τουαλέτα

Ντουλάπι μπάνιου με νεροχύτη από τη συλλογή Nouveau με γεωμετρικά σχήματα

διπλό ντουλάπι μπάνιου με νιπτήρα και στρογγυλούς καθρέφτες

Το στούντιο σχεδιασμού Bernhardt-Vella έχει αναπτύξει ένα μοναδικό σχέδιο για ντουλάπι μπάνιου με νιπτήρα για την ιταλική μάρκα Ex.T. σκαρφίζομαι. Αυτά είναι συναρπαστικά και ταυτόχρονα μοντέρνα μοντέλα που συνδυάζουν όχι μόνο διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα, αλλά και διαφορετικά υλικά, προκειμένου να δημιουργήσουν μοναδικά έπιπλα μπάνιου και να επιτύχουν μια τέλεια ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Εκτός από το ντουλάπι και το νιπτήρα, η συλλογή Nouveau περιλαμβάνει επίσης έναν καθρέφτη που δίνει στο σετ την τελευταία πινελιά. Όλοι τους σχηματίζουν μια ενδιαφέρουσα γεωμετρική σύνθεση που μπορεί να μεταβληθεί κατά βούληση. Αλλά ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω συλλογή για τον εαυτό σας.

Ντουλάπι μπάνιου με νεροχύτη και καθρέφτη σε γεωμετρικά σχήματα

Ντουλάπι μπάνιου με νεροχύτη και οβάλ καθρέφτη στον τοίχο

Όπως ήδη αναφέρθηκε, όλα τα στοιχεία για το ντουλάπι του μπάνιου με νιπτήρα έχουν γεωμετρικά σχήματα. Οι σχεδιαστές Paola Vella και Ellen Bernhardt επέλεξαν ορθογώνια σχήματα καθώς και κύκλους, ημικύκλια και ελλείψεις. Αυτό προσφέρει τη δυνατότητα εύρεσης διαφορετικών συνδυασμών που μπορούν να είναι όχι μόνο συμμετρικοί αλλά και ασύμμετροι όπως είναι επιθυμητό. Το ντουλάπι του μπάνιου έχει κλείσει, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει ακόμα καλύτερα. Διαφορετικά μεγέθη είναι επίσης βολικά διαθέσιμα. Αυτό καθιστά εύκολο να βρείτε ένα ντουλάπι μπάνιου για ένα μικρό μπάνιο, ενώ ένα μοντέλο με δύο νεροχύτες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερα δωμάτια.

Συνδυασμός διαφορετικών υλικών στο μπάνιο

Ντουλάπι μπάνιου με νεροχύτη και καθρέφτη και ιταλικό σχεδιασμό

Το σχήμα του ντουλαπιού μπορεί επίσης να ποικίλει, συνδυάζοντας υλικά όπως μάρμαρο και μέταλλο. Το ντουλάπι του μπάνιου είναι εξοπλισμένο με συρτάρια για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Και δεν έχει σημασία αν θέλετε ντουλάπι μπάνιου σε μαύρο χρώμα ή ψάχνετε ντουλάπια μπάνιου σε λευκό χρώμα – η συλλογή Nouveau είναι σίγουρα η κατάλληλη για εσάς. Αν θέλετε να επιλέξετε το ντουλάπι του μπάνιου στενό, μπορείτε επίσης να βρείτε έναν συμβιβασμό. Υπάρχουν επίσης μοντέλα που θυμίζουν περισσότερο κονσόλες και, παρά το ενσωματωμένο συρτάρι, είναι πολύ στενά προκειμένου να καταλαμβάνουν λίγο χώρο στον τοίχο. Η ιδανική παραλλαγή αν το ντουλάπι του μπάνιου πρέπει να είναι μικρό. Γενικά, το ντουλάπι του μπάνιου με νιπτήρα είναι πολύ πρακτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε μπάνιο.

Ντουλάπι μπάνιου με νιπτήρα σε μικρό ή μεγάλο

κομψό ντουλάπι μπάνιου σε λευκό, τριαντάφυλλο, μάρμαρο και ορείχαλκο

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι το ντουλάπι του μπάνιου είναι εξοπλισμένο με καθρέφτη. Και εδώ, επίσης, έχετε την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά μεγέθη και φυσικά σχήματα. Είτε ορθογώνιο με πτυσσόμενα φτερά, στρογγυλά ή οβάλ – έχετε την επιλογή για το προσωπικό σας ντουλάπι μπάνιου με νιπτήρα! Το οβάλ μοντέλο μπορεί επίσης να στερεωθεί κάθετα αλλά και οριζόντια για να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Ρίξτε μια ματιά σε περισσότερες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή συλλογή παρακάτω και φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στους μοναδικούς νεροχύτες ντουλαπιών μπάνιου.

Μοντέρνος σχεδιασμός από τη συλλογή Nouveau

Ξύλινη αναζήτηση για το ντουλάπι του μπάνιου με νιπτήρα από τη συλλογή Nouveau

Επιπλώστε ένα μικρό μπάνιο με μοντέρνα έπιπλα από το Ext

Σύγχρονο σετ επίπλων αποτελούμενο από ντουλάπι, νεροχύτη και καθρέφτη με γεωμετρικά σχήματα

Ντουλάπι μπάνιου με νιπτήρα σε ευγενές βιομηχανικό στιλ από Ext και Bernhardt και Vella

Σχεδιασμός από στούντιο σχεδίασης Bernhardt-Vella Για Π.Χ.