Κατοικώ

Ένθετο τζάκι σήραγγας για άνετο και μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

σήραγγα καμινάδα ένθετο σήραγγα καμινάδα-σπίτι-διαμέρισμα-ιδέες-ντεκό-θέρμανση

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται ένα τζάκι. Άλλωστε, ποιος δεν ονειρεύεται να κάθεται μπροστά σε μια ζεστή φωτιά με την οικογένεια και τους φίλους τις κρύες μέρες του χειμώνα. Σήμερα προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από ξυλόσομπες και μοντέρνα ένθετα τζακιού για να καλύψουν τις επιθυμίες και τις ιδέες όλων. Σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ειδικότερα την καμινάδα σήραγγας. ΕΝΑ Εισαγωγή τζακιού σήραγγας δεν είναι μόνο μοντέρνο και όμορφο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Παρακάτω θα μάθετε πώς και τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα ένθετο τζάκι.

Εισαγωγή τζακιού σήραγγας – τι είναι τζάκι σήραγγας?

τζάκι τούνελ ένθετο όφσετ-δάπεδα-διαίρεση δωματίου-μπουφέ-τοιχογραφία-πολύχρωμα-βήματα

Το πλεονέκτημα της καμινάδας σήραγγας έναντι μιας απλής καμινάδας είναι ότι προσφέρει θέα στη φωτιά από δύο πλευρές. Οι δύο υαλοπίνακες αντικρίζουν ο ένας τον άλλον σε ένα ένθετο τζάκι. Με αυτόν τον τρόπο, το τζάκι μπορεί να διακοσμήσει δύο δωμάτια ταυτόχρονα. Και αυτός είναι ο λόγος που αυτός ο τύπος τζακιού είναι τόσο δημοφιλής αυτή τη στιγμή.

Ένθετο τζάκι σήραγγας – ζεστασιά και διακόσμηση σε ένα

σήραγγα τζάκι ένθετο επίπλωση-διέγερση-σαλόνι-γωνιακός καναπές-καμινάδα

Με ένα ένθετο τζάκι σήραγγας μπορείτε όχι μόνο να θερμάνετε οποιοδήποτε δωμάτιο, αλλά και να αποκτήσετε μια ελκυστική διακόσμηση που μπορείτε να σχεδιάσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με τη βοήθεια οποιουδήποτε χρώματος τοίχου ή επένδυσης. Για παράδειγμα, δημιουργήστε έναν όμορφο τοίχο προφοράς ή ταιριάξτε τον με τους υπόλοιπους τοίχους για μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση.

Τζάκι σήραγγας ως διαχωριστικό δωματίου

ένθετο τζάκι τούνελ ενσωματωμένο ράφι-γωνία ανάγνωσης-δερμάτινη πολυθρόνα-λευκό-φωτιστικό δαπέδου-μοντέρνο

Λόγω των δύο αντίθετων υαλοπινάκων, ένα ένθεμα τζακιού σήραγγας είναι επίσης υπέροχα κατάλληλο για διαχωριστικά δωματίων ή ολόκληρους διαχωριστικούς τοίχους που υποτίθεται ότι διαχωρίζουν οπτικά μια περιοχή από το υπόλοιπο δωμάτιο. Αυτό συμβαίνει επίσης στην παραπάνω εικόνα, όπου η τραπεζαρία βρίσκεται στη μία πλευρά του τζακιού της σήραγγας και μια ζεστή περιοχή καθισμάτων και χαλάρωσης στην άλλη.

Ένθετο τζακιού με εφέ σήραγγας – ξύλο ή αέριο

σήραγγα τζάκι ένθετο σαλόνι-μωσαϊκό-γκρι-μοβ-πολυθρόνα-μονόχρωμο

Σήμερα έχετε την επιλογή μεταξύ τζακιών για θέρμανση, καθώς και παραλλαγών που χρησιμοποιούνται μόνο για διακόσμηση. Αυτό ισχύει και για την καμινάδα της σήραγγας. Έτσι για ποιο σκοπό αγοράζετε το τζάκι της σήραγγας σας, θα πρέπει να το σκεφτείτε εκ των προτέρων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη θέρμανση ενός δωματίου ή μπορείτε να επιλέξετε ένα ένθετο τζακιού σήραγγας που μεταφέρει νερό και έτσι να θερμαίνετε άλλα δωμάτια ταυτόχρονα.

Ένθετο τζάκι σήραγγας με λειτουργία θέρμανσης ή ως διακόσμηση?

τούνελ-τζάκι-ένθετο-μοντέρνο-διαχωριστικό δωματίου-λευκός-γκρι-τοίχος με έμφαση

Ωστόσο, αυτό εξαρτάται επίσης από παράγοντες όπως η απόδοση του τζακιού, γι ‘αυτό η σωστή συμβουλή μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια επιλογή. Όπως ήδη αναφέρθηκε, ένα τζάκι σήραγγας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνο για διακόσμηση και σε αυτή την περίπτωση δεν εκπέμπει καμία θερμότητα. Αυτή η παραλλαγή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ανοιχτό ή μισάνοιχτο ένθετο τζάκι.

Τοποθετήστε μια καμινάδα σήραγγας για μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

σήραγγα καμινάδα ένθετο μαύρο-επένδυση-πλακάκια-πλακάκια-διαχωριστικό δωματίου

Ένα ένθετο τζάκι σήραγγας πρέπει να σχεδιαστεί καλύτερα πριν ή κατά τη διάρκεια της οικοδόμησης του σπιτιού. Στη συνέχεια, η σκανδάλη μπορεί να εγκατασταθεί και να συγκαλυφθεί καλύτερα. Ο έγκαιρος προγραμματισμός είναι ένα πλεονέκτημα, ειδικά εάν η καμινάδα της σήραγγας πρόκειται να βρίσκεται στη μέση του δωματίου και όχι σε έναν τοίχο, προκειμένου να αποφευχθούν μεταγενέστερες κατασκευαστικές εργασίες.

Διακοσμητικό τζάκι τούνελ

τούνελ-τζάκι-ένθετο-αέριο-τζάκι-διακοσμητικό-επένδυση-ιδέα-απλή-περσίδες

Αλλά αν δεν έχετε σκεφτεί ένα τέτοιο τζάκι για τούνελ όταν χτίζετε το σπίτι σας, δεν χρειάζεται να απογοητευτείτε αμέσως. Επειδή μια επακόλουθη εγκατάσταση καμινάδων σήραγγας είναι ακόμα δυνατή. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει μόνος σας. Η συμβουλή ενός ειδικού είναι σημαντική, όπως ένας καπνοκαθαριστής, ο οποίος σχεδιάζει τον σωστό εξαερισμό μαζί σας και σας δίνει συμβουλές.

Τοποθετήστε τζάκι αερίου

τούνελ τζάκι ένθετο τοίχος χωρίσματος-γυαλί τοίχος-πόρτα-δέρμα-έπιπλα

Όσοι επιλέγουν τζάκι αερίου δεν χρειάζονται τεράστια καμινάδα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό εδώ. Διότι επίσης όσον αφορά το αέριο δεν πρέπει να το σκεφτούμε επιπόλαια. Μια εκτύπωση υψηλής ποιότητας είναι επίσης απαραίτητη εδώ. Για ένθετο τζακιού σήραγγας αερίου, λάβετε συμβουλές τόσο από έναν καπνοδόχο όσο και από έναν προσαρμογέα αερίου για να εγγυηθείτε πυροπροστασία.

Τοποθετήστε τη καμινάδα σήραγγας με βιώσιμο τρόπο

σήραγγα τζάκι ένθετο αερίου-τζάκι-ενσωματωμένο ράφι-τραπεζαρία-σαλόνι

Ωστόσο, ένα ένθετο καμινάδας σήραγγας ως διαχωριστικό τοίχο δεν μπορεί να χτιστεί με βιώσιμο τρόπο σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό εξαρτάται από την δομή του σπιτιού ή του διαμερίσματος. Από τη μία πλευρά, δεν πρέπει να υπάρχουν ενοχλητικές δοκοί οροφής. Αυτά συμβαίνουν συχνά, ειδικά σε παλιά κτίρια. Αλλά και το υπόγειο παίζει σημαντικό ρόλο. Εξάλλου, πολύ βάρος προστίθεται στο δωμάτιο.

Σχεδιάστε σωστά την καμινάδα της σήραγγας

σήραγγα-τζάκι-ένθετο-τοίχο-σχέδιο-γκρι-λευκό-προφορά-τζάκι-ξύλο

Ένα ένθετο τζάκι τούνελ με επένδυση και νέο τοίχο μπορεί να ζυγίζει τουλάχιστον έναν τόνο. Εάν το δάπεδο δεν είναι αρκετά σταθερό, δεν μπορεί να αντέξει το μεγάλο βάρος. Αυτοί είναι όλοι οι παράγοντες που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να καθορίσει, οπότε ένας ειδικός είναι απαραίτητος για να εξασφαλίσει μια ασφαλή εγκατάσταση τζακιού.

Ένθετο τζάκι σήραγγας – μια ακριβή πολυτέλεια

τούνελ-τζάκι-ένθετο-υπνοδωμάτιο-διακόσμηση-θέρμανση-κρεβάτι-καθιστικό-χώρος-χαλί

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον προγραμματισμό είναι η υψηλή τιμή που θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό. Αυτό φυσικά καθορίζεται αφενός από το μέγεθος του τζακιού, αλλά και από τα υλικά που χρησιμοποιείτε για τον τοίχο του χωρίσματος. Το ένθετο της καμινάδας αναμένεται να κοστίσει τουλάχιστον 8.000 ευρώ για ολόκληρη τη σήραγγα.

Ένθετο τζάκι σήραγγας για μεγάλα δωμάτια

σήραγγα-τζάκι-ένθετο-ανοιχτό-σαλόνι-πράσινο-προφορά-τοίχο-διακόσμηση

Ένας διαχωριστικός τοίχος με ένθετο τζάκι σήραγγας καταλαμβάνει πολύ χώρο. Για το λόγο αυτό, συνιστάται μόνο για μεγάλα δωμάτια. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για να διαιρέσει οπτικά τους ανοιχτούς χώρους διαβίωσης. Όσο ελκυστικό κι αν είναι ένα τέτοιο στοιχείο, τελικά αποφασίζετε αν η επένδυση αξίζει πραγματικά για εσάς.

τούνελ-τζάκι-ένθετο-πλακάκια-πέτρα-οπτικά-υπνοδωμάτιο-δωμάτιο-διαχωριστικό-μπάνιο

Αλλά όχι μόνο ένα ανοιχτό σαλόνι φαίνεται πολύ ελκυστικό με ένα ένθετο τζάκι. Το τζάκι της σήραγγας μπορεί επίσης να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, όπως δείχνει το παραπάνω παράδειγμα. Το τζάκι της σήραγγας χρησιμεύει ως διαχωριστικό δωματίου μεταξύ του υπνοδωματίου και του μπάνιου. Και τα δύο δωμάτια γίνονται πολύ πιο ευρύχωρα με αυτόν τον τρόπο.

Ιδέα για μεγάλα μπροστινά παράθυρα

σήραγγα-ένθετο τζακιού-καθιστικό-σαλόνι-τραπεζάκι σαλονιού-διακοσμητικά

Ένα ανοιχτό σαλόνι, το οποίο έχει επίσης μεγάλα μπροστινά παράθυρα, συνήθως δεν επιτρέπει την εγκατάσταση ενός κλασικού τζακιού. Οι τοίχοι χωρίς παράθυρα πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενήσουν σημαντικά έπιπλα όπως καναπέδες, πολυθρόνες ή ντουλάπια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα ένθεμα τζακιού σήραγγας είναι πολύ χρήσιμο, επειδή ένας ελεύθερος χώρος στη μέση του δωματίου απλώς επιλέγεται και χρησιμοποιείται.

Το σωστό μέγεθος τζακιού

σήραγγα-τζάκι-ένθετο-χωρίσμα-τοίχος-κατασκευή-μαστορέματα-σκαμπό-μαύρο-εσωτερικό

Ανάλογα με το πόσο διαθέσιμο χώρο, επιλέγετε επίσης το μέγεθος για το ένθετο του τζακιού της σήραγγας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα. Τα απλά σχέδια καθιστούν τις καμινάδες τούνελ μια τέλεια παραλλαγή, ειδικά για μοντέρνους και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους.

Εισαγωγή τζακιού οριζόντιας σήραγγας

τούνελ-καμινάδα-ένθετο-ζωντανό-ιδέες-καμινάδα-κτίριο-μωσαϊκό-προφορά-ντεκό

Πολύ μακρά, οριζόντια σχέδια για το ένθετο του τζακιού της σήραγγας είναι επίσης πολύ ελκυστικά. Μπορείτε ακόμη και να το επεκτείνετε οπτικά επιλέγοντας οποιαδήποτε επένδυση. Ένας τέτοιος σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για μεγαλύτερους διαχωριστικούς τοίχους, όπως το παράδειγμα στην παραπάνω εικόνα. Επιτεύχθηκε μια οπτική επέκταση με τη βοήθεια ψηφιδωτών πλακιδίων.

Καμινάδα κάθετης σήραγγας

τζάκι τούνελ ένθετο-σχέδιο-τοίχος-τοίχος-ράφι-σαλόνι-επίπλωση

Τα κάθετα μοντέλα δεν είναι λιγότερο ελκυστικά. Αυτά είναι ιδιαίτερα κατάλληλα εάν διαθέτετε έναν μάλλον στενό τοίχο ή διαμέρισμα. Ένα κατακόρυφο ένθετο τζακιού είναι επίσης μια καλή εναλλακτική λύση για μικρότερα δωμάτια για όσους δεν θέλουν να κάνουν χωρίς το τζάκι διπλής όψης.

Τζάκι στον τοίχο του δωματίου

σήραγγα-καμινάδα-ένθετο-τοίχο-διακόσμηση-επίπλωση-μινιμαλιστικό-σκούρο-δάπεδο

Πάνω είναι ένα υπέροχο παράδειγμα τζακιού από σήραγγα που συμπεριλήφθηκε στην κατασκευή του σπιτιού. Το ένθετο του τζακιού της σήραγγας χτίστηκε σε έναν απλό τοίχο δωματίου αντί να χτίσει ένα ξεχωριστό διαμέρισμα ή ένα διαχωριστικό δωματίου. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη φωτιά που τρεμοπαίζει σε δύο δωμάτια.

Σχεδιάστε ένα τζάκι

σήραγγα-τζάκι-ένθετο-διαχωριστικό-τοίχος-σχέδιο-φωτεινό-επίπλωση-laminate

Φυσικά, αποφασίζετε μόνοι σας εάν θέλετε να αφήσετε τον τοίχο γύρω από την καμινάδα του τούνελ λευκό ή να τον σχεδιάσετε όπως σας αρέσει. Ο διαχωριστικός τοίχος με ένθετο τζάκι σήραγγας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τοίχο με έμφαση και να βαφτεί σε διαφορετικό χρώμα.

Καλύψτε το διαχωριστικό τοίχο με μια καμινάδα σήραγγας

σήραγγα-τζάκι-ένθετο-ρετρό-αίσθηση-πολυθρόνα-δέρμα-μαύρο-ξύλο-επενδύσεις τοίχων

Μια άλλη επιλογή είναι να καλύψετε τον τοίχο με το ένθετο του τζακιού της σήραγγας. Όταν επιλέγετε το υλικό, λάβετε υπόψη ότι ο τοίχος θερμαίνεται επίσης ανάλογα με τον τύπο του τζακιού. Τόσο η ξύλινη επένδυση, όπως επιλέχθηκε σε αυτό το παράδειγμα, όσο και τα κεραμίδια ή η φυσική πέτρα είναι κατάλληλα. Δημιουργήστε ένα αρμονικό σχέδιο που προσαρμόζεται στην υπόλοιπη επίπλωση και τον εσωτερικό σχεδιασμό.

Σχεδιασμός διαχωριστικού τοίχου

σήραγγα-τζάκι-ένθετο-διακοσμητικό-πάτωμα-φωτιστικό-μοντέρνα-επίπλωση-μπεζ-χαλί

Μπορείτε επίσης να παίξετε με το σχήμα του ίδιου του διαμερίσματος για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο βλέμμα. Το παραπάνω παράδειγμα δείχνει ένα ενδιαφέρον σχέδιο για το οποίο επιλέχθηκαν επίσης δύο χρώματα για το σχεδιασμό της καμινάδας σήραγγας. Το ένθετο του τζακιού της σήραγγας επισημαίνεται με έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπο.

Τείχη ολόκληρου ή μισού ύψους

τούνελ-τζάκι-ένθετο-προφορά-τοίχος-υπνοδωμάτιο-γκρι-τοίχος-χρώμα-έμπνευση

Ανάλογα με τον τύπο του τζακιού, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ τοίχων μισού ύψους και πλήρους διαχωριστικού. Οι τοίχοι μισού ύψους είναι πλεονεκτικοί εάν θέλετε να διαιρέσετε το δωμάτιο οπτικά, αλλά ακόμα δεν θέλετε να χάσετε τον ανοιχτό χαρακτήρα του. Τα διαχωριστικά δωματίων μισού ύψους είναι επομένως πολύ δημοφιλή, ειδικά σε μικρότερα δωμάτια, όπου διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος περιορισμού.

Ξυλόσομπα τζάκι τούνελ στο μπάνιο

τούνελ-τζάκι-ένθετο-μπάνιο-ιδέα-δωμάτιο-διαχωριστικό-μπανιέρα-ταπετσαρία

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα ελκυστικό μπάνιο που σχεδιάστηκε με ένθετο τζάκι από σήραγγα και διαμέρισμα μισού ύψους. Αυτό το διακοσμητικό στοιχείο είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό στο μεγάλο μπάνιο και όχι μόνο χρησιμεύει ως διαχωριστικό δωματίου και καλοριφέρ, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποθήκευσης για διάφορες διακοσμήσεις.

Τζάκι με χρήσιμα στοιχεία

τούνελ-τζάκι-ένθετο-καυσόξυλα-ράφι-μάρμαρο-μαύρο

Όταν σχεδιάζετε την καμινάδα και το διαχωριστικό τοίχο της σήραγγας, μπορείτε επίσης να λάβετε υπόψη σας άλλα στοιχεία. Σε μια ξυλόσομπα, για παράδειγμα, ένα ενσωματωμένο ράφι για τα καυσόξυλα μπορεί να είναι χρήσιμο. Αυτό το διαμέρισμα μπορεί να βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ένθετο του τζακιού της σήραγγας ή να είναι ενσωματωμένο σε ένα από τα πλευρικά τοιχώματα. Τα ενσωματωμένα ράφια είναι επίσης κατάλληλα για διακοσμήσεις, ως βιβλιοθήκη ή για άλλους σκοπούς και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Συνδυάστε ένθετο τζάκι σήραγγας με πάγκο

σήραγγα καμινάδα ένθετο καμινάδα-πάγκος-χωνευτά-φώτα-γκρι-δάπεδο-σκυρόδεμα-οπτικά

Εάν υπάρχει αρκετός χώρος, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε έναν πάγκο μπροστά από το τζάκι της σήραγγας. Δημιουργήστε μια τέτοια θέση για αυτό, για παράδειγμα. Έτσι η θερμαντική φωτιά μπορεί να απολαύσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο πάγκος μπροστά από το ένθετο του τζακιού της σήραγγας είναι κατάλληλος για χαλάρωση και ως γωνιά ανάγνωσης και μπορεί να επενδυθεί με πλακάκια ή ξύλο.

Εσωτερική διακόσμηση με τζάκι

σήραγγα-καμινάδα-ένθετο-εγκατάσταση-εσωτερικό-σχέδιο-ιδέες-εσωτερικό-σχέδιο-έμπνευση

Απολαύστε τη φωτιά πίσω από μεγάλα τζάμια από διαφορετικούς χώρους του δωματίου. Ένα ελκυστικό ένθετο τζάκι τούνελ κάνει κάθε οικογενειακό βράδυ κάτι ξεχωριστό. Είναι χωρίς αμφιβολία μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παραλλαγή για ένα διαχωριστικό δωματίου και μπορεί να επεκταθεί μεμονωμένα.

Μεγάλη καμινάδα σήραγγας

σήραγγα-ένθετο τζακιού-ξυλόσομπα-επένδυση-ξύλο-τραπεζάκι σαλονιού-ταπετσαρία-φωτισμός

Πάνω μπορείτε να δείτε έναν μεγάλο διαχωριστικό τοίχο με μια εξίσου μεγάλη καμινάδα σήραγγας. Το ένθετο του τζακιού της σήραγγας συμπληρώνεται από μια ελκυστική επένδυση που δίνει στο δωμάτιο επιπλέον ζεστασιά. Σχεδιάστε αρκετούς χώρους ενός δωματίου με ένα μόνο διακοσμητικό στοιχείο και αναβαθμίστε το σχέδιο του δωματίου σας με αυτόν τον τρόπο.

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός καμινάδας σήραγγας

σήραγγα-τζάκι-ένθετο-τοίχο-ράφι-laminate-παρκέ-βιβλιοθήκη-σπίτι-σχέδιο

Ένα τέτοιο ένθετο τζάκι τούνελ, το οποίο σχεδιάστηκε με τη μορφή διαχωριστικού δωματίου, είναι ένας γρήγορος και λιγότερο δυσκίνητος τρόπος για να φέρετε τη γοητεία της φωτιάς στο σπίτι. Ένας τέτοιος σχεδιασμός είναι κατάλληλος για μεταγενέστερο τζάκι σήραγγας και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο δωμάτιο. Μια εξαιρετική παραλλαγή για όσους δεν θέλουν να ζεσταθούν με το τζάκι.

Πρωτότυπα έπιπλα

τούνελ-τζάκι-ένθετο-έπιπλα-πρακτικό-τζάκι-τηλεόραση-περιστρεφόμενα-πλακάκια

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ένθετο του τζακιού της σήραγγας για ξεχωριστά σχεδιασμένα έπιπλα, τα οποία στη συνέχεια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως διαχωριστικά δωματίων. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα διαχωριστικό δωματίου που στεγάζει τόσο το τζάκι όσο και την τηλεόραση. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να περιστρέφεται άνετα προς όλες τις κατευθύνσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη φωτιά και οποιαδήποτε ταινία ταυτόχρονα.