υπνοδωμάτιο

Στρώμα από κρύο αφρό με 7 ζώνες: εγγύηση για ξεκούραστο ύπνο

Στρώμα από κρύο αφρό-7 ζώνες-υπνοδωμάτιο-επίπλωση-κρεβάτι-κεφαλάρι-επικαλυμμένο

Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι περνούν το ένα τρίτο της ζωής τους στο κρεβάτι – το σωστό κρεβάτι και το άνετο στρώμα είναι σημαντικές προϋποθέσεις για υγιή ύπνο και ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά. Μια επιλογή μοντέλων με διαφορετικά πάχη στρώματος προσφέρεται στην αγορά, έτσι ώστε θεωρητικά ο καθένας να μπορεί να βρει το σωστό ανάλογα με τον τύπο του σώματος και τις προτιμήσεις του. Εκτός από τα κλασικά εσωτερικά στρώματα και το εξωτικό στρώμα νερού, ένας νέος σχεδιασμός έχει καθιερωθεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια – το στρώμα κρύου αφρού με 7 ζώνες υπόσχεται το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και αντοχής. Σας δίνουμε μια επισκόπηση και ρίχνετε μια προσεκτική ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των στρωμάτων κρύου αφρού.

Στρώμα κρύου αφρού με 7 ζώνες – το υλικό και οι ιδιότητές του με μια ματιά

Στρώμα από κρύο αφρό-7 ζώνες-πραγματικό ξύλο-διπλό κρεβάτι-μοντέρνο-πολυέλαιος

Ο κρύος αφρός είναι ένα εξαιρετικά ελαστικό υλικό που δημιουργείται μετά από μια πολύπλοκη διαδικασία κατασκευής. Χάρη στην ελαστικότητά του, ο ανοιχτός πόρος κρύος αφρός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του καναπέ ή του μαξιλαριού καθίσματος. ο Στρώματα από κρύο αφρό προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο άνεσης υποστηρίζοντας διαφορετικές θέσεις ανάκλισης. Η αναπνεύσιμη επιφάνεια τους απορροφά την υγρασία, προάγει την κυκλοφορία του αέρα και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο περιβάλλον ύπνου. Χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητές του, το υλικό είναι ιδανικό ακόμη και για αλλεργικούς. Ωστόσο, ο κρύος αφρός έχει επίσης μειονεκτήματα – η υψηλή υγρασία και οι θερμοκρασίες πάνω από 30 μοίρες μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση σε αυτό.

Το στρώμα κρύου αφρού με 7 ζώνες χωρίζεται σε επτά διαφορετικές περιοχές και κάθε περιοχή έχει διαφορετικά πάχη στρώματος – μεσαίο σφίξιμο στο κεφάλι και τα πόδια, μάλλον μαλακό στους ώμους και τις γάμπες, σκληρό στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και τους μηρούς και στη λεκάνη και στους γοφούς – μεσαίου σκληρού.

Στρώμα από κρύο αφρό με 7 ζώνες – τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά?

Στρώμα από κρύο αφρό 7 ζώνες Feng Shui ξύλινο κεφαλάρι κρεβατιού

Όταν αγοράζετε ένα στρώμα κρύου αφρού με 7 ζώνες, τρία σημαντικά κριτήρια παίζουν καθοριστικό ρόλο. Το βάρος όγκου (συντομογραφία RG) περιγράφει ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό του στρώματος – αυτό δείχνει πόση πρώτη ύλη περιέχει ένα κυβικό μέτρο. Βασικά, όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ελαστικότητα και η αντοχή του στρώματος. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που διαρκούν μεταξύ 8-10 ετών έχουν πυκνότητα τουλάχιστον 40.

Η σκληρότητα του θάμνου είναι ένα αποφασιστικό κριτήριο για μια βέλτιστη αίσθηση ξαπλώματος. Όσο πιο ψηλά είναι, τόσο πιο σφριγηλό αισθάνεται το στρώμα. Κατ ‘αρχήν, η σκληρότητα του θάμνου πρέπει να είναι 40 ή μεγαλύτερη από 40 kPa. Η υποκειμενική αίσθηση του πόσο σκληρό ή μαλακό είναι ένα στρώμα είναι επίσης υπεύθυνη για τη δική του άνεση. Σε κάθε περίπτωση, αυτό επηρεάζεται έντονα από το επόμενο κριτήριο.

Το κόψιμο του στρώματος πρέπει να είναι το την καλύτερη δυνατή προσαρμογή στο σώμα επιτρέπω. Δύο ομάδες περικοπών μπορούν να διακριθούν-οι απλές, κυρίως κυματοειδείς διατομές εξασφαλίζουν περιορισμένη άνεση, αλλά είναι φθηνότερες. Τα περίπλοκα μοτίβα κύβου, από την άλλη πλευρά, προσφέρουν καθοριστικά πλεονεκτήματα – είναι εργονομικά και αυξάνουν την ελαστικότητα του κρύου αφρού, αλλά οι λεγόμενες τρισδιάστατες κοπές είναι ακριβότερες.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του στρώματος κρύου αφρού με μια ματιά

Στρώμα από κρύο αφρό-7 ζώνες-κουρτίνες-υπνοδωμάτιο-ημιδιαφανές

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά:

+ Τα στρώματα υψηλής ποιότητας κρύου αφρού έχουν βέλτιστη αντοχή 8-10 χρόνια.

+ Χάρη στην υψηλή ελαστικότητά του, το υλικό προσφέρει μέγιστη άνεση σε διάφορες θέσεις ξαπλώματος

+ Η μεγάλη ποικιλία μοντέλων με διαφορετική σκληρότητα θάμνων, διαφορετικά βάρη όγκου και τρισδιάστατα μοτίβα κοπής εξασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να βρουν το σωστό

+ Αναπνεύσιμη επιφάνεια, κατάλληλη και για πάσχοντες από αλλεργίες

+ Το στρώμα μπορεί να γυρίσει και είναι ελαφρύ σε σύγκριση με τα εσωτερικά στρώματα

Τα μειονεκτήματα με μια ματιά:

– Οι προδιαγραφές σκληρότητας δεν είναι τυποποιημένες, αλλά διαφέρουν πολύ από προϊόν σε προϊόν

– Το ίδιο το υλικό είναι εύφλεκτο. Ορισμένοι κατασκευαστές στρώματος ενσωματώνουν πρόσθετα επιβραδυντικά στη φωτιά, αλλά άλλοι το κάνουν χωρίς αυτά.

Στρώμα από κρύο αφρό-7 ζώνες-ξύλο-υπνοδωμάτιο-σετ-μοντέρνο-εξοχικό στυλ