Παράθυρα & Πόρτες

Έξυπνες ιδέες σχεδιασμού δωματίου με συρόμενες πόρτες ως διαχωριστικά δωματίων

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ανοιχτά σαλόνια-διαχωριστικά συρόμενων-θυρών-δωματίων

Γιατί οι συρόμενες και συρόμενες πόρτες είναι τόσο ελκυστικές; Εξοικονομούν χώρο επειδή δεν περιστρέφονται στο δωμάτιο και φαίνονται καλά. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας: έξυπνη τεχνολογία και ποικιλία υλικών. Χωρίς ογκώδη πλαίσια, είναι οπτικά ελαφριά και συνδυάζονται με το εσωτερικό σας. Είτε ως διαχωριστικό δωματίου είτε ως πόρτες ντουλαπιών που εξοικονομούν χώρο, παρουσιάζουν κομψές αλλά ευέλικτες ιδέες σχεδιασμού δωματίου που προσφέρουν μια ατομική λύση για κάθε εγκατάσταση.

Έξυπνες ιδέες σχεδιασμού δωματίου για διαίρεση μεγάλων δωματίων

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ανοιχτών χώρων διαβίωσης-διαχωριστικών-συρόμενων θυρών

Τα τελευταία χρόνια, η έννοια της ανοικτής διαβίωσης έχει γίνει μια σαφής τάση στην κατασκευή σπιτιών και διαμερισμάτων. Ωστόσο, όταν πρόκειται για μεγάλα δωμάτια, ο τέλειος σχεδιασμός του δωματίου είναι συχνά μια πρόκληση. Αν και ένας ανοιχτός χώρος καθιστικού προσφέρει όμορφες ιδέες εσωτερικής διακόσμησης, μερικές φορές χρειάζεστε την ευκαιρία να αποχωρήσετε μόνοι σας σε ένα δωμάτιο. Για να μην εξαφανιστεί αναπόφευκτα η ιδιωτικότητα, αξίζει να σκεφτείτε να χωρίσετε το δωμάτιο χρησιμοποιώντας ένα διαμέρισμα ή ένα διαχωριστικό δωματίου.

Ιδέες σχεδιασμού δωματίου για διαχωριστικά δωματίων μεταξύ της κουζίνας και του καθιστικού

σχεδιασμός δωματίου-ιδέες-συρόμενες-πόρτες-διαχωριστικό δωματίου-ανοιχτό σχέδιο-σαλόνι

Διάφορες ιδέες σχεδιασμού δωματίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον οπτικό διαχωρισμό των χώρων σαλονιού, τραπεζαρίας και κουζίνας σε έναν ανοιχτό χώρο διαβίωσης. Αφενός, τα μεγάλα δωμάτια συχνά χωρίζονται με ένα κομψό και ταυτόχρονα πρακτικό ντουλάπι ή ράφι. Τέτοια έπιπλα όχι μόνο διανέμουν οπτικά το χώρο, αλλά προσφέρουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Από την άλλη πλευρά, οι διακοσμητικές οθόνες και οι κουρτίνες ως διαχωριστικά δωματίων στο σαλόνι προσφέρουν ιδιωτικότητα και ταυτόχρονα χρησιμεύουν ως διακοσμητικά στοιχεία στο δωμάτιο. Οι σταθεροί διαχωριστικοί τοίχοι με ενσωματωμένο τζάκι ή ράφι μπορούν επίσης να χωρίσουν την κουζίνα από το σαλόνι, αλλά φαίνονται λίγο μαζικοί και το δωμάτιο θα μπορούσε ακόμη και να φαίνεται οπτικά μικρότερο. Δώστε μια έξυπνη εναλλακτική λύση σε αυτό Συρόμενες πόρτες που μπορούν να δημιουργήσουν νέα όρια στο δωμάτιο σε καθόλου χρόνο. Μπορούν να επεκταθούν ή να μετακινηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας δημιουργώντας είτε μικρούς, άνετους χώρους διαβίωσης είτε έναν σύγχρονο, ανοιχτό χώρο διαβίωσης.

Συρόμενες πόρτες ως πέρασμα από το διάδρομο στην κουζίνα

σχεδιασμός δωματίου-ιδέες-εσωτερικό-πόρτα-συρόμενη-πόρτα-γυαλί-κουζίνα-διάδρομος-διαχωριστικό δωματίου

Σε πολλά διαμερίσματα, ο διάδρομος είναι ένα δωμάτιο με τα πόδια που συνδέει τα διαφορετικά δωμάτια μεταξύ τους. Με την εγκατάσταση συρόμενων θυρών, τα περάσματα μεταξύ των χώρων διαβίωσης μπορούν να κλείσουν και να διαχωριστούν σαφώς μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση, οι συρόμενες πόρτες ως πόρτες διέλευσης αντιπροσωπεύουν μια λύση εξοικονόμησης χώρου, επειδή δεν απαιτούν περιστρεφόμενη περιοχή. Οι συρόμενες πόρτες συνήθως λειτουργούν σε ράγες δαπέδου που μπορούν είτε να τοποθετηθούν στην κορυφή είτε να ευθυγραμμιστούν με το πάτωμα. Τα εξαρτήματα που είναι αναρτημένα από την οροφή και λειτουργούν χωρίς κυλίνδρους είναι μια κομψή εναλλακτική λύση στις ράγες δαπέδου.

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού με συρόμενες πόρτες μεταξύ χώρων καθιστικού και ύπνου

σχεδιασμός δωματίου-ιδέες-υπνοδωμάτιο-σαλόνι-συρόμενη-πόρτα-διαχωριστικό δωματίου

Κατά το σχεδιασμό και την επίπλωση ενός μικρού διαμερίσματος, συχνά προκύπτει το ερώτημα πώς να χωρίσετε το υπνοδωμάτιο από το σαλόνι εάν δεν υπάρχουν τοίχοι στο μεταξύ. Με συρόμενες πόρτες μεταξύ του υπνοδωματίου και του καθιστικού, μπορείτε να δημιουργήσετε δύο ξεχωριστά δωμάτια στο διαμέρισμα ενός δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο, το μικρό διαμέρισμα χωρίζεται σε άνετους χώρους διαβίωσης, οι οποίοι μπορούν να μετατραπούν σε ανοιχτό χώρο διαβίωσης, όπως απαιτείται.

Σχεδιάστε ένα δωμάτιο-γκαρνταρόμπα ως ένα δωμάτιο μέσα σε ένα δωμάτιο με συρόμενες πόρτες

εσωτερικό-σχέδιο-ιδέες-περπάτημα-σε-γκαρνταρόμπα-συρόμενη-πόρτα-χωρίσματα

Πολλοί ονειρεύονται την άνεση και την πολυτέλεια μιας ντουλάπας. Κατά κανόνα, κάθε αχρησιμοποίητη κόγχη ή γωνιά τοίχου μπορεί να μετατραπεί σε δωμάτιο-γκαρνταρόμπα, το οποίο προσφέρει μια δημοφιλή εναλλακτική λύση στη συνήθη ντουλάπα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούν να γίνουν συρόμενες πόρτες ώστε να ταιριάζουν στο αντίστοιχο δωμάτιο. Με τις σωστές συρόμενες πόρτες και εσωτερικά εξαρτήματα, το θαύμα του προσωπικού χώρου αποθήκευσης μπορεί να δημιουργηθεί ως ένα κομψό δωμάτιο στο δωμάτιο.

Διακοσμητικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού με συρόμενες πόρτες ως μπροστινό ντουλάπι

σχεδιασμός δωματίου-ιδέες-υπνοδωμάτιο-ντουλάπα-συρόμενες-πόρτες-αποτύπωμα-μοτίβο

Εκτός από τη λειτουργία τους ως διαχωριστικά δωματίων, οι συρόμενες πόρτες είναι η προτιμώμενη λύση κατά το σχεδιασμό μιας μονάδας τοίχου. Όχι μόνο η πτυχή της εξοικονόμησης χώρου παίζει ρόλο εδώ, η ποικιλία υλικών και οι απεριόριστες επιλογές σχεδίασης είναι επίσης καθοριστικής σημασίας. Ένα καθρέφτη μπροστά από το ντουλάπι μπορεί να διευρύνει οπτικά το δωμάτιο και να επηρεάσει τις συνθήκες φωτισμού στο δωμάτιο. επί www.aufundzu.com Μπορείτε ακόμη και να έχετε τις συρόμενες πόρτες ως μπροστινά ντουλάπια με ένα αγαπημένο μοτίβο ως ψηφιακή εκτύπωση και έτσι να πραγματοποιήσετε τις ατομικές σας ιδέες για το σχεδιασμό του δωματίου.

Οι συρόμενες πόρτες με καθρέφτες κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο

σχεδιασμός δωματίου-ιδέες-συρόμενες-πόρτες-καθρέφτης-δωμάτιο-οπτικά-μεγεθύνετε-διάδρομο