Κατοικώ

Προγραμματισμός και οργάνωση της μετακόμισής σας: Συμβουλές για την επίπλωση του νέου σας διαμερίσματος

σχεδιάζοντας μια κίνηση συμβουλές-κιβώτια-κουτιά-δωμάτια-άνοιξε

Μια νέα δουλειά συχνά περιλαμβάνει επίσης μετακόμιση και επομένως περισσότερη προσπάθεια. Αλλά και ένας ιδιωτικός επαναπροσανατολισμός, για παράδειγμα η μετακίνηση δύο εταίρων, απαιτεί ακριβή προγραμματισμό. Όσοι φροντίζουν την οργάνωση εκ των προτέρων είναι σε θέση να κάνουν τα περισσότερα από τα πράγματα όταν μετακομίζουν σπίτι μόνοι τους ή με συγγενείς και γνωστούς.

Προετοιμάστε μια κίνηση σωστά

προγραμματισμός μετακίνησης συμβουλές-λίστα ελέγχου-μετακίνηση πλαισίων

Κάθε κίνηση περιλαμβάνει προσπάθειες και διατυπώσεις που μπορούν να μειωθούν στο ελάχιστο με τη βέλτιστη οργάνωση. Ο ήρεμος προγραμματισμός πρέπει να ξεκινήσει μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν όλα τα βήματα από την εγγραφή ενός νέου τόπου διαμονής έως την αλλαγή της διεύθυνσής σας έως την επανεγγραφή του αυτοκινήτου σας μέσα σε λίγες ημέρες · ιδανικά, κάποιος μπορεί να βοηθήσει ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής) σε διάστημα 8 έως 16 εβδομάδων.

Εκτός από τη μετακίνηση και την επίπλωση του νέου διαμερίσματος, μια ματιά στο παλιό διαμέρισμα δεν πρέπει να ξεχαστεί. Οι μικρές εργασίες επισκευής και συντήρησης είναι συχνά αναπόφευκτες και είναι ευθύνη του ενοικιαστή, η συμφωνία ενοικίασης ρυθμίζει περισσότερες λεπτομέρειες. Εκτός από τον διακανονισμό των τελευταίων πληρωμών ενοικίου, η παροχή ενέργειας θα πρέπει να ακυρωθεί εγκαίρως – αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για εξοικονόμηση χρημάτων με την αλλαγή παροχέα ηλεκτρικής ενέργειας.

Ζήστε ιδέες DIY όταν μετακομίζετε στο νέο σας διαμέρισμα

έπιπλα-κάνε-μόνος-ράφια-σύστημα-λευκό-λακαρισμένο-ξύλινα κουτιά-ροζ-βαφή τοίχου

Προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε το κόστος όταν μετακινείστε και να υλοποιήσετε με κομψό τρόπο τις δικές σας νέες ιδέες επίπλωσης, η γνωστή πύλη επίπλων και επίπλων moebel.de συνιστά την εκτέλεση σύμφωνα με την αρχή του do-it-yourself. Ακόμα και κατά τη μεταφορά των κινούμενων κουτιών, θα πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε να κάνετε χωρίς κλασικά κινούμενα μέρη και προτιμάτε να οδηγείτε μόνοι σας. Το μέγεθος των οικιακών εφέ και η απόσταση μεταξύ του παλιού και του νέου διαμερίσματος παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ, και μερικοί δυναμικοί φίλοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν όταν μετακινείστε.

Ο Nele Belau, Home Stager στο moebel.de, αναφέρεται σε δύο πολύ δημοφιλή στυλ επίπλωσης για να διασφαλίσει ότι η νέα επίπλωση του διαμερίσματος είναι σύγχρονη και συνεπής με τις τάσεις. Έπιπλα με vintage εμφάνιση είναι απολύτως στη μόδα, μερικά από τα οποία έχουν ιστορία δεκαετιών και επιτρέπουν τη διακόσμηση των χώρων διαβίωσης με νοσταλγικό τρόπο. Εκτός από την αγορά νέων επίπλων υψηλής ποιότητας, μπορείτε να ανακαλύψετε παλιά έπιπλα στη σοφίτα, στο υπόγειο ή στις αγορές ψύλλων, τα οποία μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στη χρήση DIY σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες μέσω πολύχρωμης ανακύκλωσης.

Νέα επίπλωση με γνώμονα τις τάσεις μετά τη μετακόμιση

σαλόνι-επίπλωση-λευκό στυλ-ξεφτισμένο-κομψό-λευκό-παλέτα-τραπεζάκι

Αφήνοντας τα παλιά έπιπλα στην αρχική του κατάσταση οδηγεί στη δεύτερη τάση επίπλωσης: το Shabby chic. Αντί για πολυτελή έπιπλα σχεδιαστών με οπτικά άψογο χαρακτήρα, συρταριέρες, τραπέζια ή ντουλάπια σε αυτό το στυλ μπορεί να είναι λίγο πιο τραχιά. Traχνη χρήσης από παλαιότερα χρόνια και δεκαετίες, όπως ρωγμές ή απολέπιση χρώματος, επιτρέπονται απολύτως και δίνουν στα έπιπλα τη δική τους γοητεία. Πριν από την προγραμματισμένη μετακίνηση, θα πρέπει επομένως όχι μόνο να ρίξετε μια ματιά στο κλασικό κατάστημα επίπλων, τα παλιά έπιπλα προσφέρονται συχνά στο διαδίκτυο ή σε αγγελίες σύμφωνα με το δικό σας γούστο επίπλωσης.

Εργαστείτε μόνοι σας στα έπιπλα και ζήστε τη δημιουργικότητά σας

μετακίνηση-σχεδιασμός-συμβουλές-έπιπλα-φρεσκάρισμα-συρταριέρα-ρωγμή-οπτικά-χρώμα βερνίκι

Σύμφωνα με τον Nele Belau, τα νέα έπιπλα είναι απολύτως μοντέρνα όταν τα παλιά και ανακαινισμένα έπιπλα συνδυάζονται με νέα έπιπλα και συντονίζονται μεταξύ τους. Η ανεξάρτητη επεξεργασία επίπλων βοηθά να ζωντανέψετε δημιουργικές ιδέες στο νέο διαμέρισμα και να απολαύσετε ένα απεριόριστα ατομικό στυλ επίπλωσης στη νέα κατοικία. Η ζωγραφική επίπλων είναι ιδιαίτερα εύκολη, ακόμη και για ερασιτέχνες DIY, όπου, για παράδειγμα, το ακρυλικό χρώμα δημιουργεί τεχνητά μια τεχνητή εμφάνιση ρωγμών και επομένως τον vintage χαρακτήρα.

Μικρά αξεσουάρ και έξτρα συμπληρώνουν την επιθυμητή εμφάνιση των επίπλων και ενισχύουν το ατομικό αποτέλεσμα. Στο Διαδίκτυο, από διακοσμητικές πέτρες έως πόμολα και λαβές σε διάφορα στυλ, μπορείτε να βρείτε τα ιδανικά αξεσουάρ για να συνδυάσετε ντουλάπια ή συρταριέρες βήμα προς βήμα σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες και να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Μην επιλέγετε μοντέρνα έπιπλα μόνο λόγω της εμφάνισής τους

κινούμενος-προγραμματισμός-συμβουλές-λίστα ελέγχου οικογένειας-τέλειος-σωστός-λογικός

Είτε είναι χειμωνιάτικη είτε καλοκαιρινή – κάθε κίνηση είναι η τέλεια ευκαιρία να αποχωριστείτε τα προηγούμενα έπιπλα και να χρησιμοποιήσετε το νέο χώρο για να ζήσετε ένα νέο στυλ. Εκτός από μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η λειτουργική πλευρά δεν πρέπει να παραμεληθεί για την αγορά και την επεξεργασία DIY. Κρεβάτια, ντουλάπια, τραπέζια και άλλα έπιπλα πρέπει να ταιριάζουν με το σχήμα και το μέγεθος του νέου χώρου διαβίωσης και να πληρούν τις καθημερινές απαιτήσεις. Διαφορετικά θα αγοραστούν όμορφα έπιπλα που πρακτικά δεν χρησιμοποιούνται και παρέχουν μόνο περιττό χώρο διαβίωσης.