τουαλέτα

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός νεροχύτη με δυναμικό σχήμα φτερού

Σετ καθρέφτη μαύρο πλακάκι ξύλινο πάτωμα

Οι Ιταλοί είναι από καιρό γνωστοί για τα κομψά έπιπλα μπάνιου τους. Οτι Σχεδιασμός νεροχύτη, που σας παρουσιάζουμε είναι ακόμα απόδειξη της δημιουργικότητας των κατασκευαστών. Η εμφάνιση μας εντυπωσίασε πραγματικά με το μινιμαλιστικό της σχήμα!

Κομψός σχεδιασμός νιπτήρα σε αρχιτεκτονική μορφή

Ματαιοδοξία μπάνιου από ξύλινο πάτωμα τοίχου

Οτι Σχεδιασμός νεροχύτη την ιταλική εταιρεία Falper εντυπωσιάζει με την ατομικότητα και την αρχιτεκτονική του εμφάνιση. Ο ανεξάρτητος νιπτήρας έχει σχήμα φτερούγας και γυαλιστερή επιφάνεια. Το μινιμαλιστικό έπιπλο μπάνιου έχει ελαφρώς ηχοειδές σχήμα. Δύο πλαίσια – ένα για τα αξεσουάρ μπάνιου και το δεύτερο για τα ενσωματωμένα φώτα προσθέτουν στη συνολική ιδέα. Η επιτυχής κατασκευή του νιπτήρα μπορεί να συνδυαστεί με μια βασική μονάδα, αλλά η ομορφιά του νιπτήρα μπορεί να φανεί μόνο στην ανεξάρτητη έκδοση. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται ο νεροχύτης είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και υγιεινό. Ο νεροχύτης μπορεί να τοποθετηθεί τέλεια ως έμφαση στο μινιμαλιστικό μπάνιο. Οι αντιθέσεις μεταξύ των μαύρων πλακιδίων μπάνιου και του λευκού νιπτήρα φέρνουν ιδιαίτερη ένταση. Ακόμα και τα μικρά μπάνια θα επωφεληθούν από τον σχεδιασμό – το στενό σχήμα δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση και κάνει τον τοίχο να φαίνεται μακρύτερος.

Σχεδιασμός νεροχύτη – μινιμαλιστική τελειότητα

Κεραμικό νιπτήρα λευκό χρώμα

Η ιταλική μάρκα Falper έχει γίνει ήδη γνωστή σε όλη την Ευρώπη με τις κομψές δημιουργίες της. Οτι Σχεδιασμός νεροχύτη η εταιρεία ακολουθεί τις μινιμαλιστικές βασικές αρχές. Η σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας και τα υψηλής ποιότητας υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν βοηθούν τους σχεδιαστές να πραγματοποιήσουν ακόμη και πολύπλοκα έργα γρήγορα και εύκολα. Γυαλί, μάρμαρο ή πλαστικά τελευταίας τεχνολογίας χρησιμοποιούνται σε αφθονία. Οι ταλαντούχοι σχεδιαστές προτιμούν επίσης υψηλής ποιότητας κεραμικά.Ο αποτελεσματικός τρόπος εργασίας είναι δυνατός χάρη στην πλούσια εμπειρία του προσωπικού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μοντέρνο μπάνιο που όλοι θέλουν – μοντέρνο, πρακτικό και καλόγουστο. Είναι μια όαση ευεξίας που σας καλεί να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και ταυτόχρονα εντυπωσιάζει με στυλ και παρουσία.

Έπιπλα μπάνιου – ματαιοδοξία και καθρέφτης

Λάμπα καθρέφτη πέτρινα πλακάκια σκούρα

Τα μοντέρνα εξαρτήματα μπάνιου είναι σύμφωνα με τη γενική ιδέα

Βρύση μπάνιο έπιπλα ιδέες

Πρωτοτυπία από την Ιταλία – υψηλής ποιότητας έπιπλα σχεδιαστών για το μπάνιο

μινιμαλιστικά έπιπλα μπάνιου ιταλικά