Δάπεδα & πλακάκια

Δάπεδα από φυσική πέτρα και ξύλο για κομψή φυσικότητα στο διαμέρισμα

Δάπεδο από φυσική πέτρα και ξύλινο διαμέρισμα με εσωτερική διακόσμηση

Ένα μοντέρνο διαμέρισμα εντυπωσιάζει με τον αδιαμφισβήτητο, άνετο χαρακτήρα του χάρη στην επιδέξια χρήση φυσικών υλικών. Εκτός από τα υπνοδωμάτια, όλοι οι άλλοι χώροι είναι εξοπλισμένοι με δάπεδα από φυσική πέτρα και ξύλο για τους τοίχους και την οροφή. Ο εσωτερικός σχεδιασμός που χρησιμοποιεί τέτοια υλικά υψηλής ποιότητας δεν είναι μόνο σύγχρονος, αλλά διαχρονικός και πάντα επίκαιρος. Σύντομα θα μάθετε περισσότερα για τις ενδιαφέρουσες λύσεις και εγκαταστάσεις από το στούντιο αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού του Μεξικού Taller David Dana (TDDA).

Καθαρή φύση: δάπεδα από φυσική πέτρα και ξύλο

Δάπεδο από φυσική πέτρα και ξύλο-ξύλο-περιστρεφόμενη-πόρτα-χωρίσματα

Το κομψό διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας. Σε αυτό επισυνάπτεται ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό – ένα house house με ένα wine bar και κομψά καθίσματα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί από το σαλόνι μέσω όμορφων περιστρεφόμενων πάνελ ή λειτουργικών θυρών από το δάπεδο μέχρι την οροφή από μασίφ ξύλο. Αυτός ο χώρος μετάβασης θεωρείται σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του διαμερίσματος, όπως και η ψευδοροφή από ξύλινα πηχάκια. Η επένδυση της οροφής χαρακτηρίζεται από μια ασυνήθιστη δομή και χρησιμεύει ως ένα εντυπωσιακό βλέμμα στα κατά τα άλλα απλά σχεδιασμένα δωμάτια. Διατρέχει ολόκληρο το κοινό δωμάτιο και συγχωνεύεται σε ένα ενδιαφέρον σχέδιο τοίχου στο σαλόνι.

Δάπεδο από φυσική πέτρα και ξύλο-διάδρομος-πάνελ-περιστρεφόμενες-πόρτες-λευκό

Οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου επέλεξαν τραβερτίνη για το δάπεδο από φυσική πέτρα. Ονομάζεται επίσης παλαιό μάρμαρο και πείθει με ζεστό αποτέλεσμα. Η ζεστή εντύπωση του ξύλου συμπληρώνεται τέλεια από τους καφέ αποχρώσεις της φυσικής πέτρας. Στο σαλόνι, δεν έρχεται μόνο στο πάτωμα, αλλά και ως διακοσμητικά πάνελ στους τοίχους. Στα ιδιωτικά δωμάτια, η τραβερτίνη αντικαταστάθηκε από άνετα ξύλινα πατώματα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει σε άλλες λεπτομέρειες.

Δάπεδο από φυσική πέτρα-ξύλινη-οροφή-περιστρεφόμενες-πόρτες

Η κουζίνα διαχωρίζεται από τους χώρους εστίασης και καθιστικού και κατά συνέπεια είναι πολύ λειτουργική. Η περιοχή δεν είναι γενναιόδωρη, αλλά απόλυτα επαρκής. Ο εξοπλισμός είναι μινιμαλιστικός και σχεδιασμένος σε ασπρόμαυρο. Στη μέση υπάρχει ένα νησί κουζίνας με εστία μαγειρέματος και ανοξείδωτο απορροφητήρα από πάνω. Απέναντι από το χώρο μαγειρέματος υπάρχουν καθίσματα και αν πρέπει να κινηθείτε γρήγορα, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας χωρίς φασαρία. Δεν απολαμβάνετε μόνο το πιάτο, αλλά και την όμορφη αστική θέα.

Φυσικό πέτρινο πάτωμα-ξύλο-ράφι κρασιού-συρτάρια-pull-out

Τα μεγάλα μπροστινά παράθυρα, τα οποία καλύπτονται εν μέρει με γυάλινο φύλλο, αφήνουν άφθονο φυσικό φως. Αυτό, σε συνδυασμό με τις χιονισμένες μπροστινές όψεις της κουζίνας, ενισχύει το λαμπερό αποτέλεσμα του δωματίου. Εδώ το δάπεδο είναι επίσης κατασκευασμένο από τραβερτίνη και το ξύλο ως στοιχείο σχεδιασμού στο εσωτερικό επίσης δεν μένει εκτός. Λίγο στο πλάι και οπτικά χωρισμένο υπάρχει ένα τμήμα ξύλινου ντουλαπιού.

Δάπεδα από φυσική πέτρα-ξύλο-μάρμαρο-μπαρ-σκαμπό

Η κύρια κρεβατοκάμαρα κυριαρχείται από ξύλο και την υπέροχη εμφάνιση φωτός μέσα από τον τοίχο παραθύρων μεγάλου μεγέθους. Όσον αφορά την επίπλωση, βλέπετε μόνο ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και μια μονάδα ψυχαγωγίας από σκούρο ξύλο και ράφια κλειστά με καπνιστό γυαλί.

Φυσική πέτρα-ξύλινο πάτωμα-οροφή-γκρι-καναπές-τσιμέντο-φως

Το μοντέρνο διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο μπάνιο με ντους και μπανιέρα και ξεχωριστή τουαλέτα επισκεπτών. Ο εξοπλισμός είναι υψηλής ποιότητας και είναι κατασκευασμένος αποκλειστικά από φυσική πέτρα και ξύλο. Στο μεγαλύτερο μπάνιο, οι τοίχοι και το δάπεδο είναι πλήρως καλυμμένα με πλάκες τραβερτίνης. Το νιπτήρα με διπλό νιπτήρα και το ντουλάπι είναι από ξύλο. Στην τουαλέτα επισκεπτών, η σκούρα επένδυση τοίχων κυριαρχεί μπροστά από το κρεβάτι τραβερτίνης και το διαχωριστικό δωματίου με ανοιχτά ξύλινα ράφια. Παρ ‘όλα αυτά, τα λευκά είδη υγιεινής και ο απλός σχεδιασμός έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Δάπεδο από φυσική πέτρα-ξύλο-σαλόνι-θέα-επένδυση τοίχου

Ανεξάρτητα από το αν είναι μοντέρνο ή εξοχικό στυλ, σχεδόν όλα τα στυλ έχουν ένα κοινό στοιχείο – αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε εντελώς φυσικά υλικά. Η φυσική πέτρα και το ξύλο είναι τέλεια εδώ, επειδή είναι ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία συναρπαστικών συνδυασμών.

Δάπεδο από φυσική πέτρα-ξύλο-σαλόνι-παράθυρο-τραπεζαρία-καναπές

Δάπεδο από φυσική πέτρα-ξύλο-μοντέρνα-κουζίνα-λευκό-παράθυρο

Φυσική πέτρα-ξύλινο πάτωμα-υπνοδωμάτιο-επένδυση τοίχου-ξύλο-τηλεόραση

Δάπεδο από φυσική πέτρα-ξύλο-μπάνιο-μπανιέρα-νεροχύτη-διπλό

Δάπεδο από φυσική πέτρα-ξύλο-μπάνιο-ντους-γυάλινο τοίχο-τραπέζι μακιγιάζ

Φυσική πέτρα δαπέδου-ξύλο-μπάνιο-διαχωριστικό δωματίου-ράφι-κονσόλα πλυσίματος

* ένα έργο από Ο ψηλότερος Ντέιβιντ Ντάνα