τουαλέτα

Φέρτε ένα βλέμμα στο μπάνιο χωρίς παράθυρο

μπάνιο-χωρίς-παράθυρο-χρώματα-τοίχος-διακόσμηση-κορνίζες-εικόνες

Maybeσως αισθάνεστε λίγο λυπημένοι όταν μπαίνετε στο μπάνιο σας χωρίς παράθυρα και αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη όπως κοιτάζετε έξω στον ήλιο; Όλο το φταίξιμο για αυτό πέφτει στο σκοτεινό μπάνιο σας! Γιατί κάποια μπάνια είναι σκοτεινά; Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό: σκοτεινοί τοίχοι, παράθυρα που δεν είχαν σχεδιαστεί ή κακός φωτισμός, αυτές είναι οι συνηθισμένες πηγές σκότους στο μπάνιο. Ακόμα κι αν το φυσικό φως δεν μπαίνει στο μπάνιο σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε και εσείς στο σκοτάδι! Εδώ είναι μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να φέρετε περισσότερο φως στο μπάνιο σας χωρίς παράθυρα και να δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο που σίγουρα θα σας άρεσε.

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: προσδιορίστε τους λόγους για το σκοτάδι:

λευκό-μπάνιο-χωρίς-παράθυρο-ντους-καμπίνα-προσβάσιμο-γυάλινο διαμέρισμα

Κάθε μπάνιο έχει τα δικά του προβλήματα όταν πρόκειται για φωτισμό. Εάν το μπάνιο σας δεν έχει καθόλου παράθυρα, υπάρχουν τρόποι για να το κάνετε πιο φωτεινό. Αλλάξτε το χρώμα στους τοίχους, επειδή ένα πιο ανοιχτό χρώμα ή ταπετσαρία θα βοηθήσουν αναμφίβολα να αντανακλά το φως και αντίθετα – τα πιο σκούρα χρώματα θα απορροφήσουν το φως. Τα πιο ανοιχτά, ουδέτερα χρώματα και τα παστέλ σε κάνουν επίσης να νιώθεις ψυχικά καλύτερα και να μην είσαι τόσο στριμωγμένος σε αυτό το κλειστό μπάνιο.

Θα πρέπει επίσης να προτιμήσετε κεραμικά ή προϊόντα πορσελάνης σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις για τους χώρους του ντους και της μπανιέρας σας. Τα σκουρόχρωμα κεραμίδια και τα πλακάκια φαίνονται όμορφα και δραματικά, αλλά εδώ χρειάζεστε πιο ανοιχτές αποχρώσεις για να νιώσετε τον χώρο ανοιχτό και ευάερο.

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: εξασφαλίστε επαρκή φωτεινότητα

σύστημα σωλήνων φωτός-μπάνιο-χωρίς-παράθυρο-τοίχο-φωτισμός-ιδέες

Perhapsσως θέλετε να φέρετε περισσότερο φως στο μπάνιο σας, αλλά δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα παράθυρο εκεί. Perhapsσως το μπάνιο σας βρίσκεται στο εσωτερικό του σπιτιού σας, ένας εξωτερικός τοίχος δεν είναι επιλογή. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν ηλιακό ή φωτιστικό σωλήνα που φέρνει φυσικό φως από την οροφή ή από έναν πλευρικό τοίχο.

Αυτοί οι σωλήνες αντανακλούν το φως από έξω και ρίχνουν φυσικό φως στο μπάνιο σας. Συχνά χρησιμοποιούνται σε σκούρα ντουλάπια ή στο ντουλάπι της κουζίνας. Αυτοί οι ηλιακοί σωλήνες μπορούν να αποτελέσουν μια λύση φωτισμού για τη σκοτεινή περιοχή του νιπτήρα σας. Οποιοδήποτε αντικείμενο από γυαλί σε ένα μπάνιο χωρίς παράθυρο είναι επίσης ευπρόσδεκτο, επειδή το γυαλί δίνει μια αίσθηση διαφάνειας και ελαφρότητας στο δωμάτιο.

Δημιουργικά φωτιστικά και έργα τέχνης στο μπάνιο χωρίς παράθυρα

μπάνιο-χωρίς-παράθυρο-διακοσμητικό-πολυέλαιος-κρύσταλλο-κουρτίνα-εσωτερικό-τζάκι

Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον στο σκοτεινό μπάνιο σας είναι με τον εντυπωσιακό φωτισμό. Φώτα μπάνιου όπως μενταγιόν, φωτιστικά τοίχου, ακόμη και μικρά φωτιστικά μπάνιου μπορούν να σταθούν στο ντουλάπι και να ομορφύνουν τις σκοτεινές γωνίες σας. Έχετε διακοσμητικό βάζο, γλυπτό ή έργο τέχνης που θα θέλατε να κρεμάσετε εκεί;?

Σχεδιασμός σχεδιασμού μπάνιου

μοντέρνο-μπάνιο-σχέδιο-σε-γκρι-χωρίς-παράθυρο-καθρέφτη-επιφάνειες-μεγάλο

Το μπάνιο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για κατευθυντικό φωτισμό. Ένα έργο τέχνης μπορεί να θαυμάσει από κοντά σε ένα μπάνιο και μπορεί να είναι το επίκεντρο εκεί! Αυτό συμβαίνει συχνά σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα, ελκυστικά αντικείμενα προσελκύουν αμέσως την προσοχή!

Το μπάνιο σας χωρίς παράθυρα μπορεί συχνά να είναι προκλητικό λόγω της έλλειψης φυσικού φωτισμού και της έλλειψης εξαιρετικής θέασης του εξωτερικού κόσμου. Αλλά μην απελπίζεστε, χρησιμοποιήστε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές και προσπαθήστε να εξασφαλίσετε άλλες επιλογές φωτισμού για το μπάνιο σας! Κοιτάξτε το χρώμα τοίχου ή την ταπετσαρία σας και αν έχετε επιλέξει σκοτεινές επιφάνειες μην ξεχνάτε, απορροφούν το φως, οπότε θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερο τεχνητό φως στο δωμάτιο.

Δεν έχει γίνει λίγο πιο φωτεινό το μπάνιο σας χωρίς παράθυρα;?

Δημιουργήστε ένα ευφάνταστο μπάνιο χωρίς παράθυρο

εκλεκτική-μπάνιο-διακόσμηση-ιδέες-ράφι-ντους-κουρτίνα-πορτοκαλί

Μεγάλες επιφάνειες καθρέφτη αντανακλούν το φως

μπάνιο-χωρίς-παράθυρο-μάτι-catcher-πλακάκια-μπλε-ταβάνια-φώτα

Κρατήστε τους τοίχους του δωματίου όσο το δυνατόν πιο φωτεινούς

ιδέες επίπλωσης-μπάνιο-μαύρο-άσπρο-πλακάκια-ενσωματωμένη-μπανιέρα

Αφήστε τις μεμονωμένες χρωματικές πινελιές να γίνουν δικές τους

μπάνιο-χωρίς-παράθυρα-τοίχους-φωτο-ζωγραφική-ξύλο-στοιχεία

Ένα άνετο μπάνιο με ταπετσαρία

ασυνήθιστο-φώτα-σχεδιασμός τοίχου-με-ταπετσαρία-μπάνιο-χωρίς παράθυρο

Καθρέφτης μπάνιου με φωτισμό

μπάνιο-φωτισμός-τοίχος-φώτα-μοντέρνο-κρεμαστό ντουλάπι