τουαλέτα

Αποκλειστική επίπλωση μπάνιου – οργανικός σχεδιασμός της Zaha Hadid

Έπιπλα μπάνιου -design-zaha-hadid-lifting-mixer-black-οργανικά

Η Έκθεση Επίπλων του Μιλάνου άνοιξε τις πόρτες της στις 12 Απριλίου 2016 για να παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον εσωτερικό σχεδιασμό και την επίπλωση. Αποκλειστικός εξοπλισμός μπάνιου εισήγαγε την εταιρεία Noken. Είναι πολύ γνωστό για τα καινοτόμα προϊόντα του και την υψηλότερη ποιότητα και σε συνεργασία με το Zaha Hadid Design δημιουργήθηκε μια εξαιρετική συλλογή μπάνιου – VITAE.

Αποκλειστικά εξαρτήματα μπάνιου με βραβείο σχεδίασης – Μίξερ μοχλού VITAE από Noken και Zaha Hadid

Έπιπλα μπάνιου -design-zaha-hadid-lifting-mixer-λεπτομέρεια-οργανικά

Το VITAE βραβεύτηκε με το i-Novo Designer Prize, διαγωνισμό που διοργάνωσε η ArchiExpo, για την καινοτομία και την ουσία του. Η βασική ιδέα της συλλογής οδηγεί πίσω στην προέλευση όλης της ζωής – του νερού. Λόγω του αποκλειστικού σχεδιασμού και της φυσικής ιδέας, αλλά και επειδή η Zaha Hadid πέθανε στις 31 Μαρτίου και η VITAE εμφανίστηκε ως η τελευταία της συλλογή για το iSaloni, το έργο αποκτά σημασία..

Αποκλειστική επίπλωση μπάνιου που απονεμήθηκε στην Έκθεση Επίπλων του Μιλάνου 2016 – μίξερ μοχλού VITAE

Έπιπλα μπάνιου -design-zaha-hadid-vitae-lifting mixer-designer-βραβείο

Μπορείτε να γνωρίσετε τη συλλογή VITAE μέσω μιας αποκλειστικής προεπισκόπησης στην αρχική σελίδα Noken και να νιώσετε την ουσία πίσω από την ιδέα, καθώς και την αγκαλιά της φύσης μέσω καινοτόμου σχεδιασμού.

Οργανικός σχεδιασμός της Zaha Hadid – αποκλειστικό τζάκι τοίχου CALLA από μαύρο M.πανοπλία

οργανική σχεδίαση-zaha-hadid-μάρμαρο-μαύρο-τζάκι-ομάδα καθισμάτων

Το αποκλειστικό επιτοίχιο τζάκι από μαύρο μάρμαρο CALLA εμφανίστηκε στην έκθεση επίπλων του Μιλάνου το 2014. Το παραδοσιακό τζάκι τοίχου επανερμηνεύεται και φέρει τα τυπικά χαρακτηριστικά των έργων της Zaha Hadid – οργανικός σχεδιασμός, ρέοντα σχήματα, αποκλειστικά υλικά. Το κυρτό σχήμα της καμινάδας μοιάζει με λουλούδι calla. Στη μέση, όπου είναι συνήθως το ύπερο της calla, η καμινάδα φλέγεται.

Οργανικός σχεδιασμός από Zaha Hadid – γυάλινο μπουκάλι αρώματος

οργανικό-σχέδιο-zaha-hadid-άρωμα-donna-karan-μπουκάλι

Το αποκλειστικό μπουκάλι αρώματος της Zaha Hadid σε συνεργασία με την Donna Karran έχει τα ίδια οργανικά σχήματα που χαρακτηρίζουν τα άλλα έργα του δημοφιλούς σχεδιαστή. Το αντικείμενο μοιάζει με ένα τέλειο γλυπτό από γυαλί και ταιριάζει τέλεια στο χέρι. Το μπουκάλι αρώματος είναι μια ειδική έκδοση για την 25η επέτειο της ετικέτας DKNY.

Βιολογικός σχεδιασμός της Zaha Hadid – μπουκάλι αρώματος για την Donna Karan

οργανικό σχέδιο-zaha-hadid-άρωμα-μπουκάλι-σχήμα

* Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα των Zaha Hadid Architects στο Αρχική σελίδα