Δάπεδα & πλακάκια

Λειανμένη επίστρωση ως δάπεδο – 18 ιδέες για να ζήσετε με επίστρωση σχεδιαστών

Κουμπωμένο ως δάπεδο που καλύπτει στιλβωμένο-επίστρωμα-μοντέρνο-εσωτερικό-σαλόνι

Η καθαρεύουσα εμφάνιση του Κάλυμμα ως επένδυση δαπέδου έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνει αυξανόμενη δημοτικότητα στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό. Με τη σωστή επίστρωση, η επίστρωση γίνεται ανθεκτική και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε χώρο διαβίωσης. Στα παρακάτω συνοψίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του δαπέδου με επίστρωση και παρουσιάζουμε μερικές ωραίες ιδέες διαβίωσης με τη μοντέρνα επίστρωση σχεδιαστών.

Οπτική επένδυση δαπέδου – η σύγχρονη απόφαση για το σαλόνι

Κουμπωμένο ως επένδυση δαπέδου, με λείανση-σκάνδαλο-σκανδιναβική επίπλωση

Ο χρόνος κατά τον οποίο η επίστρωση τοποθετήθηκε μόνο ως υπόγειο έχει τελειώσει. Το Screed εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως υποδαπέδιο στην κατασκευή σπιτιών και διαμερισμάτων, αλλά τώρα θεωρείται επίσης ένα μοντέρνο κάλυμμα δαπέδου που είναι ιδανικό για χώρους διαβίωσης. Το απρόσκοπτο δάπεδο έχει μια κομψή εμφάνιση που μπορεί να αναδείξει κάθε δωμάτιο. Δεδομένου ότι η επίστρωση επεξεργάζεται πάντα απευθείας στο χώρο, κάθε δάπεδο δαπέδου είναι μοναδικό. Το βασικό υλικό μπορεί να χρωματιστεί όπως επιθυμείτε και ταιριάζει σε διαφορετικά στυλ και δωμάτια.

Επίγεια επίστρωση ως επένδυση δαπέδου

Ολισθήθηκε ως πάτωμα που καλύπτει μοντέρνο-διαμέρισμα-ιδέες-λείανση-επίστρωση

Η λειασμένη επίστρωση, γνωστή και ως εκτεθειμένη επίστρωση ή επίστρωση σχεδιαστών, θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο κομψά καλύμματα δαπέδου για το σπίτι σήμερα. Δίνει μια βιομηχανική αίσθηση που ταιριάζει με μινιμαλιστική επίπλωση σπιτιού. Μπορείτε να βάλετε το δάπεδο με επίστρωση τόσο με ματ όσο και με γυαλιστερή επιφάνεια και έτσι να σχεδιάσετε το δικό σας διαμέρισμα ξεχωριστά.

Δάπεδα με στρώματα στην κουζίνα – πλεονεκτήματα

Διακοσμημένο ως δάπεδο που καλύπτει λευκό-κουζίνα-μοντέρνο-ζωντανό-ιδέες-μάρμαρο-κουζίνα-νησί

Η λειασμένη επίστρωση είναι ένα ανθεκτικό κάλυμμα δαπέδου που είναι ιδανικό για τις ανάγκες στην κουζίνα. Έχει χωρητικότητα έως 100 τετραγωνικά μέτρα χωρίς εμπλοκές και κατώφλια και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα εύκολο στη φροντίδα. Εάν η επιφάνεια είναι σωστά γυαλισμένη και σφραγισμένη, μπορεί στη συνέχεια να καθαριστεί εύκολα με τα συνήθη καθαριστικά.

Κάλυμμα δαπέδου – η έξυπνη απόφαση για την κουζίνα

Διακοσμημένο ως δάπεδο που καλύπτει το σαλόνι-κουζίνα-ανθεκτικό-ανθεκτικό-φθηνό

Λόγω των μεγάλων ιδιοτήτων του, η επίστρωση μπορεί να τοποθετηθεί ως κάλυμμα δαπέδου στην κουζίνα και προσφέρει μια πρακτική εναλλακτική λύση για το λινέλαιο ή τα κεραμίδια. Κατά κανόνα, το πάτωμα της κουζίνας είναι συνεχώς εκτεθειμένο σε βρωμιά και υγρασία, γι ‘αυτό θα πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι εύκολο να το φροντίσετε. Με αυτή την έννοια, σε αντίθεση με τα κεραμίδια, το δάπεδο με επίστρωση δεν έχει αρμούς που μπορούν να λερωθούν από την καθημερινή χρήση. Ως εκ τούτου, μπορεί να καθαριστεί πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, κάτι που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο δωμάτιο στο σπίτι.

Γιατί πρέπει να σφραγίσετε την εκτεθειμένη επίστρωση?

Δάπεδο-δάπεδο-κουζίνα-ανθεκτική-απρόσκοπτη-επίστρωση σχεδιαστών

Για να έχετε τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται παραπάνω, η σφράγιση της επίστρωσης είναι απολύτως απαραίτητη. Αφενός, αυτό προστατεύει την επιφάνεια από την τριβή, αφετέρου είναι ανθεκτική και δεν είναι ευαίσθητη σε χυμένα υγρά και αλκαλικά καθαριστικά.

Σχεδιαστική επίστρωση για κουζίνα σκανδιναβικού στιλ

Δάπεδο-δαπέδου-γυαλισμένο-επίστρωμα-τραπεζαρία-κουζίνα-στιλάτο

Όποιος θέλει να βάλει στρώματα στην κουζίνα λαμβάνει τελικά μια ανθεκτική και εύκολη περιποίηση επιφάνεια που εντυπωσιάζει με τον μοντέρνο σχεδιασμό της. Το δάπεδο με επένδυση είναι ιδανικό για μοντέρνες κουζίνες σε σκανδιναβικό ή βιομηχανικό στυλ επίπλωσης και μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με μινιμαλιστικά έπιπλα κουζίνας.

Σχεδιαστική επίστρωση και δυνατότητες σχεδιασμού

Δάπεδο-δαπέδου-γυαλισμένο-σχεδιαστής-επίστρωση-απρόσκοπτη-κουζίνα-πάτωμα

Η κομψή επένδυση σχεδιαστών προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για το σχεδιασμό της επιφάνειας. Από τη μία πλευρά, οποιαδήποτε παραλλαγή του βασικού χρώματος μπορεί να αλλάξει τη συνολική εμφάνιση του δωματίου, από την άλλη πλευρά, μπορεί να επιτευχθούν όμορφα εφέ με το μέγεθος και το χρώμα του κόκκου, όπως μια ευγενική εμφάνιση από τερατζό.

Επίγεια επίστρωση με ενδοδαπέδια θέρμανση

Δάπεδο-δάπεδο-γκρι-σκανδιναβική-επίπλωση-λευκό-ξύλο-σαλόνι

Η επίστρωση ως επένδυση δαπέδου μπορεί να τοποθετηθεί με ενσωματωμένη ενδοδαπέδια θέρμανση και έτσι εξασφαλίζει περισσότερη ζεστασιά και άνεση το χειμώνα. Ακόμη και χωρίς ενδοδαπέδια θέρμανση, το δάπεδο της επίστρωσης έχει καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση, οπότε η χρήση χαλιών δεν είναι απαραίτητη, αλλά προαιρετική.

Κάλυμμα ως επένδυση δαπέδου στον εξωτερικό χώρο

Δάπεδα-δάπεδα-εξωτερικό-βεράντα-σκούρο γκρι-έπιπλα της πόρτας μας

Με ένα κατάλληλο στεγανωτικό, η εκτεθειμένη επίστρωση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται επίσης από τον τύπο της επίστρωσης και επομένως θα πρέπει να συζητηθεί με έναν ειδικό εκ των προτέρων. Παρ ‘όλα αυτά, είναι σκόπιμο να έχετε ένα δάπεδο με επίστρωση μόνο σε εξωτερικούς χώρους με στέγη, όπως βεράντες.

Κάλυμμα δαπέδου για κάθε σαλόνι

Δάπεδο-δάπεδο-σαλόνι-σχέδιο-λείανση-στρώση-χαλί

Εάν θέλετε να δώσετε στο διαμέρισμά σας μια ευγενή και μοναδική εμφάνιση, τότε μπορείτε να σκεφτείτε ένα δάπεδο με επίστρωση. Είτε στην κουζίνα, είτε στο υπνοδωμάτιο είτε στο σαλόνι – η λειασμένη επίστρωση εξασφαλίζει περισσότερη αισθητική στο δωμάτιο και φαίνεται εξίσου όμορφη σε συνδυασμό με κομψά χαλιά.

Συνδυάστε το πάτωμα με ξύλο

Δάπεδο-δάπεδο-σαλόνι-τραπεζαρία-σχεδιαστής-επίστρωση-γκρι

Οι ιδέες επίπλωσης για ένα διαμέρισμα με επένδυση δαπέδου είναι πολλές. Οι γκρι τσιμεντοκονίες μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με ξύλινα έπιπλα, επειδή έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Ένα ελαφρύ κάλυμμα δαπέδου μπορεί να δημιουργήσει αμέσως το σκηνικό για κομψά έπιπλα ή έπιπλα ως έγχρωμη προφορά.

Άλλες ιδιότητες της επιφάνειας του δαπέδου επίστρωσης

Δάπεδα-δάπεδα-ευγενή-οπτικά-σχεδιαστής-επίστρωση-τραπεζαρία-μπλε-τραπέζι

Η επένδυση ως επένδυση δαπέδου είναι μια καλή μακροπρόθεσμη απόφαση επειδή είναι ανθεκτική στη φθορά. Επιπλέον, προσφέρει υψηλή αντοχή στην ολίσθηση ακόμη και σε βρεγμένα δάπεδα, αν και φαίνεται λαμπερό. Αυτό έχει ένα ορισμένο πλεονέκτημα, ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά που περπατούν συνεχώς στο σπίτι.

Οπτική επένδυση δαπέδου – μειονεκτήματα

Δάπεδο-δάπεδο-σχεδιαστής-επίστρωση-μοντέρνα-επίπλωση-καθιστικό

Εκτός από τα οικονομικά και οπτικά πλεονεκτήματα του δαπέδου με επίστρωση, υπάρχουν επίσης ορισμένα μειονεκτήματα. Η λαμαρίνα μπορεί να συρρικνωθεί και να σπάσει αν χειριστεί εσφαλμένα. Επιπλέον, χρειάζεται πολύ χρόνο στεγνώματος μετά την εγκατάσταση, κάτι που αποτελεί μειονέκτημα εάν ανακαινίζετε εν μέρει το σπίτι σας.

Τοποθετήστε την επίστρωση ή εγκαταστήστε την μόνοι σας?

Δάπεδα-δάπεδα-μοντέρνο-σαλόνι-ξύλινοι στύλοι-σχεδιασμός επίστρωσης

Η τοποθέτηση επίστρωσης σχεδιαστών θα πρέπει ιδανικά να πραγματοποιηθεί από ειδικό για να αποφευχθούν ατυχήματα και μη ικανοποιητικά αποτελέσματα. Υπάρχουν επίσης αρκετοί διαφορετικοί τύποι επίστρωσης που είναι κατάλληλοι για διαφορετικές χρήσεις και έχουν διαφορετικές ιδιότητες. Επομένως, σας συνιστούμε να ζητήσετε συμβουλές από έναν επαγγελματία πριν αποφασίσετε για δάπεδο με στρώση.

Επίγεια επίστρωση – βιομηχανική γοητεία για τους τέσσερις τοίχους σας

Δάπεδα-δάπεδα-σαλόνι-λείανση-επίστρωση-τοποθέτηση-σαλόνι-ιδέα

Η επίστρωση ως επένδυση δαπέδου έχει γίνει πραγματική τάση στον εσωτερικό σχεδιασμό, καθώς φέρνει τη δημοφιλή βιομηχανική γοητεία στο σπίτι σας. Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων βασίζονται σε δάπεδα με επένδυση όταν ασχολούνται με την επίπλωση ενός διαμερίσματος σε μοντέρνο στιλ.

Ελκυστικές ιδέες διαβίωσης με δάπεδο με επίστρωση

Δάπεδο με στρώματα-στιλάτο-σαλόνι-γυαλισμένο-επίστρωμα-γκρι

Η λειασμένη εκτεθειμένη επίστρωση με γυαλισμένη και λαμπερή επιφάνεια μπορεί να δώσει μια ορισμένη κομψότητα στο εσωτερικό σχέδιο ενός διαμερίσματος. Αυτό το δάπεδο είναι στη μόδα και οι ερευνητές τάσεων προβλέπουν ότι θα υπάρξει αυξανόμενη ζήτηση για αυτό τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να τοποθετήσετε επίστρωση ως επένδυση δαπέδου?

Δάπεδα-δάπεδα-σχεδιαστής-επίστρωση-σαλόνι-φωτεινοί τόνοι-ξύλινα έπιπλα

Αν ψάχνετε για ένα ανθεκτικό κάλυμμα δαπέδου που χαρακτηρίζεται από μοναδική εμφάνιση, μεγάλη αντοχή και ευκολία φροντίδας, μπορείτε να σκεφτείτε την τοποθέτηση δαπέδου με επίστρωση. Αντιπροσωπεύει μια φθηνή εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλες επενδύσεις δαπέδου και είναι ιδανικό για ένα μοντέρνο εσωτερικό.