Κατοικώ

Ανακαινίστε την κουζίνα με ένα πλήρες σπίτι – προγραμματίστε τη διαδικασία και επανασχεδιάστε έξυπνα

κουζίνα ανακαίνιση κινούμενο εργοτάξιο βαφή ρούχα εργασίας χρησιμοποιούν λευκό χρώμα

Εάν θέλετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να μείνετε με φίλους ή συγγενείς στο μεταξύ. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να προγραμματίσετε καλά την ανακαίνιση για να αντιμετωπίσετε λογικά την προκύπτουσα κατάσταση στέγασης. Δεν χρειάζεται να πλένετε τα φλιτζάνια σας στην μπανιέρα ή να εξαρτάστε από το γρήγορο φαγητό εξαιτίας αυτού. Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, έχουμε συγκεντρώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές για εσάς σε αυτήν την ανάρτηση.

Ανακαινίστε την κουζίνα και μείνετε στο σπίτι

ανακαίνιση της κουζίνας μετακόμιση μετακόμιση γυναίκες αγκαλιάζουν καθιστικό εργοτάξιο

Οι επαγγελματίες αναδιαμόρφωσης σπιτιού και εκείνοι που έχουν αναδιαμορφώσει μια κουζίνα στην πραγματικότητα ισχυρίζονται ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστεί αυτό θα ήταν η προσωρινή μετακίνηση. Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν είναι πάντα εφικτή στην πράξη. Επομένως, εάν πρέπει να ζήσετε στο σπίτι σας ενώ ανακαινίζετε την κουζίνα, εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να λάβετε υπόψη. Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πλήρως ότι η ανακαίνιση κουζίνας είναι μια πρόκληση.

ανακαίνιση της κουζίνας μετεγκατάσταση καφετιέρα κανάτα θερμο γυάλινο πάγκο κουζίνας

Πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι θα είναι θορυβώδες και ακατάστατο στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Επίσης, πιθανότατα θα πρέπει να ζήσετε σε ένα καθαρό δωμάτιο όπου μόνο η καφετιέρα εργάζεται για περίπου μία εβδομάδα πρώτα. Ωστόσο, αυτή είναι μια φυσιολογική ροή γεγονότων κατά την αναδιαμόρφωση μιας κουζίνας.

επανασχεδιασμός συσκευών κουζίνας σκάλα σωλήνα αποστράγγισης χτισμένη σε ντουλάπια τοίχου σχέδιο εργοτάξιο

Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε απογοητευτικές καθυστερήσεις και αιτήματα απροσδόκητων αλλαγών. Είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στη διατήρηση μέτριου ελέγχου της κατάστασης, επειδή η προσπάθεια να διατηρηθεί σε αυτήν θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Αυτή θα ήταν επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε γιόγκα ή να μάθετε διαλογισμό. Αυτές οι παραλλαγές όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να βρείτε ένα ήσυχο μέρος κατά τη διάρκεια αγχωτικών στιγμών, αλλά είναι επίσης μια μεγάλη δικαιολογία για να φύγετε από το σπίτι. Βρείτε καλά μαθήματα ή πηγαίνετε σε ένα πάρκο.

Σχεδιάστε και οργανώστε

κουζίνα ανακαίνιση σχέδιο οικοδομικές εργασίες οργανώστε έξυπνα κουζίνα νησί καφετιέρα καφετιέρα τοίχου ρολόι ζευγάρι

Προετοιμαστείτε για την ανακαίνιση προγραμματίζοντας έγκαιρα και οργανωμένα, καθώς και ακολουθώντας μερικά βήματα πριν ξεκινήσει η κατεδάφιση. Προσπαθήστε να βρείτε αρκετό χρόνο για να μαζέψετε τα πράγματα έξω από την κουζίνα και να προσλάβετε κινούμενη βοήθεια εάν είναι απαραίτητο. Επίσης σκεφτείτε αν μπορείτε να καταναλώσετε τα προϊόντα από το ψυγείο εγκαίρως ή να τα αποθηκεύσετε κάπου. Maybeσως έχετε γκαράζ ή υπόγειο όπου μπορείτε να διατηρήσετε τα ψώνια δροσερά.

ανακαίνιση της κουζίνας σχεδιάζοντας την κατασκευή οργανώνοντας έξυπνα τη σόμπα νεροχύτη σόμπα σκεύη κουζίνας πάνω

Εξετάστε το κόστος των τροφίμων και άλλων γαστρονομικών θεμάτων σε ολόκληρο τον προϋπολογισμό ανακαίνισης της κουζίνας. Προσπαθήστε επίσης να προσαρμόσετε τις καθημερινές σας συνήθειες στην κατάσταση. Σημειώστε επίσης ότι τα ταξίδια αγορών στο σούπερ μάρκετ ή το κατάστημα υλικού απαιτούν ορισμένο χρονικό διάστημα διαχείρισης, αλλά προσφέρουν ποικιλία από τη θετική πλευρά. Ωστόσο, μην παραμελείτε τον υγιεινό τρόπο ζωής σας, τον οποίο διατηρείτε κανονικά μέσω ποιοτικών τροφών και άλλων δραστηριοτήτων.

Δημιουργία μιας πρόχειρης κουζίνας

Επανασχεδιασμός των ειδών κουζίνας, ράφια, ντουλάπι, αποθήκευση τροφίμων, πιάτα

Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να αυτοσχεδιάσετε μια μίνι κουζίνα σε διαφορετικό δωμάτιο. Επίσης, σκεφτείτε ποιος εξοπλισμός μπορεί να σας φανεί χρήσιμος για να συνδυάσετε γεύματα. Ορισμένες προτάσεις σχετικά με αυτό θα ήταν, για παράδειγμα, μια καφετιέρα, βραστήρας, τοστιέρα, βραστήρα, φορητή ηλεκτρική σχάρα ή τηγάνι και πιθανώς ένα μίνι ψυγείο. Σε γενικές γραμμές, χρειάζεστε συμπαγείς συσκευές κουζίνας που μπορείτε να μετακινήσετε με λίγη προσπάθεια.

ανακαίνιση κινούμενου νιπτήρα κουζίνας πλύσιμο πιάτων

Για τις περισσότερες ανακαινίσεις κουζίνας, η διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης είναι μια πραγματική πρόκληση. Σκεφτείτε λοιπόν πώς μπορείτε να καλύψετε πολλαπλές ανάγκες προετοιμασίας φαγητού με μια μικρή ποσότητα μαγειρικών σκευών. Η εσωτερική αυλή, ένας σωλήνας ή μια μπανιέρα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για αυτό. Για παράδειγμα, το ξέπλυμα ενός μπολ με κουρκούτι σε ένα μικρό νεροχύτη ή στο όμορφο μπάνιο θα ήταν μια μάλλον κακή ιδέα.

Επανασχεδιασμός φωτιστικών κουζίνας συρτάρι πιατικά απορρίψτε το παλιό πιρούνι μην χρησιμοποιείτε κουτάλι

Κάντε μια λίστα με τα πράγματα που δεν χρειάζεστε απαραιτήτως και που μπορείτε να αφήσετε εκτός κατά την εγκατάσταση της μικρής κουζίνας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στην εξοικονόμηση χώρου έως ότου η νέα σας κουζίνα είναι έτοιμη και τα κουτιά δεν είναι συσκευασμένα.

ανακαίνιση της μετακόμισης κουζίνας μετακίνηση υλικών πετάξτε παλιά αντικείμενα σακούλα σκουπιδιών

Όταν συσκευάζετε την παλιά κουζίνα, τοποθετήστε έναν κάδο απορριμμάτων ή μια σακούλα σκουπιδιών κοντά, ώστε να μπορείτε να απορρίψετε άχρηστα αντικείμενα αμέσως. Με αυτόν τον τρόπο, αναρωτηθείτε αν μπορείτε να βρείτε μια χρήση αυτών στην ανακαινισμένη κουζίνα για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Χρησιμοποιήστε ένα δωμάτιο ως ζώνη χωρίς κατασκευή

αναδιαμορφωσω εξοπλισμος κουζινας καρεκλες τραπεζαρια τραπεζαρια προσωρινη επιπλωση γευματα πρωινο

Καθορίστε μια κατοικήσιμη τραπεζαρία ως έναν λογικό χώρο για τη διαμονή σας κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης της κουζίνας και, ενδεχομένως, να το κάνετε γνωστό στον ανάδοχο του κτιρίου. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε να κόβετε και να αποθηκεύετε εργαλεία, βοηθήματα και οτιδήποτε βγαίνει από την κουζίνα. Οι καλύτερες επιλογές είναι δωμάτια που δεν είναι υπνοδωμάτια και δεν βρίσκονται ακριβώς δίπλα ή πάνω από την κουζίνα.

κουζίνα ανακαίνιση κινούμενα υλικά μετεγκατάστασης οικοδομικές εργασίες δωματίου σκάλα

Εάν πρέπει να τοποθετήσουν τα νέα ντουλάπια ή πλακάκια, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να απλωθούν στους πιο στενούς χώρους. Εάν το δωμάτιο βρίσκεται δίπλα στην κουζίνα, τότε πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να είναι μια δύσκολη τοποθεσία. Μια μέρα ένα κουτί με όργανα μπορεί να φυλαχθεί εκεί, αλλά την επόμενη μπορεί να υπάρχουν πολλές συσκευές.

ανασχεδιασμός φωτιστικών κουζίνας καρέκλες τραπεζαρία πάσο επίπλωση πτυσσόμενου τραπεζιού πτυσσόμενες καρέκλες ξύλινα λουλούδια βάζο

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε σχάρα, τρώτε για φαγητό ή μαγειρεύετε με αργή κουζίνα, χρειάζεστε ένα τραπέζι φαγητού στην οθόνη. Μια πιθανότητα σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τη βεράντα ή τη βεράντα σας όταν ο καιρός είναι καλός. Διαφορετικά, τα προσωρινά πτυσσόμενα τραπέζια, τα οποία μπορείτε να εξοπλίσετε με ένα ωραίο τραπεζομάντιλο, είναι εξίσου κατάλληλα για τέτοιους σκοπούς.

Ετοιμάστε το κατάλληλο καθημερινό μενού

ανακαίνιση της κουζίνας κινούμενη αλλαγή συνταγής ψησταριά συνταγές τρώγοντας πρωινό υγιεινό προετοιμασία

Το κάμπινγκ και η ζωή χωρίς κουζίνα έχουν πολλά κοινά, συμπεριλαμβανομένου του μαγειρέματος κάτω από τα αστέρια. Αν πάντα θέλατε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία σας. Εξερευνήστε απλές συνταγές και τεχνικές για το μαγείρεμα τροφίμων που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ στη σχάρα, για παράδειγμα. Είναι καλύτερο να έχετε τα σκεύη κουζίνας και τα συνοδευτικά μπαχαρικά στην πρόχειρη κουζίνα σας. Τώρα που γνωρίζετε επίσης ότι η ζύμη και άλλα ακατάστατα πράγματα δεν είναι στη θέση τους, ήρθε η ώρα να συνηθίσετε στην πραγματικότητα του προσωρινού μενού σας. Αυτό θα μπορούσε κυρίως να αποτελείται από τρόφιμα που μπορείτε να μαγειρέψετε γρήγορα ή να ψήσετε στη σχάρα σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό περιλαμβάνει ζεστές σούπες, μούσλι και ψωμί και βούτυρο, τα οποία μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.