τουαλέτα

Ανεξάρτητες πολυτελείς μπανιέρες με υπερβολική εμφάνιση

πολυτελείς μπανιέρες με μπανιέρα και γυάλινες σκάλες άγριου εδάφους

Τόσο πολύ για το παλιό ρητό “λιγότερο είναι περισσότερο”. Αυτό το κομψό ανεξάρτητες πολυτελείς μπανιέρες γνωρίζετε ήδη για τη λάμψη και το στυλ! Η κομψότητα, η ομορφιά και η άνεση ενώνονται για να δημιουργήσουν αυτό το μοντέρνο αλλά διαχρονικό σχέδιο μπανιέρας.

Ανεξάρτητη πολυτελή μπανιέρα από την THG

μπανιέρα THG εξωφρενικοί πορφυροί χρυσοι τοίχοι

Η πρώτη πολυτελής μπανιέρα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και λεπτούς γυάλινους τοίχους. Το κεφάλι και το πόδι της μπανιέρας καμπυλώνουν προς τα πάνω σαν το τόξο ενός πλοίου, με τις καμάρες σε κάθε άκρο να είναι μια λεπτή υπόδειξη κομψότητας. Αυτά τα μοβ χρώματα και τα χρυσά στολίδια δεν έχουν καμία σχέση με τον μινιμαλισμό, αλλά μην ανησυχείτε. Διατίθεται μια λεπτή κλασική έκδοση σε λευκό χρώμα. Αυτά τα ανεξάρτητες πολυτελείς μπανιέρες διατίθενται με προαιρετικά συστήματα υδροθεραπείας, προσκέφαλα και φωτισμό.

Ανεξάρτητες πολυτελείς μπανιέρες – μινιμαλιστική λευκή έκδοση από την THG

μοντέρνοι μινιμαλιστικοί γυάλινοι τοίχοι μπανιέρας

Είναι εξωτικό, είναι σαγηνευτικό, είναι αραβικό! Αυτή η νέα μπανιέρα από GHG είναι η ιδέα του ντουέτου σχεδιασμού Catherine και Bruno Lefebvre. Στα σύνορα μεταξύ μπαρόκ και μοντέρνου, αυτό Πολυτελής μπανιέρα συνδυάζει αισθητική, λειτουργία και τεχνολογία σε ένα. Η μαγική μαύρη μπανιέρα έχει ένα ξεχωριστό τετράγωνο σχήμα με καλλιτεχνικά στολίδια. Ο οπίσθιος φωτισμός φωτίζει και στολίζει το μπάνιο σε μια ποικιλία χρωμάτων που θα κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει. Βάλτε αυτήν την ανεξάρτητη μπανιέρα στη μέση του μπάνιου σας και γίνετε το κέντρο της προσοχής. Εξίσου κομψά, αλλά σε μικρότερη κλίμακα, είναι οι ταιριαστοί νιπτήρες Arabesque.

Arabesque με μοβ φωτισμό

πολυτελής μπανιέρα LED μωβ μαύρο ανεξάρτητο

νεροχύτης

μοντέρνος νιπτήρας με οπίσθιο φωτισμό μωβ αραβόσκυλο

Η συλλογή μας από Πολυτελείς μπανιέρες συνεχίζει με την μπανιέρα Marquise από την THG. Αυτές οι μπανιέρες Art Deco σχεδιάστηκαν εμπνευσμένες από το περίφημο μοτίβο Bernadaud και μας θυμίζουν το γαλλικό στυλ του πύργου. Το εντυπωσιακό μαύρο εξωτερικό του είναι διακοσμημένο με περίτεχνα στεφάνια δάφνης και χρυσά διακοσμητικά, όλα προσεκτικά εφαρμοσμένα στο χέρι. Με αυτήν την πολυτελή μπανιέρα θα αισθανόσασταν σαν περιποιημένος πρίγκιπας ή πριγκίπισσα κάθε μέρα.

Ηλεκτρονική μπανιέρα Tub-E από Wild Terrain Designs

πολυτελείς μπανιέρες από άγρια ​​έκταση χάλκινη έκδοση

ο ηλεκτρονική μπανιέρα Tub-E από Σχέδια άγριου εδάφους λούζεται στη λάμψη. Η μπανιέρα διατίθεται σε εκδόσεις χαλκού ή ανοξείδωτου χάλυβα και οι δύο προσφέρουν αξιοσημείωτη ομορφιά. Όταν κοιτάζετε την μπανιέρα μοιάζει με φουτουριστικό κουβά με μαγευτική γυαλάδα. Μια κομψή σκάλα από διάτρητους ανοξείδωτους ανέμους περιτριγυρίζει την πολυτελή μπανιέρα. Μικρά φώτα LED είναι ενσωματωμένα στο εξωτερικό άκρο της μπανιέρας και παρέχουν αρκετό φως. Το σύστημα διαθέτει δυνατότητα αυτόματης πλήρωσης, αδειάσματος και καθαρισμού που αφαιρεί τη βρωμιά ακόμη και από δυσπρόσιτα σημεία. Το Tub-E διαθέτει επίσης ενσωματωμένο θερμαντήρα κάτω από το κάθισμα που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού και να απολαύσετε το τέλειο μπάνιο. Με προγραμματισμό με ένα άγγιγμα και χαριτωμένη γοητεία, το Tub-E προσφέρει μια νέα εμφάνιση στο μπάνιο σας και μια νέα αίσθηση για την εμπειρία του μπάνιου σας.

Έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι

πολυτελής μπανιέρα άγριου εδάφους από ανοξείδωτο ατσάλι έκδοση