τουαλέτα

Η ανεξάρτητη μπανιέρα δίνει στο μπάνιο μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση

λευκό χρώμα πλακάκια τοίχου τσιμεντένιος τοίχος

Το μπάνιο Rexa εντυπωσιάζει με την κομψή, μινιμαλιστική του εμφάνιση. ο ανεξάρτητο μπάνιο είναι εμπνευσμένο από τη φύση και προσφέρει άνεση για το σώμα και την ψυχή.

Ανεξάρτητη μπανιέρα με καθαρό σχεδιασμό

Deco σκούρο δάπεδο από σανίδα

Καθαρές γραμμές και απλή κατασκευή καθορίζουν το ανεξάρτητο μπάνιο από τη Ρέξα. Ο σχεδιασμός, εντελώς σε λευκό, αποπνέει διαχρονική κομψότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι η επένδυση της μπανιέρας μιμείται ένα διαμάντι. Οι γωνίες και οι άκρες δημιουργούν ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός και σκιάς και δίνουν έμφαση στο μοντέρνο μπάνιο. Ανεξάρτητα από το αν σχεδιάζετε μια εγκατάσταση σε κλασικό ή μινιμαλιστικό στιλ – αυτή η μπανιέρα είναι σίγουρο ότι θα συμπληρώσει το σχέδιο. Ταυτόχρονα, το σχήμα της εσωτερικής μπανιέρας στρογγυλοποιείται για μεγαλύτερη άνεση. Η ογκώδης κατασκευή δεν πρέπει να ξεγελαστεί – η μπανιέρα είναι εξαιρετικά σταθερή και σταθερή. Ο ευρύς χώρος στο ράφι σας εξασφαλίζει να αισθάνεστε καλά όταν κάνετε μπάνιο και προσφέρει χώρο αποθήκευσης για τα σκεύη μπάνιου. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε!

Ανεξάρτητη μπανιέρα – η συλλογή Warp μεταμορφώνει το μπάνιο

Ξύλινο δάπεδο νιπτήρα μπανιέρας

Είναι μέρος της νέας συλλογής Warp από τον Ιταλό κατασκευαστή επίπλων μπάνιου Rexa. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην προστασία της φύσης – τα έπιπλα κατασκευάζονται σε μια αίθουσα που τροφοδοτείται με ηλιακή ενέργεια. Τα έπιπλα μπάνιου της ευγενούς μάρκας επηρεάστηκαν από τον κλασικισμό και την αναγέννηση. Η απλή κατασκευή τους και η καθαρή χρωματική τους σύνθεση εγγυώνται ότι δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα. Ντουζιέρες από γυαλί και με πλαστικό δάπεδο, νιπτήρες με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, λευκά ράφια τοίχων, τετράγωνους καθρέφτες και μεγάλα πλακάκια τοίχου με μια πουριστική εμφάνιση στρογγυλοποιούν τη γκάμα των προϊόντων. Το απόλυτο highlight, ωστόσο, παραμένει το μινιμαλιστικό ανεξάρτητο μπάνιο. Το μπάνιο είναι διακοσμημένο με αξεσουάρ σε βασιλικό στιλ. Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, κλασικοί θήκες κεριών με στολίδια και παλιές φωτογραφίες στον τοίχο κάνουν το δωμάτιο να δείχνει συναρπαστικό και εκλεκτικό.

Μπανιέρα με αρκετό χώρο αποθήκευσης για περισσότερη άνεση

Ιταλικά έπιπλα υπνοδωματίου μπανιέρας

Μπάνιο με τοίχο φωτογραφιών

πρωτότυπη διακοσμητική επένδυση μπανιέρας

Λευκά πλακάκια τοίχου για το μπάνιο

Σχέδιο μπάνιου με πλακάκια Ιταλικά έπιπλα

The Warp Collection – έπιπλα μπάνιου υψηλής ποιότητας

Πλάκες δαπέδου φωτισμού παραθύρων μπάνιου

Κηροπήγια για το μοντέρνο μπάνιο

ορθογώνια έπιπλα μπάνιου υψηλής στιλπνότητας λευκά