υπνοδωμάτιο

Κοιμηθείτε καλύτερα: Με αυτές τις συμβουλές μπορείτε να αυξήσετε την άνεση στο ξάπλωμα

κοιμηθείτε καλύτερα στρωματικά παπούτσια συνδυάζονται

Όπως στρώνεις το κρεβάτι σου, έτσι κοιμάσαι. Ένας χαλαρός ύπνος μπορεί να αναγεννήσει το σώμα, να βελτιώσει την απόδοση και να μειώσει το άγχος της ταραχώδους καθημερινότητας. Εξαρτάται από το στρώμα και τα αξεσουάρ: Μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την άνεση στο ξάπλωμα ή να προκαλέσουν διαταραχές στον ύπνο και πόνο στην πλάτη. Ρίχνουμε μια προσεκτική ματιά στις διαφορετικές επιλογές και σας δίνουμε συμβουλές για το πώς να βρείτε τη σωστή για τις δικές σας συνήθειες ύπνου.

Κοιμηθείτε καλύτερα: έτσι μπορείτε να εξαλείψετε τον πόνο στην πλάτη

κοιμηθείτε καλύτερα συμβουλές ιδέες επιλέξτε ένα στρώμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν περίπου το ένα τρίτο της ημέρας καθισμένοι. Η καθιστή θέση σημαίνει ότι οι γωνίες προγραμματίζονται στο σώμα μας σε ορισμένα σημεία. Οι αρθρώσεις του γόνατος σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών όταν κάθεστε, η πλάτη λυγίζει απότομα και οι ώμοι κρέμονται προς τα εμπρός. Εάν δεν αντισταθμίσετε αυτήν τη στάση ενώ κοιμάστε τη νύχτα, επιβαρύνετε επίσης την πλάτη και το λαιμό σας.

Το πρόβλημα μπορεί να εξαλειφθεί αποτελεσματικά με ένα μεσαίου σκληρού στρώματος και ένα μαλακό επάνω μέρος. Αυτό επιτρέπει στους μυς του λαιμού και της πλάτης σας να χαλαρώσουν. Οι ώμοι και τα άνω χέρια ανακουφίζονται επίσης, ενώ τα πόδια και οι βραχίονες στηρίζονται απαλά. Στην καλύτερη περίπτωση, το στρώμα προσαρμόζεται στην καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης και διασφαλίζει ότι διατηρείται το διπλό σχήμα S του. Έτσι, εάν θέλετε να κοιμηθείτε καλύτερα, θα πρέπει να επιλέξετε στρώματα και επένδυση υψηλής ποιότητας. Τα κρύα αφρώδη και τα ιξωδοελαστικά στρώματα και τα επάνω μέρη είναι κατασκευασμένα από κρύο, τζελ ή αφρό visco είναι ιδιαίτερα κατάλληλα.

κοιμηθείτε καλύτερα επιλέξτε ένα στρώμα αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη

Φυσικά, η αγαπημένη σας θέση ύπνου παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη δική σας ευημερία. Ο ύπνος ανάσκελα είναι ιδιαίτερα ήπιος. Αλλά η πρηνή θέση μπορεί επίσης να ανακουφίσει αποτελεσματικά τους μεσοσπονδύλιους δίσκους και να χαλαρώσει την πλάτη. Οι πλευρικοί κοιμιστές, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσπαθήσουν να συνηθίσουν σε αυτή τη θέση ύπνου.

Είναι ακόμα πολύ σημαντικό για τον ξεκούραστο ύπνο να περνάτε μόνο το χρόνο στο κρεβάτι που μπορείτε πραγματικά να κοιμηθείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μεταξύ άλλων, μπορεί να αποφευχθεί η δυσκαμψία του αυχένα. Ο λεγόμενος έλεγχος ερεθίσματος μπορεί να έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στον ατομικό ρυθμό ύπνου-αφύπνισης. Όποιος ψάχνει τρόπους βελτίωσης της υγιεινής του ύπνου μπορεί να βρει περισσότερα Χρήσιμες συμβουλές για την ποιότητα του ύπνου στο matratzenschutz24.net Εύρημα.

Κοιμηθείτε καλύτερα: Προσπαθήστε να ξαπλώνετε δεν είναι πάντα ο καθοριστικός παράγοντας για την άνεση του ξαπλώματος

κοιμήσου καλύτερα προσπάθησε το ψέμα δεν λειτουργεί

Ειδικά για άτομα με προβλήματα στην πλάτη και άτομα που περνούν πολύ χρόνο καθισμένα, η προσπάθεια να ξαπλώσει δεν είναι πάντα καθοριστική. Τα μαλακά κρεβάτια νερού, για παράδειγμα, συχνά αισθάνονται ευχάριστα άνετα, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι απατηλή. Επειδή δεν προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη, αλλά κολακεύουν τις ίδιες γωνίες που σχηματίζονται όταν κάθεστε. Έτσι, ακόμη και αν το μαλακό στρώμα αισθάνεται άνετα αυτή τη στιγμή, μπορεί να επιδεινώσει τη δυσκαμψία του αυχένα μακροπρόθεσμα. Αντίστροφα: Ένα σκληρό στρώμα σε συνδυασμό με ένα μαλακό καπάκι μπορεί να εκληφθεί ως άβολο τις πρώτες νύχτες. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα σιγά σιγά το συνηθίζει. Η αιτία του πόνου στην πλάτη – η λανθασμένη στάση του σώματος – μπορεί να εξαλειφθεί με επιτυχία μακροπρόθεσμα. Έτσι, αντί να το δοκιμάσετε, ζητήστε συμβουλές από τον κατασκευαστή και βρείτε το καλύτερο για τις δικές σας ανάγκες.

Κοιμηθείτε καλύτερα: επιλέξτε καλύμματα στρώματος και κλινοσκεπάσματα

καλύτερα κλινοσκεπάσματα επιλέξτε μετάξι

Τα αξεσουάρ και τα κλινοσκεπάσματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για έναν καλό ύπνο. Τα καλύμματα στρώματος μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά το στρώμα από τη βρωμιά, αλλά για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη άνεση ξαπλώματος, θα πρέπει επίσης να αναπνέουν. Τα μικτά υφάσματα με περιεκτικότητα σε βαμβάκι τουλάχιστον 50% μπορούν να ρυθμίσουν την υγρασία και είναι ακόμη κατάλληλα για αλλεργικούς. Τα υψηλής ποιότητας στρώματα μπορούν επίσης να καθαριστούν στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς. Ειδικά τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, τα μεταξωτά κλινοσκεπάσματα είναι μια εναλλακτική λύση από τα βαμβακερά κλινοσκεπάσματα. Εξισορροπεί τη θερμοκρασία και την υγρασία, φροντίζει εύκολα και διατηρεί το σχήμα του ακόμη και μετά από πολλές πλύσεις.

κοιμηθείτε καλύτερα συμβουλές ψέματα άνεση αποκοιμηθείτε