τους Αυστριακούς σχεδιαστές στο EOOS για να αναπτύξουν αυτή τη συμπαγή αλλά εξαιρετικά λειτουργική σάουνα. Έχετε συγκεντρώσει μόνο την τεχνολογία στα βασικά, χωρίς να χάσετε καθόλου την άνεση. Η συμπαγής σάουνα είναι επίσης διαθέσιμη σε μεγαλύτερη έκδοση (240 x 120 cm) για δύο άτομα.

Συμπαγής σάουνα για ατμόσφαιρα ευεξίας στο σπίτι

συμπαγής-σάουνα-σχέδιο-duravit-σπίτι-μπάνιο

Ο πίνακας ελέγχου είναι ενσωματωμένος στο πλάι του μπροστινού μέρους της σχεδιαστικής σάουνας. Η θερμοκρασία, ο χρονοδιακόπτης και η ψηφιακή κλεψύδρα μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Κατά την επιλεγμένη περίοδο ανάπαυσης, η ενέργεια θέρμανσης εξοικονομείται με λειτουργία ECO. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τη σάουνα, η θερμοκρασία μέσα στη σάουνα θερμαίνεται ξανά αυτόματα. Αυτό εξοικονομεί πόρους και ενεργειακό κόστος.

μεγαλύτερη παραλλαγή σάουνας για δύο άτομα

Inipi-B-duravit-sauna-παραλλαγή-δύο ατόμων

Το έγχυμα για τις πέτρες της σάουνας ελέγχεται άνετα μέσω ενός κουμπιού. Η δεξαμενή νερού είναι εύκολα προσβάσιμη και κρύβεται πίσω από ένα ξύλινο πάνελ. Η ίδια η καμπίνα έχει μοντέρνο, μειωμένο σχεδιασμό, με όλη την τεχνολογία κρυμμένη. Οι πάγκοι σάουνας στο Inipi B Super Compakt είναι κατασκευασμένοι από ανοιχτόχρωμο ξύλο ασπέν και είναι διατεταγμένοι σε δύο επίπεδα. Με τη μεγαλύτερη παραλλαγή, μπορείτε επίσης να ξαπλώσετε. Οι πλάτες των καθισμάτων πάγκου μπορούν επίσης να ρυθμιστούν μεμονωμένα, ώστε να βρείτε την πιο άνετη θέση.

Παγκάκια από ελαφρύ ξύλο ασπέν

compact-sauna-design-one-person-bench

Σάουνα διασκέδαση στον μικρότερο χώρο

συμπαγής σχεδιασμός σάουνας-inipi-b-duravit-corner-μπάνιο

Πίνακας ελέγχου για τον έλεγχο της θερμοκρασίας

compact-sauna-design-control-panel-control-temperature-control

Η έγχυση γίνεται με κουμπί ελεγχόμενη

συμπαγής-σάουνα-σχέδιο-κουμπί-έγχυμα-σάουνα-πέτρες-σόμπα

Φωτισμός LED

compact-sauna-design-bench-adjustable

ρυθμιζόμενη πλάτη του πάγκου της σάουνας

συμπαγής-σάουνα-σχέδιο-πάγκος-ξύλο-εργονομική-καθιστική