τουαλέτα

Ανεξάρτητοι νιπτήρες με στήλη ή με ντουλάπι σε γήινα χρώματα

Πολύχρωμα εξαρτήματα βάσης λεκάνης

Για την επόμενη έκδοση της εμπορικής έκθεσης “Salone Internazionale de Bagno”, η εταιρεία σχεδιασμού Alexander Lasferza Factory εμπλουτίζει τη συλλογή της με νέα προϊόντα με απαλές γραμμές, φυσικά χρώματα και υψηλής ποιότητας επιχρίσματα επιφάνειας. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες που δείχνουν την πρόοδο στην ανάπλαση των έργων «Le Conche» για ανεξάρτητη λειτουργία Νιπτήρας βάθρου και εμφάνιση με ένα ντουλάπι, όλα σχεδιασμένα από τον Vincenzo Catoio.

Πολύχρωμα εξαρτήματα μπάνιου: νιπτήρας σχεδιαστών με στήλη

Νιπτήρας με βάθρο από οπτική κεραμική-σκυρόδεμα 3d απεικόνιση

Χειροποίητο στην Ιταλία, αυτό το ανεξάρτητο Νιπτήρας βάθρου είναι μια ωραία προσθήκη στο μοντέρνο μπάνιο. Είναι κατασκευασμένα από κεραμικό, καλύπτονται με πάστα τσιμέντου και στη συνέχεια παρέχονται με χρωματιστό κερί.

Συνδυασμός επίπλων μπάνιου με επιλογές αποθήκευσης από τον Alexander Lasferza

νιπτήρας επίπλων μπάνιου με γήινα χρώματα αποθήκευσης

Εμπνευσμένο από τη φύση και τη λεπτή ομορφιά του, ο Vincenzo Catoio δημιουργεί τον τρέχοντα συνδυασμό ανεξάρτητου νιπτήρα, νιπτήρα και ντουλαπιού. Προκειμένου να δώσει στον σχεδιασμό περισσότερο δυναμισμό, προτιμά μια ασύμμετρη διάταξη των στοιχείων. Ο συνδυασμός επίπλων είναι κατασκευασμένος από το ίδιο υλικό με αυτό Νιπτήρας βάθρου, αλλά παρουσιάζεται σε ευχάριστα γήινα χρώματα. Και τα δύο σχέδια είναι πολύ κομψά και κομψά και περιμένουμε με ανυπομονησία τα προϊόντα που πραγματοποιήθηκαν!

Μοντέρνος κεραμικός νιπτήρας και συρτάρι, σχεδιασμένος από τον Vincenzo Catoio

εξοπλισμός μπάνιου ντουλάπι ματαιοδοξία κεραμική επένδυση κόλλας τσιμέντου