σαλόνι

20 τραπεζάκια από πέτρα και απολιθωμένη πέτρα σε μοντέρνο σχεδιασμό

Πέτρινα τραπεζάκια καφέ γκρι-στρογγυλά-χαμηλό σαλόνι-πολυθρόνα χαλάρωσης

«Η συνήθης διάθεσή μας εξαρτάται από τη διάθεση με την οποία γνωρίζουμε πώς να διατηρούμε το περιβάλλον μας.» Η εσωτερική μας ευημερία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον σχεδιασμό του χώρου διαβίωσής μας. Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη σωστή ατμόσφαιρα, κάθε λεπτομέρεια πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένη. Το σαλόνι είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια στο σπίτι και το τραπεζάκι του καφέ – το λειτουργικό σημείο εστίασης. Γιατί να μην επιλέξετε έναν εξαιρετικό σχεδιασμό; ο Τραπεζάκια από πέτρα, απολιθωμένη πέτρα και φυσική πέτρα για παράδειγμα, είναι τέλεια για σύγχρονους χώρους διαβίωσης και μεταφέρουν καθαρή φύση.

Πέτρινα τραπεζάκια – ιδέες για την επίπλωση του σαλονιού σας

Τραπέζια σαλονιού από πέτρα γκρι-στρογγυλό-φόρεμα-τραπεζάκι-λευκό-καναπέ

Τα πέτρινα τραπεζάκια του καφέ στη συλλογή Fossil Stone της Viadurini είναι μοναδικά στο ότι είναι φτιαγμένα με πραγματική απολιθωμένη πέτρα. Αυτό το υψηλής ποιότητας υλικό είναι το αποτέλεσμα μιας φυσικής διαδικασίας απολίθωσης.

Κομψά πέτρινα τραπεζάκια σαλονιού

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-απολιθωμένο-γκρι-οβάλ-ζεν-ατμόσφαιρα-σαλόνι

Η απολιθωμένη πέτρα είναι κομμένη στο χέρι και προσαρτημένη σε μικρά κομμάτια, σαν μωσαϊκό, στο πλαίσιο από κόντρα πλακέ ή υαλοβάμβακα του τραπεζιού του καφέ.

Γιν & Yang πέτρινο τραπεζάκι σαλονιού

Πέτρινα τραπεζάκια καφέ μαύρο-άσπρο-ασιατικό-γιν-γιανγκ

Το τραπεζάκι σαλονιού Yin&Για παράδειγμα, το Yang είναι ιδανικό για ένα σαλόνι εμπνευσμένο από ζεν όπου θέλετε να δημιουργήσετε μια πνευματική ατμόσφαιρα. «Το Γιν και το Γιανγκ είναι αντίθετα που συμπληρώνουν και μεταμορφώνουν ο ένας τον άλλον ταυτόχρονα. Το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο ».

στρογγυλό πέτρινο τραπεζάκι σαλονιού σε μπεζ τόνους

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-στρογγυλό-σαλόνι-μοντέρνο-κρεμ-χρώμα

Το τραπεζάκι σαλονιού σε ανοιχτό γκρι ή κρεμ χρώμα είναι ιδανικό για σαλόνια όπου κυριαρχούν ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι περιστέρι ή το μπεζ.

οβάλ τραπεζάκι σα έπιπλα τηλεόρασης

Τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-γκρι-οβάλ-τηλεοπτική βάση-ράφι-σαλόνι

Σε χώρους διαβίωσης με ειδικό κάλυμμα δαπέδου όπως μάρμαρο, παρκέ ή ρητίνη, το γκρι χρώμα πέτρας μπορεί να ολοκληρώσει έξυπνα τη συνολική εικόνα.

διαχρονικό και ευγενές

Τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-μαύρο-οβάλ-τηλεόραση-έπιπλα-ράφι

Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι η λειτουργικότητα του τραπεζιού του καφέ. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως έπιπλα τηλεόρασης χωρίς να μπλοκάρετε το σαλόνι με μεγάλα έπιπλα.

Σαν βότσαλο στρογγυλεμένο από το νερό

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-μαύρο-οβάλ-βιβλία-ελαφρύ κάλυμμα δαπέδου

Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού μοιάζει με ένα μεγάλο βότσαλο στρογγυλεμένο από το νερό. Όχι μόνο μπορεί να εξυπηρετήσει διακοσμητικό σκοπό, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ράφι για βιβλία ή ποτά.

Βοηθητικό τραπέζι για τη γωνιά ανάγνωσης

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-λευκό-στρογγυλό τραπεζάκι-ανάγνωση γωνιακό-επιτραπέζιο φωτιστικό

Ένα μικρό στρογγυλό βοηθητικό τραπέζι μπορεί επίσης να βρεθεί στη γωνία ανάγνωσης στο σαλόνι ως συμπλήρωμα στην άνετη πολυθρόνα και επιτραπέζιο φωτιστικό.

το πέτρινο τραπεζάκι σαλονιού φροντίζεται πολύ εύκολα

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-κρέμα-λευκό-οβάλ-φυσική-αίσθηση

Η εύκολη συντήρηση των τραπεζιών καφέ απολιθωμένων λίθων είναι επίσης πολύ σημαντική. Οι πέτρες μωσαϊκού μπορούν να σκουπιστούν μόνο με ένα μαλακό, υγρό πανί.

διακοσμητικό πλαίσιο κάτω από γυάλινη πλάκα

Τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-γκρι-γυαλί-επιτραπέζιο-ορθογώνιο

Όταν ένα τραπέζι από πέτρα συνδυάζεται με ένα γυάλινο πάτο, το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεπτυσμένο και μοναδικό τραπεζάκι σαλονιού με μοντέρνο σχεδιασμό.

Κρέμα και γκρι ταιριάζουν πολύ

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-λευκό-κρέμα-σχέδιο-μοντέρνο-ορθογώνιο-γυάλινο-πιάτο

Χάρη στη διαφανή γυάλινη πλάκα, μπορείτε να δείτε το διακοσμητικό πλαίσιο του τραπεζιού από κάθε γωνιά του δωματίου.

Μεσογειακή αίσθηση στο μοντέρνο σαλόνι

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-γυαλί-πιάτο-μέταλλο-κατασκευή-μεσογειακή αίσθηση

Ενδιαφέρουσες ασυνέπειες στυλ μπορούν επίσης να επιτευχθούν με ένα τραπεζάκι σαλονιού από πέτρα, γυαλί και μέταλλο. Αυτό το μοντέλο εδώ θυμίζει Τοσκάνη και έχει μια ζεστή μεσογειακή αίσθηση.

Τραπεζάκι σαλονιού από ακατέργαστη πέτρα

Τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-κρέμα-μπεζ-γυαλί-πιάτο-ορθογώνιο

Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού από ανεπεξέργαστη πέτρα με ορθογώνια γυάλινη κορυφή είναι ιδιαίτερα όμορφο. Η εσωτερική δομή της βάσης του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από κόντρα πλακέ και καλύπτεται με λειασμένα ή μη επεξεργασμένα κομμάτια πέτρας.

Αντίθεση ανάμεσα στην τραχιά πέτρινη επιφάνεια και το γυαλί

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-x-τραπέζι-βάση-γυαλί-κορυφή-ορθογώνιο

Αυτά τα τραπεζάκια είναι κατασκευασμένα από Ιταλούς σχεδιαστές και χαρακτηρίζονται από την ποικιλία χρωμάτων και πέτρινων επιφανειών. Μπορούν να ονομαστούν πραγματικά έργα τέχνης και είναι πραγματικά τραβηγμένα βλέμματα στο σαλόνι.

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-γυαλί-επιτραπέζιο-οβάλ-πέτρα στήλη

τραπεζάκι σαλονιού-πέτρα-μοντέρνο-σχέδιο-v-σχήμα-γυαλί-επιτραπέζιο-ορθογώνιο-γκρι-κρέμα

Φωτογραφίες και μοντέλα του viadurini.de