Χαλιά & χαλάκια

Χαλί για μια ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο

μοντέρνο-χαλί-κόκκινο-απαλό-δάπεδο

Είστε στη διαδικασία ανακαίνισης και αναρωτιέστε ποιο δάπεδο να επιλέξετε; Ο παλιός καλός Χαλιά φέρνει κάποια πλεονεκτήματα. Δεν αποπνέει μόνο μια ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά η απαλή επιφάνεια περιποιείται επίσης τα πόδια σας. Ένα χαλί είναι επίσης πάντα η καλύτερη επιλογή για το παιδικό δωμάτιο, έτσι ώστε το παιδί να μπορεί επίσης να είναι άνετο παίζοντας στο πάτωμα. Το χαλί είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν πάσχετε από αλλεργίες. Αυτό συμβαίνει επειδή εμποδίζει την ανακίνηση της σκόνης.

Το χαλί έχει κάποια πλεονεκτήματα

spielraum-children-pastel-color-carpet

Όσον αφορά τα χρώματα, τα σχέδια και τα σχέδια, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμη, έτσι ώστε να βρείτε κάτι κατάλληλο για κάθε δωμάτιο και κάθε στυλ επίπλωσης. Μάλλον έχετε ακούσει και για πλακάκια χαλιών. Αυτά τα αντιολισθητικά τετράγωνα προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης του δαπέδου ξεχωριστά και αλλαγής του ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε λοιπόν να συνδυάσετε δύο, τρία ή περισσότερα χρώματα μεταξύ τους και να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα μοτίβα σύμφωνα με το γούστο σας.

Χρώματα, σχέδια και σχέδια για μοκέτες

μοντέρνο-σαλόνι-γκρι-λευκό-χαλί

Με μια τόσο μεγάλη επιλογή για χαλιά, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να αποφασίσουμε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα όσο το δυνατόν πιο φωτεινό και φιλικό, έτσι ώστε το δωμάτιο να έχει επίσης φιλική ατμόσφαιρα και να φαίνεται πιο φωτεινό. Για δωμάτια με πολλά που συμβαίνουν (όπως το σαλόνι ή ο διάδρομος), είναι σημαντικό να επιλέξετε χαλιά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας, ώστε να μπορείτε να αντέχετε τη συνεχή κίνηση. Διαφορετικά, θα χάσει τη νέα του υπέροχη εμφάνιση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

μπορεί επίσης να βρεθεί στο μοντέρνο σαλόνι

χαλί-σαλόνι-χρώματα-ζεστοί-καφέ τόνοι

Αν ψάχνετε για ένα νέο χαλί για ένα ή περισσότερα από τα δωμάτιά σας, θα συναντήσετε μερικές ενδιαφέρουσες εμπνεύσεις και ιδέες εδώ. Συγκεντρώσαμε μερικά ενδιαφέροντα σχέδια για κάθε γούστο. Όπως θα διαπιστώσετε, το χαλί κάθε άλλο παρά βαρετό είναι. Με λίγη φαντασία, μπορείτε να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα οποιουδήποτε δωματίου με το σωστό χαλί και να το μετατρέψετε σε έναν άνετο χώρο για να χαλαρώσετε. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω συλλογή για να συλλέξετε μερικές εμπνεύσεις και να βρείτε το σωστό μοντέλο για το εσωτερικό σας.

μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων

μοντέρνο-χαλί-δάπεδο-ροζ-αποχρώσεις

ιδανικό για το νηπιαγωγείο σε ροζ χρώμα

παιδικό δωμάτιο-ροζ-λευκό-χοντρό-χαλί

και σε μπλε χρώμα για τα αγόρια

παιδικό δωμάτιο-κουκέτες-ξύλινο-μπλε-δάπεδο με μοκέτα

γκρι χαλιά για ένα ασπρόμαυρο υπνοδωμάτιο

γκρι-χαλιά-υπνοδωμάτιο-μαύρο-άσπρο-επίπλωση

με λουλουδάτο μοτίβο

χαλί-σαλόνι-μπεζ-λουλουδάτο-μοτίβα-πράσινη-πολυθρόνα

μούρο-κόκκινη σκιά

χαλί-πάτωμα-σαλόνι-μούρο-κόκκινο-μαύρο-καναπές-τζάκι

εφαρμόζεται στο οικιακό θέατρο

χαλί-δάπεδο-σπίτι-θέατρο-επίπλωση-μοντέρνο

στην τραπεζαρία

χαλί-δάπεδο-βιο-ίνες-μπεζ-τραπεζαρία-χώρος-έπιπλα-σκούρο ξύλο