Δάπεδα & πλακάκια

Διακοσμητικά τρισδιάστατα πλακάκια – ιδέες για κομψό σχεδιασμό τοίχων από τη Citco

Droplet Pattern Tile 3d Citco

ο Τρισδιάστατα πλακάκια είναι μια νέα γενιά πλακιδίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου καλά με τη διακόσμηση τοίχων ή τη μοντέρνα διακόσμηση. Η ιταλική εταιρεία Citco υιοθέτησε τις τάσεις των πλακιδίων του μέλλοντος και δημιούργησε μια σειρά κομψών και εμπνευσμένων πλακιδίων με τρισδιάστατη εμφάνιση.

Τρισδιάστατα πλακάκια με κλασικά και διακοσμητικά μοτίβα

λευκά διακοσμητικά κεραμίδια λάμψης τρισδιάστατα οπτικά

Ρομαντικά και καλλιτεχνικά ταυτόχρονα, τα κεραμίδια από τη συλλογή Paisley έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία. ο Τρισδιάστατα πλακάκια διατίθενται τόσο με κλασικά όσο και με μοντέρνα μοτίβα, καθώς και με λουλουδάτα, γραμμικά ή γεωμετρικά μοτίβα. Τα όμορφα στροβιλισμένα σταγονίδια που κοσμούν τους τοίχους φαίνονται κομψά και αριστοκρατικά. Αυτές οι λευκές ταπετσαρίες ανακούφισης πραγματοποιούνται με καινοτόμο τρόπο.

Στείλτε ιδέες διακόσμησης τοίχων με τρισδιάστατα πλακάκια

Σχέδιο τοίχου με ανάγλυφο πλακάκι-λευκό

ο Τρισδιάστατα πλακάκια Συλλογή Paisly Citco πρέπει όχι μόνο να φανεί αλλά και να επαινεθεί. Ντύστε το μπάνιο σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, δημιουργήστε έναν λειτουργικό τοίχο στο φουαγιέ ή το σαλόνι σας, ντύστε την τραπεζαρία με υπέροχο στιλ ή σχεδιάστε ένα ονειρεμένο υπνοδωμάτιο – οι δυνατότητες για ένα κομψό σχεδιασμό τοίχου είναι ατελείωτες. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις δημιουργικές ιδέες των σχεδιαστών και εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με στυλ και πρωτοτυπία!

Πλακάκια με εφέ 3D για μοναδικό σχεδιασμό τοίχων

Τρισδιάστατα εφέ πλακάκια λευκό διάδρομο