Δάπεδα & πλακάκια

Δάπεδο από δερμάτινα πλακάκια – κομψό δάπεδο για πολυτελή πινελιά

μοντέρνα δάπεδα μαύρα πλακάκια

Μια ιταλική εταιρεία παρουσίασε καινοτόμες νέες Δερμάτινα πλακάκια – αυτό που με την πρώτη ματιά φαίνεται να είναι μια εξαιρετική ιδέα σχεδίασης για δάπεδα, πράγματι αποδείχθηκε πολύ πρακτικό και κομψό.

Δάπεδο από δερμάτινα πλακάκια – Ιταλική δημιουργικότητα με κλασικό σχεδιασμό

κομψά πλακάκια δαπέδου από δέρμα

Η ιταλική εταιρεία Nextep Leathers έφερε μια προκλητική και στιλάτη συλλογή Δερμάτινα πλακάκια στην αγορά. Η εταιρεία συνδύασε πέτρινα πλακάκια στα οποία είναι κολλημένο δέρμα με ενδιαφέρουσα υφή και σχέδια. Χάρη στον αρχικό συνδυασμό υλικών, έχουν χρησιμοποιήσει επιδέξια τα πλεονεκτήματα και των δύο. Το δέρμα επεξεργάζεται με παραφίνη, γεγονός που το καθιστά πιο ανθεκτικό. Είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και είναι ευχάριστα μαλακό. Οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει διαφορετικά χρώματα και σχέδια, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς χώρους. Η ιδέα τους – τα νέα πλακάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπουτίκ καταστήματα και ξενοδοχεία, καθώς και σε ιδιωτικές κατοικίες, ακόμη και στην αίθουσα υποδοχής στο γραφείο. Ένα είναι σίγουρο – τα πλακάκια δαπέδου τραβούν τα βλέμματα και τραβούν την προσοχή.

Δάπεδο από δερμάτινα πλακάκια – καλαίσθητοι συνδυασμοί χρωμάτων

Έπιπλα σαλονιού βιβλιοθήκη

Η οικογενειακή επιχείρηση Nextep Leathers ιδρύθηκε στη δεκαετία του ’50 του περασμένου αιώνα και ανυπομονούσε για αυξανόμενη δημοτικότητα έκτοτε – τα προϊόντα τους έχουν χρησιμοποιηθεί από διάσημες μάρκες και έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλά μεγάλα περιοδικά ως διακόσμηση σε φωτογραφήσεις. Το λογικό βήμα και η αναζήτηση νέων ιδεών οδήγησαν στην ιδέα της συλλογής. ο Δερμάτινα πλακάκια είναι ιδανικά για εσωτερικούς χώρους με ρετρό ή κλασικό στιλ – είναι διακοσμημένα με λουλουδάτα σχέδια. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης δημιουργικούς συνδυασμούς ξύλινων δαπέδων και δερμάτινων πλακιδίων ως τόνους. Δίχρωμα μαρμάρινα πλακάκια ανανεώνουν τις γωνιακές γραμμές. Το δέρμα μπορεί επίσης να συνδυαστεί τέλεια με ρουστίκ ξύλινα έπιπλα. Ευφάνταστο, πρωτότυπο και όμορφο – αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε αυτήν την ιδέα.

Τραπεζαρία με έμμεσο φωτισμό και λαμπερά πλακάκια δαπέδου

πλακάκια δαπέδου μοντέρνας τραπεζαρίας

Ωραία δείγματα

μοντέρνα υφή πλακάκι

Δάπεδα σπα με δερμάτινα πλακάκια σε φυσικούς τόνους

Φωτιστικό τοίχου πλακιδίων δαπέδου σάουνας spa

Ενδιαφέρουσα υφή – πλακάκια δαπέδου από πέτρα και δέρμα

μοντέρνο σχέδιο πλακιδίων δαπέδου

Έπιπλα κλασικού στιλ

Ιταλικά πλακάκια δαπέδου που στήνουν το σαλόνι

Μοντέρνος σχεδιασμός διαδρόμου – τοίχος από δέρμα, ξύλο και πέτρα

κλασικά πλακάκια δαπέδου σχεδιασμού διαδρόμου

Γραφείο με ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά πλακάκια

Ιδέες για έπιπλα γραφείου δέρμα δαπέδου

Μοτίβο λουλουδιών – κλασικό πάτωμα

Κλασικά πλακάκια με λουλουδάτο σχέδιο

Δωμάτιο ξενοδοχείου με έπιπλα ιταλικού ντιζάιν

Πλακάκια δαπέδου μοντέρνα υφή ιταλικό υπνοδωμάτιο

Μαύρα πλακάκια – επίσης για μινιμαλιστική επίπλωση

πλακάκια από μαύρο δέρμα-σχέδιο Ιταλίας