τουαλέτα

Γωνιακά ντους από γυαλί: λύση εξοικονόμησης χώρου για το μικρό μπάνιο

Γωνιακά ντους από γυαλί κατασκευασμένα για τη μέτρηση των εξαρτημάτων του μπάνιου από ανοξείδωτο ατσάλι

Είτε χωρίς πλαίσιο, είτε με γωνιακή είσοδο είτε με πτυσσόμενες πόρτες που εξοικονομούν χώρο-τα γυάλινα ντουζ γωνιών είναι πραγματικοί καλλιτέχνες γρήγορης αλλαγής που προσαρμόζονται στον δικό σας χώρο διαβίωσης. Δεν είναι περίεργο που έχουν καθιερωθεί ως η ιδανική λύση χώρου για μικρά μπάνια. Σχεδόν δεν υπάρχουν όρια στις επιθυμίες του σχεδιασμού, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να δημιουργήσει το δικό του μπάνιο ονείρων σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Σας δίνουμε μια επισκόπηση των μεμονωμένων εξαρτημάτων και σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά. Τώρα τίποτα δεν εμποδίζει την προσωπική σας όαση ευημερίας!

Γωνιακά ντους από γυαλί – το σωστό προστατευτικό παφλασμών για βέλτιστη άνεση

Γωνιακά ντους από γυάλινα μαρμάρινα πλακάκια μικρή μπανιέρα μπάνιου ανεξάρτητη

Είτε ως δροσιά φρεσκάδας το πρωί είτε ως χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα – στις μέρες μας το ντους έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του μοντέρνου μπάνιου. Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων μπάνιου δεν αφήνει τίποτα το επιθυμητό – όλοι μπορούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα σπα ακόμη και σε περιορισμένο χώρο. Ο σωστός προστατευτικός ψεκασμός εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση. Η κουρτίνα ντους, η οποία ήταν τόσο δημοφιλής, αντικαθίσταται ολοένα και περισσότερο από μια ημιδιαφανή Γυάλινη καμπίνα ντους αντικαταστάθηκε. Σημαντικά κριτήρια κατά την αγορά δεν είναι μόνο η ανθεκτικότητα της κατασκευής, αλλά και το ότι καθαρίζεται εύκολα. Αποδεικνύεται ότι είναι ιδιαίτερα πρακτικό σε μπάνια με κεκλιμένες οροφές και κόγχες-η καμπίνα ντουζιέρας εγγυάται ότι το γωνιακό ντους θα ταιριάζει στον διαθέσιμο χώρο με ακρίβεια χιλιοστού. Ανάλογα με την κατάσταση εγκατάστασης, η γυάλινη καμπίνα ντους μπορεί να σχεδιαστεί με μία ή δύο πόρτες.

Γωνιακά ντους από γυαλί – τα εξαρτήματα με μια ματιά

Γυάλινες ντουζιέρες σε επίπεδο δαπέδου χωρίς δίσκο ντους

Ακριβώς επειδή το γωνιακό ντους είναι φτιαγμένο για μέτρηση, θα πρέπει να δοθεί επιπλέον προσοχή στην ποιότητα των επιμέρους εξαρτημάτων κατά την αγορά του. Εδώ είναι τα πιο σημαντικά με μια ματιά:

Γωνιακά ντους από γυαλί. Φεγγίτες μπάνιου ημιδιαφανείς

Το σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας, για παράδειγμα, πρέπει να έχει πάχος γυαλιού τουλάχιστον 6 mm, με το βέλτιστο 8 mm. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές για να διαλέξετε σχέδια – μια καμπίνα ντους από διαφανές γυαλί φαίνεται κομψή και συνδυάζεται αρμονικά με μινιμαλιστικά σχέδια μπάνιου. Το παγωμένο γυαλί δίνει στο πιουριστικό μπάνιο την τελευταία πινελιά και το χρωματιστό γυαλί, τυπωμένο με μεμονωμένα μοτίβα, γίνεται εντυπωσιακό στο λουτρό εξοχικού στιλ σε ελάχιστο χρόνο.

Γωνιακά ντους από γυαλί σταθεροποιητή μπαρ ντους ψιλής βροχής μικρό μπάνιο

Τα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα σταθεροποίησης πρέπει ιδανικά να είναι από ανοξείδωτο χάλυβα – μεντεσέδες πόρτας ντους, γυάλινοι σύνδεσμοι, ράβδοι σταθεροποίησης και προφίλ U για στερέωση στον τοίχο ή στην οροφή παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σταθερότητα της κατασκευής. Συνήθως ταιριάζουν οπτικά με τη λαβή της πόρτας και μπορούν να παρέχονται είτε με ματ είτε με γυαλιστερή επιφάνεια.

Γωνιακά ντους από γυάλινο νιπτήρα ξύλου μοντέρνο εξοχικό μπάνιο μικρό

Το υλικό στεγανοποίησης τοίχων και δαπέδων είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από πλαστικό, είναι ως επί το πλείστον διαφανές και μπορεί να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή, εάν είναι απαραίτητο. Σφραγίδες, λωρίδες ή μαγνητικές σφραγίδες χρησιμοποιούνται ως κάθετες οθόνες ντους μεταξύ των γυάλινων στοιχείων. Τα τελευταία είναι κυρίως τοποθετημένα στις πόρτες έτσι ώστε να μπορούν να κλείνουν αυτόματα. Τα υδατοαπωθητικά προφίλ εγκαθίστανται οριζόντια, εάν είναι απαραίτητο, είναι δυνατή η πρόσθετη ηχομόνωση – εξασφαλίζει ότι το νερό δεν μπορεί να διαφύγει. Αυτή η κάτω σφραγίδα ωθείται στο γυαλί και επομένως πρέπει να ταιριάζει με το πάχος του γυαλιού.

γωνιακά ντους από γυαλί φυσικής πέτρας πλακάκια χωρίσματος τοίχου μπάνιου

Οι λαβές των θυρών και στις δύο πλευρές ολοκληρώνουν το πρόγραμμα παράδοσης – είναι επίσης προσαρμοσμένες στο πάχος του γυαλιού και είναι επίσης κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα.

Οι σωστές διαστάσεις είναι πολύ σημαντικές για τη συναρμολόγηση χωρίς προβλήματα των επιμέρους εξαρτημάτων. Η επιφάνεια του γυαλιού υπολογίζεται ανάλογα με το αν οι γυάλινοι τοίχοι είναι εγκατεστημένοι απευθείας στο πάτωμα ή σε ένα δίσκο ντους. Εάν αισθάνεστε συντριμμένοι από την πρόκληση, μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά.

Γωνιακά ντους από γυάλινα ψηφιδωτά πλακάκια δάπεδο μαρμάρινα πλακάκια τοίχο