Δάπεδα & πλακάκια

Επιλογή δαπέδου – δάπεδο laminate, παρκέ ή φελλού;

Σχεδιασμός δαπέδου laminate

Συγκρίνουμε τρεις διαφορετικούς τύπους δαπέδων και σας βοηθάμε σε αυτό Επιλογή δαπέδου – Laminate, παρκέ ή φελλός – ποιες είναι οι χαρακτηριστικές ιδιότητες κάθε υλικού και ποιες ιδιαιτερότητες έχει κάθε ένα από αυτά τα καλύμματα δαπέδου, μπορείτε να μάθετε παρακάτω.

Επιλογή δαπέδου – laminate

Σκούρο δάπεδο, laminate Keindl με ξύλινη εμφάνιση

Ο γνωστός κατασκευαστής Keindl παρουσίασε πρόσφατα την ιδέα του για τα διαφορετικά καλύμματα δαπέδου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1897 και έχει πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του δαπέδου. Συγκεντρώνουν τη γκάμα των προϊόντων τους σε φυσικά υλικά. Η συλλογή χωρίζεται σε τρία – διατίθενται laminate, ξύλο και φελλός. Απο Επιλογή δαπέδου – Το Laminate έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα – προσφέρεται σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια και μπορεί να μιμηθεί με επιτυχία το φυσικό χρώμα του ξύλου. Από ρουστίκ έως φυσικά ζεστά χρώματα ξύλου έως εξωφρενικούς συνδυασμούς – το laminate είναι ποικίλο και αρκετά φθηνό. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται περισσότερη τροφή και βασικά μπορεί να αντέξει λιγότερο από ένα ξύλινο πάτωμα.

Επιλογή δαπέδου – παρκέ και δάπεδο από φελλό

ενδιαφέρον σχέδιο δαπέδου Keindl

 Απο Επιλογή δαπέδου – Παρκέ ή ξύλινο πάτωμα από Κέιντλ παρέχεται με βάση δαπέδου σε πολλά στρώματα, το οποίο εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Πρακτικό και όμορφο, σε φυσικά χρώματα και με εξωτική επίγευση στο σχεδιασμό, το ξύλινο δάπεδο είναι ιδανικό για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Στην κουζίνα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πλακάκια με ξύλινη όψη – το νερό χύνεται και ξεπλένεται πολύ συχνά εκεί, και αυτό μπορεί να βλάψει το παρκέ. Όποιος επιλέγει ξύλινα πατώματα για το διάδρομο μπορεί να επωφεληθεί από την καλή μόνωση – πολύ συχνά ο διάδρομος δεν θερμαίνεται, γι ‘αυτό και αυτή η ιδιότητα του φυσικού ξύλου είναι σημαντική. Τα δάπεδα από φελλό δεν είναι μόνο μοντέρνα τον τελευταίο καιρό – είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και έχουν μεγάλη αξία λόγω των μονωτικών ιδιοτήτων τους. Ο φελλός συνιστάται ως υλικό για τους πάσχοντες από αλλεργίες – αντι -φύκια και χωρίς απορρόφηση σκόνης, το υλικό έχει πολλά πλεονεκτήματα. Οι σχεδιαστές Keindl έδωσαν σε αυτό το υλικό μια μοντέρνα εμφάνιση – ιδανική για κάθε εσωτερικό χώρο. Απολαύστε την ευρεία συλλογή Keindl και τις πολλές πρωτότυπες ιδέες σχεδιασμού της!

Δάπεδα για παιδικά δωμάτια

Ενδιαφέρον παιδικό δωμάτιο laminate

Ξύλινο πάτωμα στο σαλόνι

μοντέρνο ξύλινο πάτωμα σχεδιασμού σαλονιού

Παρκέ – ενδιαφέρον χρωματικό σχέδιο

Παρκέ σε πολλά χρώματα δάπεδο

Ρομαντικό ροζ μοτίβο

Μοτίβο δαπέδου από φελλό-μπεζ-ροζ

Κλασικό πάτωμα

Ξύλινο δάπεδο-μοντέρνο

Ρουστίκ ξύλινο πάτωμα

ιδέα ρουστίκ ξύλινου δαπέδου

Φυσικό χρώμα και γράμματα – νέα συλλογή Keindl

Ενδιαφέρον το κατάστημα με ξύλινα πατώματα

Δάπεδα με σχέδια

μοντέρνοι αριθμοί δαπέδου

Laminate ή ξύλο για το σαλόνι?

φωτεινό τζάκι σαλόνι laminate

Πειρατικό μοτίβο

Μοτίβα πειρατών δαπέδων από φελλό

Κόκκινο παρκέ

πολύχρωμο παρκέ-κόκκινο-μπεζ

Ενδιαφέρον δάπεδο

Μοτίβο δαπέδου από φελλό

Σκούρο πάτωμα

Παρκέ - φυσικός σχεδιασμός