Χαλιά & χαλάκια

Μοντέρνα χαλιά με καλλιτεχνικά μοτίβα

Κρυστάλλινη διακόσμηση χαλιών Ruckstuhl

Ο ελβετικός κατασκευαστής Πίσω καρέκλα είναι για το δικό του μοντέρνα χαλιά γνωστά, τα οποία εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία, την ομορφιά και τον εξωτισμό και ως εκ τούτου είναι πραγματικά έργα τέχνης. Το σχέδιο “Night Sky” της Deborah Moss έχει διάμετρο 152 cm και είναι το μικρότερο κομμάτι της συλλογής μέχρι τώρα. Παρά την περιορισμένη επιφάνεια, αυτό το μοντέλο είναι αρκετά εξαιρετικό. Το ύφασμα είναι διακοσμημένο με μικρούς κρυστάλλους, που χαρίζουν στο χαλί μια πινελιά κομψότητας.

Μοντέρνα χαλιά – το σχέδιο “Golden Stripe”

Χαλιά από σχέδιο χρυσής λωρίδας ruckstuhl

Ένα άλλο παράδειγμα του μοντέρνα χαλιά από αυτή τη συλλογή είναι το μοντέλο “Golden Stripe” της Celine Sorigue. Αυτός ο σχεδιασμός συνδυάζει ύφασμα που μοιάζει με μαύρο μαλλί με χρυσές γραμμές που διασταυρώνονται οριζόντια και κάθετα.

Το μοντέλο “Κόκκινο λουλούδι” – ένα παράδειγμα σύγχρονων χαλιών

Σύγχρονα χαλιά από κόκκινο λουλούδι ruckstuhl

Ένα άλλο σχέδιο από τη συλλογή για μοντέρνα χαλιά είναι “Το κόκκινο λουλούδι” του Sorigue. Η ζωντανή διακόσμηση κόκκινων λουλουδιών στο μαύρο ύφασμα δίνει στην anλη μια καλλιτεχνική πινελιά. Αυτά τα μοντέρνα χαλιά Όχι μόνο ανήκουν στο πάτωμα, αλλά θα μπορούσαν επίσης να χρησιμεύσουν ως διακόσμηση τοίχου.

 Το σχέδιο χαλιού “Night Sky” της Deborah Moss

Χαλιά από σχέδιο νυχτερινού ουρανού ruckstuhl

Το μοντέλο “Night Sky” με λεπτομέρειες με μικρά κρύσταλλα

Σύγχρονα χαλιά από κύριο μοτίβο ruckstuhl

  Η διαδικασία δημιουργίας σύγχρονων χαλιών

Χαλιά από τη διαδικασία δημιουργίας ruckstuhl