Παράθυρα & Πόρτες

Φέρνετε τη φύση στο σπίτι από τις πόρτες των γαλλικών παραθύρων

Οι πόρτες των γαλλικών παραθύρων βάφονται λευκές, ευέλικτες

Έχετε δοκιμάσει να ανοίξετε και να χαλαρώσετε τους σκοτεινούς εσωτερικούς σας χώρους;? Γαλλικές γαλλικές πόρτες μπορεί να είναι η λύση που πάντα αναζητούσατε. Είναι οπτικά ελκυστικά, λειτουργικά και διαχρονικό μέρος του σπιτιού σας. Είτε τα κοιτάξετε από μέσα είτε από έξω, φαίνονται εξαιρετικά στιλάτα. Με τη γαλλική πόρτα, μπορείτε εύκολα να φέρετε τη φύση στο σπίτι σας. Εδώ σας παρουσιάζουμε πολλές ιδέες και έχουμε έτοιμες νέες εμπνεύσεις για το πώς μπορείτε να κάνετε τους εσωτερικούς σας χώρους να φαίνονται ευρύτεροι χρησιμοποιώντας γαλλικές πόρτες. Δείτε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας μέσα από τις παρακάτω ιδέες.

Γαλλικές μπαλκονόπορτες: ευέλικτες

Γαλλική γαλλική παράθυρα-μαύρο τζάκι επιπλωμένη βεράντα

Εδώ έρχεται στο προσκήνιο η λειτουργικότητα των γαλλικών θυρών. Είτε πρόκειται για το γραφείο του σπιτιού σας, το υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας, εγκαθιστώντας τέτοιου είδους πόρτες θα μπορείτε να φέρετε περισσότερο φυσικό φως στο εσωτερικό σας. Ακόμη και όταν οι γυάλινες πόρτες είναι κλειστές, υπάρχει ακόμα αρκετό φως που εισέρχεται και αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσετε λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια. Έτσι Γαλλικές γαλλικές πόρτες είναι μια άλλη λειτουργική βελτίωση στο σπίτι σας που αυξάνει την αγοραία αξία του ακινήτου σας.

Φέρτε περισσότερο φως στο εσωτερικό σας

Βεράντα με θόλους-καρέκλες-κατασκευασμένα από φωτισμό ξύλου τικ

Αν εσύ Γαλλικές γαλλικές πόρτες με τζάμια θα σας ταιριάζουν καλά, μπορούν να δώσουν στο σπίτι σας μια μοναδικά πολυτελή εμφάνιση που έχουν μόνο αυτοί οι τύποι θυρών. Οι υαλοπίνακες μπορούν να τοποθετηθούν σε ξύλινα, αλουμινένια ή ατσάλινα πλαίσια.

Πρόσθετη αισθητική πολυτέλεια στο σπίτι

υπνοδωμάτιο διπλή πόρτα-γαλλικές ιδέες μπαλκονιού για πόρτα εισόδου

Η πιο κοινή παραλλαγή των γαλλικών θυρών είναι αυτή με ξύλινο πλαίσιο. Υπάρχουν επίσης μερικά γυάλινα πάνελ μονής πλάκας από πολύ ανθεκτικό γυαλί, ενώ άλλα έχουν πολλαπλές λειτουργίες που διατηρούν ταυτόχρονα τη ζεστασιά ή το κρύο στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι περισσότεροι υαλοπίνακες έχουν διακοσμητικά πλέγματα ενδιάμεσα για μέγιστη ασφάλεια.

Περισσότερο από μια πόρτα ή ένα παράθυρο

Μεσογειακού τύπου γαλλικές πόρτες παραθύρων

Οι γαλλικές πόρτες αναμφίβολα σας δίνουν μια υπέροχη θέα στον κήπο και το γκαζόν σας χωρίς να χρειαστεί να βγείτε έξω. Φέρνουν πολύ ζεστό φως στο εσωτερικό σας, οπότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αφήσετε τη φύση στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, ειδικά στο σαλόνι.

Χρησιμοποιούνται ως οπτικά διαχωριστικά

Γαλλικές πόρτες-διπλές πόρτες βαμμένες λευκές ιδέες οικιακού γραφείου

Σε αντίθεση με τη χρήση ράφια για να χωρίσετε διαφορετικούς χώρους στο δωμάτιο, οι γαλλικές πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ξεχωριστών δωματίων και τον διαχωρισμό τους μεταξύ τους. Αλλά εξακολουθούν να επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες σπιτιού εύκολη, επίσης οπτική πρόσβαση στο διπλανό δωμάτιο. Αυτή η οριοθέτηση θα μπορούσε να είναι μεταξύ του γραφείου του σπιτιού σας και του υπνοδωματίου ή του καθιστικού. Με τις γαλλικές πόρτες μπορείτε πραγματικά να βρίσκεστε και στα δύο δωμάτια αν είστε μόνο σωματικά σε ένα από αυτά. Και φυσικά κάνουν τα δωμάτια να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα.

Γαλλικές πόρτες παραθύρων για κάθε κατάσταση διαβίωσης

Ιδέες υαλοπινάκων για πόρτες γαλλικών παραθύρων για σχεδιασμό εισόδου-ανοίγματος

Είναι αλήθεια ότι οι γαλλικές πόρτες είναι οπτικά ελκυστικές, αλλά ο κύριος λόγος που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού τις προτιμούν είναι το γεγονός ότι λειτουργούν επίσης, σε σύγκριση με άλλους τύπους θυρών που ο ιδιοκτήτης σπιτιού χάνει εντελώς από το κλείσιμο Εξαιρέστε τον έξω κόσμο. Αν εσύ Γαλλικές γαλλικές πόρτες για το σπίτι σας, μπορείτε ακόμη και να έχετε εγκαταστήσει χαρακτηριστικά ασφαλείας για μέγιστη ασφάλεια στο σπίτι σας. Αν τώρα σκέφτεστε να χρειαστεί να γκρεμίσετε έναν ολόκληρο τοίχο για να φέρετε τη φύση στο σπίτι σας, τότε ξανασκεφτείτε το! Σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Γαλλικές γαλλικές γαλλικές πόρτες-γαλλικά έπιπλα μπαλκονιού-καρέκλες από σφυρήλατο σίδερο