υπνοδωμάτιο

Τρέχουσες τάσεις υπνοδωματίων από το Pinterest για μοντέρνο εσωτερικό

Οι τάσεις του υπνοδωματίου μοντέρνες ιδέες επίπλωσης pinterest ξύλου

Το υπνοδωμάτιο είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή δωμάτια στο σπίτι και το διαμέρισμα. Μετά από όλα, αυτό είναι το μέρος όπου πραγματικά πρέπει να έρθετε για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που δίνεται τόση προσοχή στην επίπλωση και τον σχεδιασμό. Δεν είναι ασυνήθιστο για εκείνους που δυσκολεύονται να βρουν κάτι οι ίδιοι ή που θέλουν να συναρμολογήσουν την επίπλωσή τους σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις, να υποκύψουν σε παραδείγματα από το Διαδίκτυο. Αν αυτό ισχύει και για εσάς, μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι, γιατί τα παρακάτω παραδείγματα μοντέρνων και τρεχουσών τάσεων υπνοδωματίων είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν πολύ. Όλα προέρχονται από το Pinterest και καθιστούν σαφές τι είναι αυτή τη στιγμή σε τάση και σε τι μπορείτε να εστιάσετε.

Νέες τάσεις κρεβατοκάμαρας όσον αφορά την επιλογή χρώματος

Τάσεις τάσης κρεβατοκάμαρας χαλί βαθύ σωρό λευκή κεκλιμένη ιδέα ξύλου

Ενώ κάποιοι προτιμούν υπερβολικά χρώματα, άλλοι προτιμούν κάτι πιο απλό και πιο ήσυχο. Αν ανήκετε στη δεύτερη ομάδα, έχουμε καλά νέα για εσάς. Γιατί ακριβώς αυτά τα χρώματα συγκαταλέγονται στις τρέχουσες τάσεις υπνοδωματίων στο Pinterest. Απαιτούνται διακριτικοί χρωματικοί τόνοι και τόνοι και, μαζί με ουδέτερους τόνους, όπως το λευκό, το μπεζ ή το γκρι, δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα με καλή αίσθηση.

Κομψή επίπλωση τάσεων υπνοδωματίου χρυσό μπεζ σολομό χρώμα

Χρησιμοποιήστε λεπτούς παστέλ τόνους για το σχεδιασμό και την επίπλωση. Ποιο χρώμα θα επιλέξετε σε αυτή την περίπτωση δεν έχει σημασία. Και οι δύο ζεστοί τόνοι όπως το ροδάκινο, το παστέλ κίτρινο ή το ροζ και τα πιο ψυχρά χρώματα όπως το γαλάζιο, η λεβάντα, το λιλά ή το πράσινο της μέντας είναι κατάλληλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα με διαφορετικούς τρόπους: Χρησιμοποιήστε τα χρώματα των τοίχων ως τάσεις για το υπνοδωμάτιο ή χρησιμοποιήστε αξεσουάρ σπιτιού με τη μορφή υφασμάτων όπως χαλιά, χαλιά, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια ή κουρτίνες για να δημιουργήσετε τους επιθυμητούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Οι τάσεις του υπνοδωματίου ροδάκινα έμφαση χρώματος τοίχου σε γκρι έπιπλα

Παρεμπιπτόντως, οι “συνδυασμοί” είναι μια άλλη λέξη -κλειδί. Οι συνδυασμοί δύο έως τριών παστέλ τόνων είναι επίσης λίγο πιο πολύχρωμοι και ακόμα λεπτοί. Ένα πολύχρωμο μπορεί να συνδυαστεί ιδιαίτερα καλά με έναν ή περισσότερους ουδέτερους τόνους. Αυτές οι τάσεις υπνοδωματίων καθιστούν σαφώς το δωμάτιο πιο ζωντανό, χωρίς όμως να διαταράσσουν την ήρεμη ατμόσφαιρα.

Τάσεις τάσης κρεβατοκάμαρας δοκάρια σε στρώμα με δοκάρια σε στρώματα από κρεβάτι laminate

Σε ένα πολύ φωτεινό υπνοδωμάτιο, όπου η πλειοψηφία των επίπλων είναι περισσότερο σε λευκό και πολλά ή μεγάλα παράθυρα αφήνουν πολύ φως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πιο σκούρο χρώμα προφοράς. Αυτό είναι επίσης χωρίς αμφιβολία μία από τις τάσεις της κρεβατοκάμαρας. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν είναι γκρι, καφέ, σκούρο κόκκινο ή άλλο χρώμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ορισμένες διακοσμήσεις στο χρώμα της προφοράς.

Χαλιά κρεβατιού ως φιλόξενη διακόσμηση

τάσεις κρεβατοκάμαρες χαλιά κρεβατοκάμαρα χαλί ρίγες κρόσσια

Τα χαλιά κρεβατιών έχουν γίνει ένα δημοφιλές μέσο διακόσμησης και επίπλωσης του υπνοδωματίου. Εκτός όμως από το διακοσμητικό τους αποτέλεσμα, καθιστούν επίσης πολύ πιο ευχάριστο το ξύπνημα. Τι πιο ωραίο από το να πατάς σε μια μαλακή επιφάνεια; Μπορείτε να επιλέξετε το χαλί ή το χαλί είτε ουδέτερο είτε ως συμπλήρωμα του επιλεγμένου χρώματος προφοράς. Είτε πρόκειται για το μοντέρνο σκανδιναβικό στιλ είτε για το μοντέρνο υπνοδωμάτιο, αυτό το αξεσουάρ διαβίωσης απλώς αναδεικνύει κάθε υπνοδωμάτιο!

τάσεις κρεβατοκάμαρες κουβέρτες ιδέα ουδέτερα χρώματα φυτό

Και οι παραλλαγές όσον αφορά το σχεδιασμό είναι ποικίλες: απλές και μονόχρωμες, με σχέδια, κρόσσια ή χνουδωτό βαθύ σωρό, όλα είναι δυνατά. Παρεμπιπτόντως, το κιλίμ ως παραλλαγή χαλιού αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλές. Επομένως, μη διστάσετε να το λάβετε υπόψη εάν θέλετε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας με τις τελευταίες τάσεις του υπνοδωματίου.

Τάσεις της κρεβατοκάμαρας για κρεβάτια

έπιπλα υπνοδωματίου trend trend μινιμαλιστικό παρκέ ανατολίτικο χαλί

Όταν πρόκειται για κρεβάτια κρεβατοκάμαρας, δεν υπάρχει, σε γενικές γραμμές, κανόνας όταν πρόκειται για τάσεις κρεβατοκάμαρας. Παρ ‘όλα αυτά, είναι αξιοσημείωτο ότι τα απλά πλαίσια κρεβατιών δεν επιλέγονται σπάνια. Οι κορνίζες και τα πόδια, που αντιστοιχούν στο σύνθημα «λιγότερο είναι περισσότερο» και είναι μεσαίου έως χαμηλού, είναι μια καλή επιλογή και εξασφαλίζουν μια σύγχρονη αίσθηση. Με αυτόν τον τρόπο, το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο ως το κέντρο του δωματίου παίρνει πίσω θέση και προσφέρει σε άλλους τόνους και αξεσουάρ σπιτιού την ευκαιρία να λάμψουν στη μέση της επίπλωσης. Ο απλός σχεδιασμός εξακολουθεί να υπόσχεται κομψά κρεβάτια για ένα μοντέρνο δωμάτιο.

τάσεις υπνοδωμάτιο μαύρος τοίχος λευκές διακοσμήσεις αξεσουάρ σπιτιού

Ωστόσο, εάν είστε σε κρεβάτια με ελατήρια κουτιού ή γενικά σε ψηλά κρεβάτια, η τάση που αναφέρθηκε παραπάνω δεν σημαίνει αμέσως ότι πρέπει να πάτε χωρίς αυτά. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα κρεβάτια στις τάσεις των υπνοδωματίων από το Pinterest επιλέγονται με ποικίλους τρόπους. Έτσι, το άνετο κρεβάτι μπορεί να παραμείνει το μεγαλύτερο που τραβάει τα βλέμματα και μπορεί να συμπληρωθεί μόνο με όλες τις άλλες προθέσεις και διακοσμήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις τάσεις του ανοιξιάτικου κρεβατιού και φυσικά τις συμβουλές πριν αγοράσετε ένα κρεβάτι.

Φυσικό ξύλο

τάσεις υπνοδωμάτιο αχυρώνα πόρτα μοντέρνο ξύλο τόνους λάμπα καφέ

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των τάσεων του υπνοδωματίου είναι η χρήση ξύλου στο φυσικό του χρώμα. Όπως γνωρίζετε, κάθε τύπος ξύλου έχει τη δική του απόχρωση χρώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας κατά την επίπλωση του δωματίου. Από έναν ντυμένο τοίχο έως τις σανίδες δαπέδου και τα έπιπλα σε άλλες πινελιές, όπως η μοντέρνα πόρτα αχυρώνα για την ντουλάπα ή απλά ως διακόσμηση τοίχων, πολλά είναι εδώ για να βάλεις το ξύλο στο προσκήνιο.

τάσεις κρεβατοκάμαρας ξύλινη επένδυση τοίχου όμορφα διακοσμητικά μαξιλάρια

Ανάλογα με το πόσο έντονα θέλετε να δώσετε έμφαση στο ξύλο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα χρώματα για υφάσματα και τοίχους. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αντίθεση και, από την άλλη πλευρά, μπορεί να προσαρμοστεί στην υπόλοιπη επιλογή χρώματος, όπως στο παραπάνω παράδειγμα, όπου χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικά χρώματα ξύλου για την επένδυση τοίχων και στη συνέχεια συνδυάστηκαν με κατάλληλα διακοσμήσεις.

Είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε!

υπνοδωμάτιο επίπλωση τάση διακόσμηση συμβουλές βάζα εικόνες laminate φωτεινό

Το υπνοδωμάτιο φαίνεται πραγματικά άνετο και τελειωμένο μόνο όταν έχουν βρεθεί και χρησιμοποιηθούν οι κατάλληλες διακοσμήσεις και αξεσουάρ σπιτιού. Αυτό σημαίνει μικρά πράγματα όπως τοιχογραφίες, βάζα, φωτιστικά, κουβέρτες, μαξιλάρια και τα παρόμοια. Δεν είναι περίεργο που αυτά δεν λείπουν από τις τάσεις του υπνοδωματίου Pinterest. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία στο λιανικό εμπόριο, δεν είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις το κατάλληλο για το δικό σου γούστο και στο σωστό χρώμα για τον αντίστοιχο σχεδιασμό του δωματίου. Και αν τελικά δεν βρείτε το σωστό, ευτυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ιδέες DIY για διακοσμήσεις που δεν είναι μόνο εκεί για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που φαντάζεστε.

υπνοδωμάτιο τάση επίπλωση διακοσμητικό-απλό-πράσινο γκρι χρώμα τοίχου γκρι υφάσματα

Δεν έχει σημασία ποια διακόσμηση και αξεσουάρ θα επιλέξετε. Μην ξεχνάτε ότι στη μοντέρνα και μινιμαλιστική επίπλωση, ανεξάρτητα από τις τάσεις του υπνοδωματίου που αναφέρονται, η απλότητα είναι σε ζήτηση! Αποφύγετε το πολύ κιτς. Αντ ‘αυτού, εξασφαλίζετε τη σωστή αρμονία και ισορροπία με μερικά πράγματα εδώ και εκεί και επιτρέπετε σε όλες τις ιδέες του σχεδιασμού σας να έρθουν στη δική τους. Αν κατά λάθος το παρακάνετε, εμφανίζεται γρήγορα ένα οπτικό χάος που κάθε άλλο παρά τυπικό είναι για μοντέρνα επίπλωση. Διακοσμήστε λοιπόν με φειδώ και διακριτικότητα!