Κατοικώ

Δημιουργήστε ένα ιδανικό βοηθητικό δωμάτιο και κυριαρχήστε στο σπίτι ακόμα καλύτερα – συμβουλές & έμπνευση

Συνδυασμός ντουλαπιών και συστημάτων ραφιών για το πλυντήριο

Ανεξάρτητα από το αν διαθέτετε ξεχωριστό δωμάτιο και θέλετε να δημιουργήσετε ένα βοηθητικό δωμάτιο εκεί ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον τελευταίο δωρεάν χώρο στο διαμέρισμά σας ιδανικά για αυτόν τον σκοπό, ορισμένες συμβουλές και ιδέες είναι σίγουρα πάντα ευπρόσδεκτες. Το βοηθητικό δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για το πλύσιμο και το κρέμασμα των ρούχων, το διαχωρισμό των σκουπιδιών και την αποθήκευση σκευών καθαρισμού και απορρυπαντικών, είναι ένας σημαντικός και πολύ πρακτικός χώρος. Δημιουργεί τάξη, με την προϋπόθεση ότι έχει ρυθμιστεί σωστά. Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση, ειδικά όταν υπάρχει λίγος χώρος. Αλλά με τις συμβουλές και τις ιδέες μας θα δημιουργήσετε το τέλειο βοηθητικό δωμάτιο και με αυτόν τον τρόπο θα διαχειριστείτε το σπίτι σας ακόμα καλύτερα και ευκολότερα.

Δημιουργήστε ένα μικρό βοηθητικό δωμάτιο

Μοντέρνο βοηθητικό δωμάτιο με μαρμάρινο τοίχο και υπερυψωμένο πλυντήριο ρούχων

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε και να φιλοξενήσετε όσα περισσότερα πράγματα σε ένα μικρό δωμάτιο είναι συνηθισμένα για το δωμάτιο του σπιτιού, μπορεί να δημιουργηθεί γρήγορα ακούσιο χάος. Το όνειρο για ένα τακτοποιημένο και πρακτικό δωμάτιο πλυντηρίου διαλύεται γρήγορα και οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι καθόλου διασκεδαστικές. Για το λόγο αυτό, για να αποφύγετε ένα σκουπίδια, πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα κατά τη δημιουργία του βοηθητικού δωματίου:

Λευκά έπιπλα για το δωμάτιο πλυντηρίων και γκρι laminate

 • Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τον χώρο για αποθηκευτικό χώρο.
 • Τακτοποιήστε έπιπλα σε σχήμα U στο βοηθητικό δωμάτιο. Φαίνεται τακτοποιημένο και σε κάθε ντουλάπι, σε κάθε συρτάρι και σε κάθε επιφάνεια εργασίας μπορείτε να φτάσετε εύκολα και γρήγορα.
 • Τα ντουλάπια ψηλά στα δωμάτια είναι η ιδανική λύση όταν υπάρχει λίγος χώρος. Εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο πάτωμα, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το ύψος του δωματίου. Στα επάνω ντουλάπια, στα οποία είναι πιο δύσκολο να φτάσετε, μπορείτε απλά να αποθηκεύσετε πράγματα που χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά. Αυτά μπορεί να είναι κουβέρτες για χειμερινά ρούχα το καλοκαίρι (ή καλοκαιρινά ρούχα το χειμώνα) ή μπολ πλυσίματος, σκεύη κουζίνας κ.λπ..
 • Τοποθετήστε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο σε ντουλάπια από το δάπεδο μέχρι την οροφή και τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να τα τοποθετήσετε το ένα δίπλα στο άλλο.

Σχεδιάστε το δωμάτιο πλυντηρίων σε στενό χώρο

Ιδέες με μια σειρά από ντουλάπια και δρομείς για στενά δωμάτια

Εάν ο χώρος είναι πολύ στενός για μια διάταξη επίπλων σε σχήμα U, μια απλή σειρά ντουλαπιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως έπιπλα πλυντηρίου, με τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε το βοηθητικό δωμάτιο. Με αυτόν τον περιορισμένο χώρο, τα ντουλάπια από το δάπεδο μέχρι την οροφή είναι ακόμη πιο απαραίτητα για να παρέχουν αρκετό χώρο αποθήκευσης για όλα όσα χρειάζεστε. Αποφύγετε την τοποθέτηση μεμονωμένων αντικειμένων όπως ηλεκτρική σκούπα, καλάθι πλυντηρίου, σιδερώστρα ή άλογο ρούχων στο δωμάτιο, καθώς αυτό όχι μόνο φαίνεται χαοτικό, αλλά καταλαμβάνει και πολύτιμο χώρο. Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να βάλετε όλα αυτά τα πράγματα στις ντουλάπες και βάλτε τα μακριά. Ακόμα και το καλάθι με τα ρούχα μπορεί να βρει χώρο σε ένα ενσωματωμένο ντουλάπι.

Δημιουργήστε ένα βοηθητικό δωμάτιο σε σχήμα U και ένα ντουλάπι με σύστημα πλυντηρίου

Τα ντουλάπια για τη διαλογή των ρούχων είναι επίσης πολύ πρακτικά. Αυτά έχουν ανοίγματα μέσω των οποίων τα ρούχα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στην ντουλάπα (στην οποία υπάρχει καλάθι ή άλλο δοχείο). Από τη μία πλευρά, αυτό δεν είναι ορατό και δεν χάνετε χρόνο ανοίγοντας πρώτα το ντουλάπι. Η ενοχλητική ταξινόμηση των βρώμικων ρούχων δεν είναι πλέον απαραίτητη επειδή πετιέται εκ των προτέρων στο σχετικό διαμέρισμα ανά χρώμα. Έτσι, εάν υπάρχει αρκετός χώρος για αυτήν την παραλλαγή, θα πρέπει σίγουρα να λάβετε υπόψη το ντουλάπι διαλογής ρούχων κατά τη δημιουργία του βοηθητικού δωματίου.

Δημιουργήστε ένα βοηθητικό δωμάτιο κοντά στην κουζίνα

Allηλό πλυντήριο και στεγνωτήριο σε λευκή ενσωματωμένη ντουλάπα

Εάν έχετε ένα δωμάτιο κοντά στην κουζίνα ή έναν ελεύθερο χώρο που θα μπορούσατε να αναδιαμορφώσετε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα βοηθητικό δωμάτιο εκεί. Συνήθως είναι επίσης εγκατεστημένο ακριβώς εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, ξεφορτώνετε και εσείς την κουζίνα, όπου στο παρελθόν έπρεπε να αποθηκεύσετε όλο το φαγητό σε κουτάκια και ποτήρια καθώς και τα ποτά. Απλά συνδυάστε το δωμάτιο πλυντηρίων με ένα ντουλάπι και οργανώστε το σπίτι σας με αυτόν τον τρόπο.

Το ντουλάπι και το βοηθητικό δωμάτιο συνδυάζονται με ντουλάπια και ράφια

Αλλά δεδομένου ότι τα πολλά δοχεία, μπουκάλια και τρόφιμα μπορεί να φανούν γρήγορα χαοτικά, τα ντουλάπια που κλειδώνουν συνιστώνται για το ντουλάπι και αν θέλετε να δημιουργήσετε το βοηθητικό δωμάτιο αντί για ράφια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπάρχουν αρκετές ρωγμές και κενά στα ντουλάπια ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί ο αέρας. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το φαγητό σε καλάθια ή κουτιά και αυτά με τη σειρά τους στα ράφια. Αυτό φαίνεται πολύ πιο προσεγμένο από τα προϊόντα απευθείας στο ράφι. Εάν το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο και πολύ κοντά στην κουζίνα, μπορείτε επίσης να βάλετε το ψυγείο (ή ένα δεύτερο) εδώ, κερδίζοντας έτσι περισσότερο χώρο για την κουζίνα.

Πρακτικές ιδέες για την επίπλωση του βοηθητικού δωματίου

Ενσωματωμένο ντουλάπι με ψηλό πλυντήριο ρούχων και τραπέζι για το καλάθι με τα ρούχα

 • Ανυψωμένο πλυντήριο και στεγνωτήριο – Εάν το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο είναι τοποθετημένα λίγο ψηλότερα στο ντουλάπι, αυτό φυσικά διευκολύνει την εργασία μαζί τους. Δεν είναι χωρίς λόγο ότι όλο και περισσότερες νοικοκυρές επιλέγουν μια ψηλή σόμπα, η οποία φέρνει το ίδιο πλεονέκτημα. Δεν χρειάζεται να σκύβετε κάθε φορά για να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε τα δύο μηχανήματα.
 • Αποθηκευτικός χώρος για υπερυψωμένο πλυντήριο ρούχων -Εάν εγκαταστήσετε τα μηχανήματα σε ανυψωμένη θέση, ένα ράφι με αναρρόφηση (ράφι) που είναι ενσωματωμένο στο ντουλάπι είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο για το καλάθι με τα ρούχα. Εάν έχετε ενσωματωμένη ντουλάπα ειδικά κατασκευασμένη, φροντίστε να συμπεριλάβετε ένα τέτοιο ράφι. Οπτικά μοιάζει με συρτάρι. Εάν το τραβήξετε έξω, εμφανίζεται ένας απλός πίνακας στον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε το μπολ πλυσίματος ή το καλάθι με τα ρούχα, ώστε να μπορείτε να τα γεμίσετε εύκολα με τα έτοιμα ρούχα. Για το σκοπό αυτό, το αναδιπλούμενο ράφι πρέπει ιδανικά να βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πλυντήριο / στεγνωτήριο.
 • Η σιδερώστρα για το πλυντήριο που είναι ενσωματωμένο στο ντουλάπι – μια σιδερώστρα που είτε είναι ενσωματωμένη στο ντουλάπι είτε είναι προσαρτημένη στον τοίχο και μπορεί να διπλωθεί γρήγορα αν χρειαστεί είναι πολύ πρακτική και εξοικονομεί χώρο. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χώρο όταν εφοδιάζετε το βοηθητικό δωμάτιο και θα το διατηρείτε τακτοποιημένο. Αντί για πτυσσόμενο μοντέλο, μπορείτε επίσης να έχετε ένα ντουλάπι κατασκευασμένο με ψηλά τμήματα στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε την σιδερώστρα όρθια και να την αποθηκεύσετε μακριά.

Πρακτικό πτυσσόμενο άλογο ρούχων για το στέγνωμα των ρούχων

 • Πτυσσόμενο άλογο ρούχων – Ανεξάρτητα από το αν έχετε στεγνωτήριο ή όχι, χρειάζεται πάντα ένα ράφι στεγνώματος. Δεδομένου ότι αυτό μπορεί να καταλάβει πολύ χώρο και δεν φαίνεται ιδιαίτερα ωραίο όταν είναι στον τοίχο, μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε στην ντουλάπα. Ένα μεντεσέ ή κρεμαστό σχέδιο που μπορεί να βγει γρήγορα από την ντουλάπα όταν χρειαστεί και στη συνέχεια να εξαφανιστεί ξανά στο ντουλάπι είναι πολύ πρακτικό. Ανάλογα με τον χώρο που έχετε στη ντουλάπα, το μέγεθος της βάσης μπορεί να διαφέρει ακόμη και όπως απαιτείται.
 • Ενας νηπτήρας – Ένας νεροχύτης δεν είναι απαραίτητος όταν δημιουργείτε ένα βοηθητικό δωμάτιο, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμος. Εκεί μπορείτε να ρίξετε το βρώμικο νερό μετά το σκούπισμα και δεν χρειάζεται να πάτε στο μπάνιο. Μπορείτε επίσης να πλύνετε εύκολα τα ρούχα σας με το χέρι ή να πλένετε γρήγορα τα χέρια σας εάν είναι απαραίτητο.
 • Ένας πάγκος – Ο πάγκος εργασίας δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι μεγάλος, αλλά ένα μέρος όπου μπορείτε να βάλετε κάτι σύντομα είναι ένα πλεονέκτημα. Το αν θα επιλέξετε τον κλασικό πάγκο εργασίας σε ένα ντουλάπι ή ένα μικρό ξεχωριστό τραπέζι για αυτό το σκοπό εξαρτάται από εσάς και βασικά εξαρτάται από το μέγεθος του δωματίου και τον προγραμματισμό. Εάν υπάρχει λίγος χώρος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ράφι επέκτασης για αυτόν τον σκοπό, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να χτιστεί ψηλότερα. Εάν δεν χρειάζεται, απλώς εξαφανίζεται στο ντουλάπι.
 • Θήκες για καφάσια για ποτά – Εάν δημιουργείτε το βοηθητικό δωμάτιο για να αποθηκεύετε επίσης είδη παντοπωλείου σε αυτό, αξίζει να σκεφτείτε μια θήκη κιβωτίου στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε βολικά κιβώτια ποτών, έτσι ώστε να μην παρεμποδίζουν.

Δημιουργήστε ένα βοηθητικό δωμάτιο με ντους και κρεβάτι για τον σκύλο

 • Σύστημα διαχωρισμού αποβλήτων – Όπως το σύστημα πλυντηρίου είναι πρακτικό, έτσι και το σύστημα διαχωρισμού απορριμμάτων είναι επωφελές. Αν λοιπόν σκοπεύετε να διαχωρίσετε τα απόβλητά σας και σε αυτό το δωμάτιο, σκεφτείτε ένα τέτοιο σύστημα κατά τη δημιουργία του βοηθητικού δωματίου. Αυτό θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε και να διαχωρίσετε τα απόβλητα.
 • Ντους για τον σκύλο – Οι λάτρεις των ζώων γνωρίζουν πόσο άβολο μπορεί να είναι το μπάνιο στο μπάνιο. Συνήθως είναι απαραίτητο να καθαρίσετε το δωμάτιο μετά. Τι θα λέγατε να στήσετε ένα μικρό ντους ειδικά για τον σκύλο στο βοηθητικό δωμάτιο; Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συμπεριλαμβάνετε φαγητό εκεί που θα μπορούσε να βραχεί ή να λερωθεί.
 • Μια τηλεόραση – Ειδικά το σιδέρωμα μπορεί να διαρκέσει πολύ. Για το λόγο αυτό, ορισμένες νοικοκυρές (ή άνδρες) επιλέγουν μια τηλεόραση που βάζουν στο πλυντήριο. Και αν ούτως ή άλλως αρχίζετε να σχεδιάζετε, σίγουρα μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ένα διαμέρισμα στην ενσωματωμένη ντουλάπα. Αυτό κάνει το σιδέρωμα πολύ πιο ευχάριστο. Εναλλακτικά, ένα ραδιόφωνο μπορεί απλά να τοποθετηθεί στο δωμάτιο.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε

Καλάθια και κουτιά δημιουργούν τάξη στα ράφια σε ένα μικρό βοηθητικό δωμάτιο

Για να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χώρο και να δημιουργήσετε ένα τέλειο βοηθητικό δωμάτιο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα. Δεδομένου ότι θα πλένετε και θα στεγνώνετε ρούχα σε αυτό το δωμάτιο, τα πλακάκια είναι η καλύτερη επιλογή για το δάπεδο σας. Σε σύγκριση με το laminate ή το παρκέ, είναι γνωστό ότι είναι ανθεκτικά στην υγρασία. Το λινέλαιο είναι επίσης μια πιθανή και εύκολη παραλλαγή. Δεδομένου ότι το δωμάτιο είναι συνήθως αρκετά μικρό, το λευκό ή άλλο ανοιχτό χρώμα είναι το καλύτερο για τους τοίχους. Τα ανοιχτά χρώματα κάνουν ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο, έτσι ώστε ακόμη και το μικρότερο δωμάτιο να μην φαίνεται τόσο στριμωγμένο. Αλλά αν αυτό είναι πολύ στείρο για εσάς, μπορείτε να προσθέσετε μερικές χρωματικές πινελιές εδώ και εκεί και έτσι να δημιουργήσετε ένα πιο σπιτικό δωμάτιο πλυντηρίου.

Μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίων με διέλευση στον κήπο για γρήγορο κρέμασμα των ρούχων έξω

Πριν ξεκινήσετε την τοποθέτηση πλακιδίων, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πόσες συνδέσεις νερού χρειάζεστε, γιατί αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επιπλέον γραμμές και σωλήνες. Η θέση των μηχανημάτων και του νεροχύτη πρέπει να είναι σαφής πριν από την εγκατάσταση του βοηθητικού χώρου. Το ίδιο ισχύει και για τις συνδέσεις ρεύματος. Όλες οι συσκευές απαιτούν ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά συνιστώνται επίσης πολλές πρίζες. Άλλωστε, μερικές φορές θέλετε να μπορείτε να συνδέσετε το σίδερο, πιθανώς την ηλεκτρική σκούπα και σίγουρα και κάποιες άλλες συσκευές επίσης.

Οι κόγχες τοίχου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πλυντήριο ρούχων ή ντουλάπια

Ενώ ένα παράθυρο δεν είναι απαραίτητα ένα απαραίτητο αντικείμενο κατά την επίπλωση ενός βοηθητικού δωματίου, είναι πολύ επωφελές. Όχι μόνο επειδή κάνει το δωμάτιο πολύ πιο φωτεινό και φιλικό, αλλά επειδή μπορείτε πάντα να το αερίζετε καλά με αυτόν τον τρόπο για να αποφύγετε την υγρασία και την ανάπτυξη μούχλας ως αποτέλεσμα. Ειδικά αν σιδερώνετε εκεί για πολύ καιρό, σίγουρα θέλετε να έχετε ένα ευχάριστο κλίμα στο δωμάτιο και να απαλλαγείτε από τον ατμό.

Ρύθμιση του βοηθητικού δωματίου – ιδέες

Δημιουργήστε ένα βοηθητικό δωμάτιο με τηλεόραση, ταπετσαρία και στεγνωτήριο

Τώρα που σας δώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές, σίγουρα θα θέλετε μερικές ωραίες ιδέες για βοηθητικά δωμάτια να χρησιμοποιηθούν για έμπνευση. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε την ακόλουθη σειρά φωτογραφιών. Εκεί θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τέλειο οικιακό χώρο με ουσιαστικό τρόπο. Απλά συνδυάστε τις αγαπημένες σας ιδέες με τις δικές σας καινοτόμες λύσεις και ξεκινήστε να σχεδιάζετε αμέσως. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας βοηθητική αίθουσα για να διαχειρίζεστε το σπίτι σας με ευκολία και διασκέδαση από εδώ και στο εξής.

Μικρό βοηθητικό δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων, ντουλάπι τοίχου και νεροχύτη

Ένας νεροχύτης μπορεί να είναι χρήσιμος στο βοηθητικό δωμάτιο

Προγραμματίστε υψηλά τμήματα για την σιδερώστρα, την ηλεκτρική σκούπα και τα καλάθια πλυντηρίων στο ντουλάπι

Βοηθητικό δωμάτιο χωρίς παράθυρα με πολλά ράφια για αποθήκευση

Φωτεινό βοηθητικό δωμάτιο με γυάλινα παράθυρα και συρόμενες πόρτες

Επιπλώστε και σχεδιάστε το βοηθητικό δωμάτιο με ταπετσαρία και κινητά καλάθια πλυντηρίου

Δημιουργήστε ένα βοηθητικό δωμάτιο δίπλα στην κουζίνα ή το μπάνιο για κοντινές συνδέσεις σωλήνων

Δημιουργήστε ένα βοηθητικό δωμάτιο με ντουλάπια από το δάπεδο μέχρι την οροφή για άφθονο αποθηκευτικό χώρο

Επιπλώστε το βοηθητικό δωμάτιο με ράγα ρούχων, πτυσσόμενο άλογο ρούχων και γωνιακό ντουλάπι

Αίθουσα καθαριότητας σε εξοχικό στιλ με λευκά έπιπλα

Αίθουσα εισόδου με ένα μεγάλο παράθυρο και λευκά ντουλάπια

Τα δωμάτια καθαρισμού, τα πλυντήρια και τα ντουλάπια είναι πρακτικά και οργανώνουν το νοικοκυριό

Γκρι ντουλάπια σε στιλ εξοχικής κατοικίας και πλακάκια ως δάπεδο

Δημιουργήστε μια ανοιχτή βοηθητική αίθουσα με ενσωματωμένα ντουλάπια και πάγκο

Σχεδιάστε ένα τακτοποιημένο μπάνιο με επαρκή χώρο αποθήκευσης

Ένας μικρός πάγκος εργασίας ως χώρος αποθήκευσης και ένας μεγάλος νεροχύτης για τον καθαρισμό του σπιτιού

Δημιουργήστε μια μεγάλη βοηθητική αίθουσα για πλύσιμο, σιδέρωμα, διαλογή απορριμμάτων και είδη παντοπωλείου

Ένα σύστημα ανοιχτών ραφιών είναι σαφές και φθηνό

Ένα τρόλεϊ σερβιρίσματος είναι πολύ χρήσιμο για την αποθήκευση απορρυπαντικών

Το πλυντήριο μπορεί να τοποθετηθεί στο ντουλάπι

Κλειδώστε το οικιακό δωμάτιο με συρόμενη πόρτα από πόρτα αχυρώνα

Ο επαρκής φωτισμός είναι πολύ σημαντικός στο πλυντήριο, όπου χρησιμοποιείται επίσης σιδέρωμα

Αναδιπλούμενη σιδερώστρα και ρούχα με άλογο ως ιδέα που εξοικονομεί χώρο

Τα καλάθια πλυντηρίων στις ρόδες κάνουν τα ρούχα πιο εύκολα

Μετατρέψτε μια γωνιά του δωματίου σε βοηθητικό δωμάτιο

Ντουλάπια σε σχήμα L στο δωμάτιο πλυντηρίων με παράθυρο

Ντουλάπι με πτυσσόμενα διαμερίσματα σημαίνει ότι τα καθαριστικά ή τα είδη παντοπωλείου είναι έτοιμα για παράδοση

Πρακτική ιδέα για την σιδερώστρα για εξοικονόμηση χώρου

Άλλα ρούχα που εξοικονομούν χώρο για να διπλώσουν στον τοίχο και καλάθια πλυντηρίων στους τροχούς

Προγραμματίστε την κατανομή των διαμερισμάτων στο ντουλάπι καλά για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε τα πάντα

Μικρό βοηθητικό δωμάτιο με αποθηκευτικό χώρο και ντουλάπα

Πλυντήριο βιομηχανικού στυλ σε γκρι χρώμα με τραπέζι και τοίχο από τούβλα