Δάπεδα & πλακάκια

Μοντέρνα ψηφιδωτά πλακάκια από το Vetrovivo

Σχέδιο κεραμιδιών μωσαϊκού μπάνιου Vetrovivo

ο Μωσαϊκά πλακάκια δεν είναι πια αυτό που φανταζόσασταν. Ανήκουν όχι μόνο στα υπέροχα μπάνια του παρελθόντος, αλλά και στο μέλλον του εσωτερικού σχεδιασμού. Είστε σίγουρα πολύ ελκυστικοί. Ξεχάστε τα παραδοσιακά βαρετά τετράγωνα πλακάκια και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη με αυτά τα πρωτότυπα σχέδια πλακιδίων του Vetrovivo. Θα μπορούσατε να τα σχεδιάσετε σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.

Μωσαϊκά πλακάκια – δημιουργικός σχεδιασμός

Μωσαϊκό κεραμίδι Vetrovivo ένθετα μπλε γκρι

Η ιταλική εταιρεία Vetrovivo μας προσφέρει ένα εξαιρετικό και ευφάνταστο σχέδιο. Αυτό το δημιουργικό Μωσαϊκά πλακάκια είναι διακοσμημένα με γυαλισμένα ένθετα. Τα κομψά μοτίβα δίνουν στο δωμάτιο μια μοναδική ατμόσφαιρα και μια πολυτελή εμφάνιση.

Αρχικά καλύμματα τοίχου ή δαπέδου με ψηφιδωτά πλακάκια

Σχέδιο τοίχου κουζίνας κεραμιδιών Vetrovivo

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 15 διαφορετικά σχέδια, 53 χρώματα και εύκολες επιλογές προσαρμογής. Τα ψηφιδωτά πλακάκια από Βετρόβιβο φαίνονται εξίσου καλά στην κουζίνα όπως και στο μπάνιο. Αλλά αν θέλετε να κάνετε κάτι απροσδόκητο για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα όμορφα πλακάκια είτε για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή για το φουαγιέ. Είτε μέσα είτε έξω, σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους, τους λαμπερούς Μωσαϊκά πλακάκια εμπλουτίζουν κάθε τόπο.

Μωσαϊκά πλακάκια – λουλουδάτο μοτίβο σε πράσινο και μπλε

διακοσμημένο πολυτελές σχέδιο πλακιδίων μπάνιου

Κομψά πλακάκια τοίχου 

Πλακάκια δαπέδου-Διακόσμηση από γυαλί Vetrovivo

Σχεδιασμός πλακιδίων από Vetrovivo

ευφάνταστο σχέδιο κεραμιδιών γυαλισμένα ένθετα

Γκρι πλακάκι με μπλε διακοσμητικά ένθετα

πλακάκια από μπλε γυαλί