τουαλέτα

Ασυνήθιστος χειροποίητος νιπτήρας από σκυρόδεμα από την Pietra Danzare

Ιταλικός σχεδιασμός νιπτήρας τραπεζιού χαμηλού βάθους σκυρόδεμα Thors-Well

Η Pietra Danzare παρουσιάζει μόνιμες λύσεις για το μπάνιο σας. Οι τελευταίες σχεδιαστικές δημιουργίες – υπέροχες Νιπτήρας από σκυρόδεμα ενθρονίζεται στη μέση του μπάνιου και μεταδίδει διαχρονικότητα και κομψότητα. Το μοναδικό της ντύσιμο δείχνει την εντυπωσιακή υπεροχή της φύσης – τα σχέδια δίνουν την εντύπωση ότι έχουν διαμορφωθεί από τις δυνάμεις του νερού, του ανέμου και του καιρού. Με αυτόν τον τρόπο έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την όμορφη φύση.

Νιπτήρας από σκυρόδεμα με καθαρά περιγράμματα

Οπίσθια σχεδίαση νεροχύτη φεγγαριού Ιταλική αντίστροφη πλευρά του φεγγαριού

Το σκυρόδεμα, το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό παγκοσμίως, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στο σχεδιασμό προϊόντων. Οι οπτικές του ιδιότητες μπορούν να συγκριθούν με την πολυτελή εμφάνιση γυαλιού, μετάλλου, ξύλου ή φυσικής πέτρας. Παραδόξως, το σκυρόδεμα μπορεί να προσθέσει μια εξαιρετική πινελιά στο μπάνιο σας. Ο σχεδιασμός αυτού του νιπτήρα ήταν εμπνευσμένος από τα μαγικά εφέ και τον μυστικισμό του φεγγαριού και πήρε το όνομά του. Η εξαιρετική δημιουργία καθορίζεται από σαφείς θηλυκές γραμμές με ρέουσες μεταβάσεις και απαλές γκρι αποχρώσεις και είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε συνδυασμό με τον σωστό φωτισμό. Η λεκάνη του νιπτήρα έλαβε μια πολυτελή εμφάνιση.

Θαυμάστε την επικίνδυνη ομορφιά

Νιπτήρας χειροποίητος από σκυρόδεμα-ηφαιστειακή έμπνευση Volcanic-cream pietra danzare

ο Νιπτήρας από σκυρόδεμα από την Pietra Danzare είναι κοντά στη φύση. Αυτά ήταν χειροποίητα από τεχνίτες. Αυτός ο νεροχύτης σχεδίασης ερμηνεύει την έκρηξη ενός ηφαιστείου. Μπορείτε σχεδόν να δείτε τη βράζουσα λάβα να βράζει στον κρατήρα. Οι κομψές γραμμές και οι λειτουργικές λεπτομέρειες κάνουν αυτόν τον νιπτήρα ένα πραγματικό αριστούργημα. Το ορθογώνιο περίγραμμα ταιριάζει λειτουργικά σε κάθε εσωτερικό μπάνιο. Το μικρό βάθος φαίνεται γρήγορο και κομψό.

Άγρια αφρικανική σαβάνα

Σκυρόδεμα Νιπτήρας Μπάνιο-Pietra Danzare-Wild Savannah

Οτι Νιπτήρας από σκυρόδεμα αντιπροσωπεύει ένα μείγμα από φλογερό ήλιο, περιπέτεια και εξωτικά και ενσαρκώνει την ηρεμία και την ηρεμία. Αμμώδεις κίτρινες και καμένες αποχρώσεις δημιουργούν μια ζωντανή ατμόσφαιρα στο μπάνιο.

Η γη βλέπεται από το διάστημα

Έπιπλα μπάνιου εμπνευσμένα από τη φύση νιπτήρας-τσιμέντο pietra danzare-η γη που φαίνεται από το διάστημα

Η γη μπορεί να βρεθεί σε αυτό το σχέδιο. Τα ζωντανά μπλουζ και πράσινα συμβολίζουν τη ζωή και είναι εμπνευσμένα από τις μεγάλες λίμνες της Βόρειας Αμερικής.

Χάρτης Concrete Sink Treasure με μια πινελιά πολυτέλειας

Σχεδιασμός επίπλων μπάνιου-Ιταλική pietra-danzare-τσιμεντένια λεκάνη Treasure-Χάρτης

Ο νιπτήρας ντιζάιν με ευχάριστα απαλή επιφάνεια παρουσιάζεται σε καφέ μέλι. Οι απαλές γραμμές δίνουν στο μπάνιο σας μια πινελιά κομψότητας. 

Λιμνοθάλασσα της Λευκής Θάλασσας – τεράστια, στιβαρή και κομψή

Λευκός σχεδιασμός νεροχύτη από σκυρόδεμα Ιταλικά-Λευκή θάλασσα-λιμνοθάλασσα pietra danzare

Ασυνήθιστα χρώματα που δημιουργήθηκαν από τη φύση – Mariner Valley

Βαριά έπιπλα μπάνιου-βασιλικό στυλ-βυθίσματα Mariner Valley

Όπως ο Φαta Morgana in ο έρημος

Επαναστατικός νιπτήρας νιπτήρας Beton Mirage-σε μια έρημη ιταλική

Άψογη ροή κίνησης

Νιπτήρας νερού, μοντέρνος σχεδιασμός από σκυρόδεμα Λεία, γυαλισμένη επιφάνεια