Δάπεδα & πλακάκια

Μαύρο μάρμαρο που τραβάει τα βλέμματα σε ένα σύγχρονο εσωτερικό

μαύρο μαρμάρινο ροζ λευκό συνδυασμό

Όταν πρόκειται για μάρμαρο, σκέφτεται κανείς μια λαμπερή, γυαλιστερή επιφάνεια κυρίως σε λευκό χρώμα με όμορφα, παιχνιδιάρικα μοτίβα σε αποχρώσεις του γκρι. Ωστόσο, η ευγενής φυσική πέτρα προσφέρει πολύ μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων από το αστραφτερό λευκό μάρμαρο. Το υλικό είναι διαχρονικό, παγκοσμίως γνωστό και πλέον πολύ δημοφιλές look στον τομέα της μόδας και του σχεδιασμού. Ισχύει για τα κλασικά και κερδίζεται κυρίως στις νότιες ευρωπαϊκές χώρες της Ιταλίας και της Ελλάδας. Το μαύρο μάρμαρο, από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον ελάχιστα γνωστό. Εντυπωσιακό και με ένα υπέροχο χάρισμα, μπορεί να ενσωματωθεί υπέροχα σε κάθε πολυτελή ατμόσφαιρα.

Μαύρο μάρμαρο στην τάση

μαύρο μάρμαρο συνδυάστε τις τάσεις υφάσματα τάσης

Το μαύρο, το λευκό και το μάρμαρο δεν φαίνεται να βγαίνουν ποτέ από τη μόδα. Ενσωματώνουν ένα γενικό σύνθημα που ισχύει εξίσου για τη μόδα, το σχεδιασμό και το εσωτερικό: λιγότερο είναι περισσότερο. Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, το ευγενές υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ διακριτικά και απλά για να δημιουργήσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ως έμφαση κατά την επίπλωση των χώρων διαβίωσης, το μαύρο μάρμαρο είναι το επίκεντρο για τα συναρπαστικά εσωτερικά σχέδια.

μαύρο μάρμαρο συνδυάζουν λευκή κατηγορία ευγενής

Το μαύρο μάρμαρο είναι ευγενές, εξωτικό και επίσης ανθεκτικό. Τραβάει αμέσως τα βλέμματα και βελτιώνει το εσωτερικό. Παρόλο που είναι επί του παρόντος μοντέρνο, θα πρέπει να ανέβει επιδέξια για να μην προκύψει το κιτς της δεκαετίας του ’80. Το εξωτικό υλικό κάνει μια δροσερή δήλωση σε κάθε μορφή και προσελκύει την προσοχή. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Έρχεται ως σχεδιαστικό έπιπλο και αξεσουάρ σε ένα απλό εσωτερικό.

μαύρη μαρμάρινη διακόσμηση εικόνας λευκή μινιμαλιστική

Το μάρμαρο χρησιμοποιείται γενικά πιο συχνά ως υψηλής ποιότητας κάλυμμα δαπέδου ή ως στιβαρό πιάτο για την κουζίνα ή το μπάνιο. Ιδιαίτερα όμορφες ποικιλίες με αποκλειστικό κόκκο χρησιμοποιούνται επίσης διακοσμητικά ως επένδυση τοίχων ή ως πάνελ. Σε μαύρο χρώμα, το μάρμαρο φαίνεται πολύ πλούσιο και χρησιμοποιείται κυρίως για μικρές περιοχές και περισσότερο ως προφορά. Συχνά εμφανίζεται σε συνδυασμό με λευκό μάρμαρο.

Μια μικρή λεπτομέρεια στην ελκυστική μαύρη εμφάνιση με κόκκους υψηλής αντίθεσης αρκεί για να τραβήξει την προσοχή. Ως επιτραπέζια επιφάνεια ή κομψό αντικείμενο που θυμίζει περασμένη εποχή, ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι εκλεπτυσμένος με ευαισθησία χωρίς υπερβολές. Αυτό δίνει την τελική οπτική πινελιά.

Συνδυάστε μαύρο μάρμαρο

μαύρη μαρμάρινη επένδυση τοίχου τζάκι τυρκουάζ κρεβάτι ημέρας

Είτε ως πραγματική φυσική πέτρα είτε ως εξομοιώσιμη ευγενής εμφάνιση, το μαύρο μάρμαρο χρησιμοποιείται σήμερα από τους σχεδιαστές. Ο συνδυασμός της οπτικής βαρύτητας και της εξωφρενικής εμφάνισης δίνει έπιπλα ή αξεσουάρ το σίγουρο κάτι που θα έπρεπε να έχει ένα σχεδιαστή. Συχνά η φυσική πέτρα συνδυάζεται επιτυχώς με άλλα υλικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στο εσωτερικό ή με έναν πολύ κλασικό τρόπο, υπάρχουν ήδη αρκετοί τρόποι για να βάλετε τη μαύρη φυσική πέτρα στο προσκήνιο.

Το μαύρο μάρμαρο είναι μέρος των τρεχουσών τάσεων στο εσωτερικό

μαύρο μαρμάρινο πάτωμα τραπεζαρία κουζίνα σκούρο ξύλο

Τα φυσικά υλικά σε κάθε μορφή ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Η φυσική πέτρα, το γυαλί, το μέταλλο είναι δημοφιλή μαζί με το ξύλο, το κλίνκερ, τα κεραμικά κ.λπ. Στους επιτυχημένους συνδυασμούς, το μαύρο μάρμαρο συνδυάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αφαιρείται λίγη από τη βαρύτητά του και ταυτόχρονα τονίζεται η αποκλειστική, φυσική του εμφάνιση. Το υψηλής ποιότητας ξύλο είναι πολύτιμος συνεργάτης σε αυτό. Μπορεί να παραμείνει φυσικό ή απλώς λαδωμένο. Αυτό δημιουργεί μια ελκυστική αντίθεση που θέτει αισθητικά τα ευγενή φυσικά υλικά σε πρώτο πλάνο.

μαύρο μαρμάρινο πάγκο κουζίνας μοντέρνα λευκά κρεμαστά φώτα

Το μαύρο μάρμαρο συνδυάζεται με λευκό μάρμαρο ή με λευκό με έναν πολύ κλασικό τρόπο. Οι έντονες αντιθέσεις φαίνονται πάντα πολύ πλούσιες και πρέπει να χρησιμοποιούνται προσεκτικά. Το μαύρο μάρμαρο με πολύ εμφανείς λευκούς κόκκους συνιστάται να συνδυάζεται με μια απλή λευκή επιφάνεια. Διαφορετικά ο συνδυασμός μπορεί να καταλήξει να είναι κιτς.

μαύρο μαρμάρινο πάτωμα σαλονιού μπεζ επικαλυμμένα έπιπλα κομψά

Μια πιο ήπια παραλλαγή του κλασικού ασπρόμαυρου συνδυασμού είναι να αντικαταστήσετε τα δύο αντίθετα χρώματα με πιο λεπτούς τόνους. Το μαύρο μάρμαρο δεν χρειάζεται να γυαλιστεί για μια λαμπρή λάμψη και υπάρχουν επίσης παραλλαγές με πολύ ανθρακί και σκούρο γκρι. Αντί για λευκό, κρεμ, ανοιχτό γκρι ή μπεζ μπορούν να ενσωματωθούν στο κομψό εσωτερικό.

μαύρη μαρμάρινη κουζίνα λεπτή ορείχαλκος χωρίς χειρολαβή κρέμα ματ γυαλιστερή

Εκτός από τη φυσική πέτρα, το μέταλλο είναι επίσης αυτή τη στιγμή στην τάση του σπιτιού. Ο χαλκός και ο ορείχαλκος είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, αλλά και χρώμιο, ροζ αποχρώσεις και επιχρυσωμένες επιφάνειες. Ο ορείχαλκος ή ο χαλκός ταιριάζουν καλύτερα με μαύρο μάρμαρο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ματ και γυαλιστερή εμφάνιση, γιατί τα δύο είναι μια καλή επιλογή. Ως αποτέλεσμα, οι δύο μεγαλύτερες εσωτερικές τάσεις της χρονιάς συγκρούονται.

μαύρη μαρμάρινη κουζίνα μοντέρνα μινιμαλιστικά ορειχάλκινα εξαρτήματα

Αν σας αρέσει μια αντρική εμφάνιση και σας αρέσει λίγο πιο λεπτή, τότε ένα σχέδιο σε εντελώς σκούρους τόνους μπορεί να είναι τέλειο. Συνιστάται να επιλέξετε ματ εμφάνιση ή, εάν είναι απαραίτητο, να ορίσετε μόνο λεπτές πινελιές σε συγκεκριμένες περιοχές με γυαλάδα. Σε ένα σχεδιασμό δωματίου με κυρίως σκοτεινές αποχρώσεις, μπορείτε τελικά να χάσετε το φως. Ο έμμεσος φωτισμός ή οι πολλαπλές πηγές φωτός είναι μια ελκυστική επιλογή.

μαύρο μαρμάρινο τζάκι αριστοκρατικός μινιμαλιστικός λευκός τοίχος

Το μαύρο μάρμαρο είναι ένα εξωτικό υλικό που ήταν πάντα σε ζήτηση για εσωτερικούς χώρους. Αποπνέει πολυτέλεια και προκαλεί σάλο. Παρά την αποκλειστικότητα του, μπορεί να ενσωματωθεί στο σύγχρονο εσωτερικό με έναν πολύ κομψό και μινιμαλιστικό τρόπο. Αξίζει να τοποθετήσετε τη μαύρη φυσική πέτρα στο κέντρο του σχεδιασμού του δωματίου και να την παρουσιάσετε ως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, για παράδειγμα ως διακοσμητικό στοιχείο στο τζάκι. Το υπόλοιπο εσωτερικό είναι σχεδιασμένο σε σιωπηλά χρώματα και σκανδιναβικό-απλό.

πλακάκια από μαύρο μάρμαρο δαπέδου για λευκό μοτίβο ψαροκόκαλο

Εκτός από το ευγενές αποτέλεσμα, το μαύρο μάρμαρο έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Όπως και άλλες φυσικές πέτρες, χαρακτηρίζεται από εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα. Το μάρμαρο μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ενδοδαπέδια θέρμανση.

μαύρο μαρμάρινο πάτωμα μοντέρνο διαμέρισμα λευκό

Η όμορφη, κυρίως γυαλιστερή επιφάνεια του μαύρου μαρμάρου χρειάζεται φυσικά τακτική συντήρηση, έτσι ώστε να παραμένει σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεδομένου ότι το μάρμαρο ανήκει στην ομάδα ασβεστόλιθου, δεν πρέπει γενικά να χρησιμοποιείτε όξινα ή πολύ λειαντικά καθαριστικά όταν το καθαρίζετε. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα για μάρμαρο ή ασβεστόλιθο.

μαύρο μαρμάρινο δάπεδο μπάνιο λευκή ανεξάρτητη μπανιέρα

Το μάρμαρο ήταν πάντα ένα ελκυστικό υλικό και πουλούσε ιδιαίτερα καλά στο εξαγωγικό εμπόριο. Τυπικές χώρες που εξήγαγαν μάρμαρο είναι οι χώρες της Νότιας Ευρώπης, αλλά και η Τουρκία, το Ιράν, η Ινδία και η Κίνα. Ένα πολύ γνωστό μαύρο μάρμαρο είναι το Nero Marquina, το οποίο κατάγεται από την Ισπανία. Χαρακτηρίζεται από τις λεπτές, υψηλής αντίθεσης λευκές φλέβες στη βαθιά μαύρη πέτρινη δομή. Αυτά τα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά συνθέτουν την ιδιαίτερη γοητεία και εκτίμηση αυτής της ιδιαίτερης πέτρας.

μαύρο μαρμάρινο τραπεζάκι σαλονιού χρώμιο τετράγωνο shclicht κομψό

μαύρο μαρμάρινο τραπεζάκι σαλονιού γεωμετρικό σχήμα ορείχαλκο πλαίσιο

Το τυπικό μαρμάρινο βιώνει μια επιστροφή και είναι μια πολύ δημοφιλής εμφάνιση σε κάθε μορφή και τύπο. Από αξεσουάρ και κοσμήματα μέχρι μοτίβα για διακόσμηση έως εντυπωσιακές εκτυπώσεις στα ρούχα, όλα με μάρμαρο είναι και πάλι σε ζήτηση.

μαύρο μαρμάρινο τραπεζάκι σαλονιού στερεό ένα κομμάτι κομμάτι

μαύρο μαρμάρινο τραπεζάκι σαλονιού λευκή κρέμα λαμπερά μαξιλάρια