υπνοδωμάτιο

Καινοτόμο στρώμα για διπλό κρεβάτι επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων

εργονομικό σχέδιο στρώμα δροσερή ιδέα

Σας παρουσιάζουμε μια νέα ιδέα για Στρώμα για διπλό κρεβάτι, που κάνει τον ύπνο για δύο πολύ πιο εύκολο και εγγυάται μια ορισμένη ελευθερία κινήσεων.

Στρώμα διπλού κρεβατιού – πρωτοποριακό έργο με πρακτική εφαρμογή

Στρώμα ύπνου διπλό κρεβάτι έργο

ο Στρώμα για διπλό κρεβάτι, ακόμα γνωστό ως το άνετο στρώμα, κατασκευάστηκε από Mehdi Mojtabvi σχεδιασμένο. Το έργο προσπαθεί να προσφέρει έναν άνετο χώρο ύπνου. Ειδικά τα ζευγάρια σίγουρα θα το εκτιμήσουν – η αγκαλιά είναι εύκολη χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό. Ο σχεδιαστής προσπάθησε να εξασφαλίσει την άνεση των ψεύτικων ανθρώπων. Το στρώμα αποτελείται από αρκετά μικρότερα στοιχεία που είναι επενδεδυμένα με μαλακό εργοστάσιο. Αυτό επιτρέπει στα χέρια και τα πόδια να κινούνται ελεύθερα. Ακόμα κι αν ένα άτομο κοιμάται στο κρεβάτι, μπορεί εύκολα να γυρίσει και να βρει την πιο άνετη θέση ύπνου. Η πίεση που πέφτει στα χέρια και τα πόδια μπορεί να αποφευχθεί χάρη σε αυτό το στρώμα. Η δημιουργική ιδέα είναι ακόμα στη σκηνή – έργο, αλλά ο σχεδιαστής σκοπεύει να οργανώσει μια παραγωγή στο εγγύς μέλλον.

Βραβευμένο έργο για στρώμα διπλού κρεβατιού

Υποστηρίξτε την ιδέα σχεδιασμού κρεβατιού

Το έργο για Στρώμα για διπλό κρεβάτι ήταν φιναλίστ για το βραβείο Κοινότητας βιομηχανικού σχεδιασμού των ΗΠΑ το 2008. Το στρώμα είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη και είναι εξαιρετικά εργονομικό. Η πλάτη παραμένει ευθεία μπροστά. Οι άνθρωποι που κοιμούνται με το στομάχι συχνά συγχωρούνται για την εύρεση μιας άνετης θέσης για τα πόδια τους. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα με αυτό το στρώμα – η ευημερία είναι εγγυημένη.

Εργονομικός σχεδιασμός – στρώμα

Σχεδιασμός πρωτότυπης κατασκευής διπλό κρεβάτι

Το βραβευμένο έργο εξασφαλίζει μια άνετη θέση ύπνου

Στρώμα κοιμισμένο σατέν μοντέρνου σχεδιασμού

Το στρώμα αποτελείται από πολλά μεμονωμένα στοιχεία

πρωτότυπο καινοτόμο εργονομικό στρώμα

Ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει τη σωστή θέση της πλάτης

βραβευμένο σωστό έργο πίσω θέσης

Επίσης για άτομα που κοιμούνται με το στομάχι

καινοτόμο στρώμα από πολυορεθάνιο για ύπνο