Χαλιά & χαλάκια

Κομψές ιδέες διαβίωσης με δερμάτινα χαλιά για καθαρή πολυτελή ατμόσφαιρα

Σχέδια χαλιών Βέλγιο Χαλί γούνας αγελάδας

Σας παρουσιάζουμε τρεις κομψές ιδέες για δάπεδα – με αυτές Δερμάτινο χαλί Σχέδια από το Βέλγιο που θα δημιουργήσουν μια καθαρή πολυτελή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Δερμάτινο χαλί για πολυτελές εσωτερικό στο σπίτι ή στο γραφείο

γκρι ιδέα σχεδιασμού χαλιού-στρογγυλό σχήμα

Η βελγική εταιρεία περιορισμένη έκδοση μόλις κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή χαλιών. Τα σχέδιά σας ξεχωρίζουν πάντα με δημιουργικές προτάσεις, χρώματα και επιλογή υλικών. Και φέτος, οι σχεδιαστές κατάφεραν να μας συναρπάσουν ξανά και με αυτό Δερμάτινο χαλί να εκπλήσσει θετικά. Τα μοντέλα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων χαρακτηρίζονται από την όμορφη κατασκευή τους / όλα τα χαλιά είναι προϊόν εργατικής χειροτεχνίας /. Είναι κατασκευασμένα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε σύγχρονη εγκατάσταση. Τα μοτίβα είναι παραδοσιακά – κύκλοι και ορθογώνια προτιμήθηκαν από τη διάσημη εταιρεία. Τα χαλιά γούνας συνοδεύονται από οδηγίες φροντίδας – χρειάζονται τακτικό καθαρισμό για να μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα δερμάτινα χαλιά συμβάλλουν σε μια κομψή ατμόσφαιρα

μοντέρνο σχεδιασμό τραπεζαρίας-καφέ έπιπλα

Εάν δεν ξέρετε πού να πάτε καλύτερα Δερμάτινο χαλί ταιριάζει, εδώ είναι μερικές προτάσεις – τα σχέδια δεν πρέπει να τοποθετούνται κάτω από έπιπλα που είναι πολύ βαριά / σαν μονάδα τοίχου ή βαριά ράφια βιβλίων /. Εάν χρησιμοποιείτε το χαλί για την τραπεζαρία, μπορείτε να μεταφέρετε τα έπιπλα κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε το χαλί να μην καταστραφεί από τα πόδια του τραπεζιού και της καρέκλας. Μην αφήνετε τα κατοικίδια ζώα σας στο δωμάτιο όπου βρίσκεται το δερμάτινο χαλί. Καθαρίστε το τουλάχιστον μία φορά το μήνα με ειδικά προϊόντα περιποίησης και μια μαλακή βούρτσα. Όσον αφορά τον συνδυασμό υλικών, τα δερμάτινα χαλιά και τα ξύλινα έπιπλα συνδυάζονται τέλεια. Αλλά το μέταλλο μπορεί επίσης να συνδυαστεί καλά με το χαλί. Αφήστε πολύ ελεύθερο χώρο γύρω από το χαλί για να μπορέσει να έρθει μόνος του. μινιμαλιστικά βάζα ή εξωτικές φιγούρες μπορούν να χρησιμεύσουν ως διακόσμηση. Αλλά και αυτό Δερμάτινο χαλί μπορεί να χρησιμεύσει ως διακόσμηση τοίχου – όπως δείχνουν οι φωτογραφίες ενός εστιατορίου εδώ!

Δερμάτινο χαλί πολυτελές εσωτερικό γραφείου

Ιδέα σχεδιασμού δερμάτινων χαλιών Βελγικός κατασκευαστής χειροποίητος

Γούνα αγελάδας χαλιού πολυτέλειας διαδρόμου

Ιδέα πολυτελούς σχεδίασης Stripe carpet

μοντέρνα πολυτελή σχέδια χαλιών

Πολυτελή χαλιά με σχέδια του Βελγίου

μπεζ καφέ δερμάτινο σχέδιο χαλιού

Σχέδιο μοκέτας γούνας αγελάδας καφέ χρώμα

Χαλί πολυτελής ατμόσφαιρα σχεδιάζει χρώματα

μοντέρνο εστιατόριο εσωτερική ιδέα χαλί από γούνα αγελάδας

Ιδέα σχεδιασμού χαλιού από γούνα αγελάδας-μοντέρνο διαμέρισμα