Κατοικώ

Κορυφαία στυλ επίπλωσης για το 2016 – Αυτές οι τάσεις παρέχουν μια ανάσα φρέσκου αέρα

Κορυφαία στυλ επίπλωσης για τις τάσεις του 2016-μοντέρνο-σαλόνι-γκρι αποχρώσεις-μέταλλο-τόνους-επίστρωση-δάπεδο

Τα εκθέματα στις εκθέσεις επίπλων κατέστησαν σαφές: Το 2016 θα δει μια σημαντική αλλαγή στα έπιπλα και τα έπιπλα. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια κυριαρχούσαν το λευκό και το γκρι και η συγκρατημένη vintage εμφάνιση ήταν δημοφιλής, τα έντονα χρώματα, οι μειωμένες κατασκευές και τα συναρπαστικά μείγματα διαφορετικών στυλ επίπλωσης προκαλούν τώρα αίσθηση. Θα σας δείξουμε ποια είναι τα highlights που μπορείτε να περιμένετε την επόμενη σεζόν. Συζητούνται τα ακόλουθα στυλ επίπλωσης:

• Εξοχική κατοικία

• Σκανδιναβική εμφάνιση

• Ρετρό

• Pop Art

• μινιμαλισμός

• Αίσθηση ζούγκλας

• Τάσεις ταπετσαρίας

• παστέλ τόνους

Η ποικιλία των στυλ επίπλωσης παραμένει – έρχεται ένα νέο μείγμα

Εσωτερικά στυλ 2016 τάσεις-υπνοδωμάτιο-ρετρό-βιομηχανικό-γκρι-επικαλυμμένο κρεβάτι-ξύλινη επένδυση δαπέδου-τοίχου

Προς χαρά όλων των λάτρεις του εσωτερικού σχεδιασμού, η ποικιλία των στυλ είναι μεγάλη. Το φάσμα κυμαίνεται από σκανδιναβικό κομψό έως αποικιακό έως εξοχικό και vintage. Η υψηλή ζήτηση στη βιομηχανία επίπλων αποδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές προσανατολίζονται προς τα στυλ επίπλωσης. Έχει παρατηρηθεί από καιρό ότι τόσο τα σταθερά καταστήματα επίπλων όσο και οι εταιρείες παραγγελιών ταχυδρομείου προσανατολίζονται προς τη συμπεριφορά των καταναλωτών και παρουσιάζουν κατάλληλες ρυθμίσεις σύμφωνα με τα γούστα. Online καταστήματα για έπιπλα και αξεσουάρ διαβίωσης όπως το www.naturloft.de, Αλλά επίσης γνωστά περιοδικά στη βιομηχανία ζωντανών παρουσιάζουν τακτικά πηγές έμπνευσης για ιδέες ζωντανές σύμφωνα με τα στυλ, προκειμένου να διευκολύνουν την επίπλωση για τον καταναλωτή. Ο καθένας είναι πλέον σε θέση να σχεδιάσει το σπίτι του σαν επαγγελματίας διακοσμητής εσωτερικών χώρων και να ανεβάσει τέλεια μια ιδέα.

Επίπλωση στυλ εξοχική κατοικία και σκανδιναβική

επίπλωση-στυλ-2016-τάσεις-χώρα-στυλ-παστέλ-μπλε-λευκό-τοίχο-σχέδιο-ξύλο-εμφάνιση

Μια ματιά στις τάσεις της χρονιάς καθιστά σαφές ότι πολλά συμβαίνουν όσον αφορά το στυλ. Η εξέλιξη προς ένα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή μειωμένη εμφάνιση, που ισχύει τόσο για έπιπλα όσο και για ολόκληρο το εσωτερικό. Το στυλ του εξοχικού σπιτιού, το οποίο ήταν πολύ πλούσιο τα τελευταία χρόνια και μερικές φορές υπερφορτωμένο με μοτίβα και knickknacks, επικεντρώνεται στα απαραίτητα το 2016. Απλά σχήματα, φυσικά υλικά που μπορούν να γερνούν με κομψότητα και η παλιά σχολική χειροτεχνία χαρακτηρίζουν την εμφάνιση της χώρας στο μέλλον.

Κορυφαία στυλ επίπλωσης για το 2016-τάσεις-σκανδιναβικό-λευκό-ενιαίο χώρο καθιστικού

Θα συνεχίσει να εκπροσωπείται Σκανδιναβικό εσωτερικό στυλ. Ωστόσο, λιγότερο παρόν από το παρελθόν. Και εδώ, φυσικά υλικά, όπως μασίφ ξύλο, βαμβάκι και συν. Κάντε μια μεγάλη είσοδο. Τα καθαρά και απλά σχήματα είναι εξίσου σημαντικά με τα ανοιχτόχρωμα ξύλα και τα φιλικά χρώματα. Αυτό που δεν πρέπει να λείπει από τους Σκανδιναβούς είναι τα γεωμετρικά μοτίβα και σχήματα. Το 2016, η γεωμετρία γιορτάζει μια μεγάλη επιστροφή στο οικιακό περιβάλλον. Το σκανδιναβικό στυλ είναι προορισμένο να χρησιμοποιεί διαμάντια, τετράγωνα και ευθείες γραμμές για επίπλωση. Είτε μαξιλαροθήκες, κουρτίνες, χαλιά ή καρό – τώρα μπορείτε να βάλετε επιδέξια τονισμούς με γεωμετρικά μοτίβα!

Retro και Pop Art – τα στυλ επίπλωσης αυξάνονται

Έπιπλα-στυλ-2016-τάσεις-υπνοδωμάτιο-ποπ-τέχνη-διακόσμηση τοίχου-τοίχου-ράφι-διαχωριστικό δωματίου-γυαλί-ντουλάπα

Το 2016, το Ρετρό στυλ είναι. Εκφραστικά χρώματα όπως το κίτρινο και η βενζίνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν γενναιόδωρα. Τα 50s, 60s και 70s είναι καθοριστικά για το ρετρό look. Τα γραφικά μοτίβα είναι απαραίτητα. Όσον αφορά τα επικαλυμμένα έπιπλα, οι εκθέσεις επίπλων ενίσχυσαν την εντύπωση ότι οι καναπέδες με χαμηλά ύψη καθισμάτων αυξάνονται ξανά. Τα βελούδινα καλύμματα, που ήταν χαρακτηριστικά εκείνων των εποχών, και τα σκούρα χρώματα είναι επίσης σε ζήτηση. Το παρακάτω βίντεο από τη φετινή έκθεση επίπλων IMM Κολωνίας στην Κολωνία παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα τρέχοντα στυλ και τάσεις επίπλωσης:

Ανάμεσα στα ξύλα, η βελανιδιά και η οξιά εξακολουθούν να είναι δημοφιλή με το ρετρό σικ. Αλλά χρησιμοποιείται επίσης σκούρο τικ. Ωστόσο, εάν θέλετε να ερμηνεύσετε το ρετρό στυλ με μοντέρνο τρόπο, δεν επιτρέπεται να αντιγράψετε τα έπιπλα από τότε 1: 1. Μάλλον, πρόκειται για τον συνδυασμό των τυπικών κλασικών με τον σύγχρονο μινιμαλισμό. Αυτό το μείγμα παράγει τα πιο όμορφα έπιπλα που ικανοποιούν τη λαχτάρα για μειωμένους εσωτερικούς χώρους. Απο Μινιμαλισμός γενικά παίζει σημαντικό ρόλο αυτή τη στιγμή. Η εστίαση στις αρχικές αξίες και η αποποίηση των περιττών είναι στο προσκήνιο και ωθεί το χώρο διαβίωσης να απαλλαγεί από το έρμα.

Ακόμη και Ποπ τέχνη είναι ένα θέμα το 2016 και δίνει στον εσωτερικό χώρο του σχεδιασμού την ευκαιρία να δείξει την τρελή πλευρά. Τα φωτεινά χρώματα, τα δραματικά μοτίβα και η γοητεία της δεκαετίας του ’50 εξασφαλίζουν έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα επίπλωσης. Στο άρθρο μας για την Pop Art θα βρείτε προτάσεις για το σχεδιασμό δωματίων.

Αίσθηση ζούγκλας στο σαλόνι

επίπλωση-στυλ-2016-τάσεις-σαλόνι-εξωτικά-ζούγκλα-συναισθήματα-φωτογραφία-ταπετσαρία-μπαμπού-δάσος-πράσινο

Εξωτικές εκτυπώσεις φέρτε μια αίσθηση ζούγκλας στο σαλόνι σας και εξασφαλίστε μια δροσιστική ατμόσφαιρα σε όλα τα δωμάτια. Το 2016, οι πιτσιλιές χρώματος είναι απαραίτητες σε κάθε διαμέρισμα και η ενσωμάτωση είναι εγγυημένη ότι θα είναι επιτυχής με ένα άγγιγμα του εξωτικού. Ιδιαίτερα τα λουλουδάτα μοτίβα είναι ευπρόσδεκτα και φέρνουν πολύ χρώμα στο παιχνίδι. Η εμφάνιση του τροπικού δάσους μπορεί να εφαρμοστεί με άφθονο πράσινο. Έχουμε υπέροχες ιδέες για τη ζωή και εικόνες για αυτούς Διαδικτυακό περιοδικό στη διεύθυνση www.solebich.de ανακαλύφθηκε.

Οι τοίχοι γίνονται ρουστίκ

επίπλωση-στυλ-2016-τάσεις-υπνοδωμάτιο-ταπετσαρία-λευκό-τοιχοποιία-μίμηση

Οι τοίχοι είναι λίγο πιο ρουστίκ αυτή τη σεζόν. Επειδή αντί για βαρετό ξύλο, οι ταπετσαρίες με τσιμεντένιο, τούβλο ή κεραμίδι δείχνουν ένα εξαιρετικό χωρικό αποτέλεσμα. Η απομίμηση χονδροειδών υλικών τοιχοποιίας παρέχει νέα περιθώρια για το σχεδιασμό τοίχων.

Παραμένουν παστέλ τόνοι

επίπλωση-στυλ-2016-τάσεις-παστέλ-τόνοι-τοίχος-σχέδιο-υπνοδωμάτιο-σοφίτα

Προσοχή στους λάτρεις του παστέλ: τα απαλά χρώματα παραμένουν επιτυχημένα! Οι ροζ αποχρώσεις και το μπλε του ουρανού μετατρέπουν τα δωμάτια σε φιλόξενες ήσυχες ζώνες και φέρνουν μια μέγιστη γαλήνη μαζί τους. Προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις, οι κατασκευαστές εμφανίζουν όλο και πιο ασυνήθιστα ονόματα για τα νέα χρώματα τάσης. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δεν βρείτε τίποτα κάτω από το τριαντάφυλλο και το μπλε του ουρανού. Καλύτερα να προσέχετε τα ασυνήθιστα ονόματα όπως “Serenity” ή “Frozen”.