σαλόνι

Εικόνες για σαλόνι – 20 ιδέες για μοντέρνα τέχνη για το σπίτι σας

Εικόνες για σαλόνι -μινιμαλιστικό-ανοιχτό-γκρι-καναπές

Κατά μέσο όρο, μια εικόνα κρέμεται σε κάθε σαλόνι. Θα πρέπει να σχετίζεται με την επίπλωση και τον τρόπο ζωής. Εικόνες για το σαλόνι, Είτε αφηρημένα, μοντέρνα είτε με φυσικά τοπία, γίνονται το επίκεντρο του δωματίου και εξασφαλίζουν άνεση. Επιλεγμένα σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις, αυτά αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα που ζει στο σπίτι.

Εικόνες για σαλόνι σε μοντέρνο στυλ – τέχνη τοίχου

Εικόνες για σαλόνι -σύγχρονο-μινιμαλιστικό-γκρι-καναπέ

Έχετε ανακαινίσει και ανακαινίσει το σαλόνι σας, αλλά εξακολουθείτε να σας λείπει κάτι; Πολλοί άνθρωποι υποτιμούν τη σημασία της διακόσμησης σε αυτόν τον χώρο του σπιτιού. Στην πραγματικότητα, μια διακόσμηση και, κυρίως, μια διακόσμηση τοίχου δίνει στην επίπλωση του σαλονιού σας την τελευταία πινελιά. Οι εικόνες του σαλονιού είναι μια ωραία προσθήκη στο εσωτερικό και δημιουργούν ατμόσφαιρα και άνεση στο δωμάτιο. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε στυλ επίπλωσης και μπορούν είτε να είναι σε τόνο με αυτά είτε να δημιουργούν όμορφες αντιθέσεις.

Φυσικά, οι σύγχρονες εικόνες τέχνης ταιριάζουν επίσης με το μοντέρνο τρόπο ζωής. Εάν ο σχεδιασμός του δωματίου βασίζεται στην αντίθεση μεταξύ των διαφορετικών στοιχείων, είναι λογικό να γίνει κατανοητό αυτό το στυλ στις εικόνες στο σαλόνι. Δώστε έμφαση στην πιο όμορφη γωνιά του δωματίου με έναν πίνακα μεγάλου μεγέθους, για παράδειγμα αν κρεμάσετε μια καλλιτεχνική εικόνα με κυρίαρχες φωτεινές αποχρώσεις πάνω από τον καναπέ με σκούρα ταπετσαρία. Οι ανοιχτόχρωμοι, απλοί χρωματισμένοι τοίχοι είναι οι καλύτεροι για ένα τέτοιο σχέδιο τοίχου.

Οι εικόνες για τα σαλόνια δίνουν μια προσωπική πινελιά – πορτρέτο

Εικόνες για σαλόνι -σύγχρονη-μινκμαλιστική-τέχνη-εικόνα-πορτρέτο

Ένα πορτρέτο τέχνης που δημιουργήθηκε προσωπικά για τον οικοδεσπότη αξίζει την τιμητική θέση στο κέντρο του σπιτιού – στο σαλόνι. Μια τέχνη τέτοιου είδους προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ζωής και μια μοναδική ατμόσφαιρα δωματίου όπως καμία άλλη. Εάν έχετε ψηλά ταβάνια ή απλώς περισσότερο ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο, τότε φτιάξτε ένα πορτρέτο μεγάλου σχήματος για εσάς. Η εικόνα πορτρέτου μπορεί να είναι ιδιαίτερα λεπτομερής και αφηρημένη. Εάν σχεδιάζετε ένα μοντέρνο σαλόνι και αναζητάτε κατάλληλες ιδέες για τις τοιχογραφίες, τότε τα αφηρημένα πορτρέτα είναι καλύτερα από τα φωτορεαλιστικά.

Σύγχρονη τέχνη τοίχου – αφηρημένη τέχνη ως διακόσμηση τοίχων

Πώς επηρεάζουν οι τοιχογραφίες σύμφωνα με το Φενγκ Σούι την ενέργεια του σπιτιού;?

Οι εικόνες μεγάλου σχήματος και οι αφίσες XXL είναι η νεότερη διακόσμηση τοίχου Pinterest

Μινιμαλιστικές εικόνες για σαλόνια σε ασπρόμαυρο

Εικόνες για σαλόνι -μινιμαλιστικό-μαύρο-άσπρο-καναπέ

Στο μινιμαλιστικό εσωτερικό, το οποίο καθορίζεται ως αραιό όσον αφορά τα χρώματα, ειδικά μονόχρωμο σε ασπρόμαυρο, θα υπάρχει χώρος για τη μία ή την άλλη τοιχογραφία. Εάν λείπουν η διακόσμηση και τα αξεσουάρ σπιτιού, μπορεί να συμβεί το διαμέρισμα ή το δωμάτιο να φαίνεται γυμνό και στείρο. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, μια ασπρόμαυρη εικόνα ή μια τέχνη γίνεται γρήγορα η οπτική εστίαση. Για μια τέτοια εγκατάσταση, οι εικόνες του σαλονιού πρέπει να είναι μοντέρνες και είτε να έχουν το ίδιο σχέδιο χρωμάτων είτε να χρησιμεύουν ως μια μικρή έγχρωμη προφορά στο δωμάτιο. Η απόφαση εξαρτάται μόνο από τις δικές σας προτιμήσεις εσωτερικού σχεδιασμού.

Δώστε φρέσκια αίσθηση μέσα από εικόνες για σαλόνια – έντονα χρώματα

Εικόνες για σαλόνι -σύγχρονο-χρώμα-κόκκινο-εικόνα-προφορά

Το να ζεις σε ένα μείγμα στυλ είναι προς το παρόν μια μεγάλη τάση, αλλά μπορεί γρήγορα να φανεί χαοτική. Οι εικόνες για τα σαλόνια έχουν αυτή την εμφάνιση και χρησιμεύουν ως ένα καλό μέσο για να επιτύχουν μια ισορροπία στο σχεδιασμό του δωματίου. Μια εκλεκτική εικόνα σαλονιού πρέπει να έχει το δικό της στυλ και να είναι σαφώς διαφορετική από το υπόλοιπο εσωτερικό. Τα έντονα χρώματα ταιριάζουν πολύ με αυτό. Συνιστάται επίσης να τοποθετήσετε τουλάχιστον ένα άλλο στοιχείο στο δωμάτιο στο ίδιο στυλ ή χρώμα, έτσι ώστε η διακόσμηση να φαίνεται συντονισμένη.

Συνδυάστε επιδέξια τοίχους και εικόνες για σαλόνια

Εικόνες για σαλόνι-κόκκινο-έμφαση τοίχο-τοίχο χρώμα-καφέ-λευκό

Οι τοίχοι με έμφαση είναι μια ζωντανή τάση που ζωντανεύει το εσωτερικό και το κάνει να φαίνεται πιο μοντέρνο. Ένας τοίχος, βαμμένος διαφορετικά από το βασικό χρώμα, εφιστά την προσοχή του θεατή ακριβώς σε αυτό το σημείο. Σε συνδυασμό με μια τοιχογραφία που περιέχει το χρώμα της τοιχογραφίας, ο τοίχος με έμφαση γίνεται ένα επιθυμητό στοιχείο στυλ. Όμορφες εικόνες για το σαλόνι με τοίχο με έμφαση δημιουργούν μια εντυπωσιακή, αλλά διακριτική αντίθεση. Μπορείτε να δείτε ένα καλό παράδειγμα στην παραπάνω εικόνα. Εδώ η μοντέρνα τοιχογραφία σε μπλε χρώμα έρχεται σε αντίθεση με τον τονισμένο τοίχο με κόκκινο χρώμα.

Εικόνες για σαλόνια σε εκλεκτικό στυλ – το μείγμα το κάνει 

Εικόνες για σαλόνι-καφέ-δερμάτινο-καναπέ-vintage-στολίδια

Κατά το σχεδιασμό ενός δωματίου σε εκλεκτικό στυλ, δεν πρέπει να λείπουν τοιχογραφίες και καλλιτεχνικά στοιχεία. Πλούσιο σε δομές, μοτίβα και αξεσουάρ σπιτιού, αυτή η εμφάνιση είναι ένα παράδειγμα για το πώς αντικείμενα διαφορετικής προέλευσης μπορούν να εναρμονιστούν υπέροχα μεταξύ τους. Οι εικόνες για το σαλόνι δεν πρέπει απαραίτητα να είναι εκτυπώσεις σε καμβά, αλλά μπορούν επίσης να έχουν διαφορετικές δομές και να είναι κατασκευασμένες από διάφορα υλικά. Συνδυασμοί μερικών μικρών τοιχογραφιών φαίνονται ιδιαίτερα όμορφοι. Μαζί μπορούν να απεικονίσουν ένα όμορφο μοτίβο ή μπορούν να ακολουθήσουν όλοι το ίδιο μοτίβο. Το αν μια κάθετη ή οριζόντια διάταξη εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο στον τοίχο.

Εικόνες για σαλόνια με στυλ στα μέσα του αιώνα

Εικόνες για σαλόνι -κίτρινα-έπιπλα στα μέσα του αιώνα

Ο τρόπος ζωής στα μέσα του αιώνα είναι πολύ δημοφιλής σήμερα. Τα έπιπλα αυτής της εποχής ονομάζονται time classic και αντιπροσωπεύουν το στυλ, την τάξη και το γούστο. Τα άνετα έπιπλα καθισμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται από την απλή σχεδιαστική γλώσσα και την απαλή ταπετσαρία, είναι πολύ χαρακτηριστικά. Εάν επιλέξετε μια εικόνα για σαλόνια σε αυτό το στυλ, σημειώστε ότι τα χρώματα από το εσωτερικό κυριαρχούν σε αυτά. Δεδομένου ότι πολλά διαμερίσματα του μέσου αιώνα διαθέτουν τζάκι στο σαλόνι, η περιοχή πάνω από το τζάκι είναι ιδανική για τοιχογραφία. Αυτό μπορεί να αντιστοιχεί στο πλάτος της καμινάδας ή ενδεχομένως να είναι λίγο ευρύτερο. Με αυτόν τον τρόπο, βάζετε την εικόνα στο κέντρο και εστιάζουν αμέσως σε αυτήν. Κατάλληλες εικόνες για αυτό το στυλ ζωής είναι αντίγραφα διάσημων πινάκων ή αφηρημένων εικόνων με βαθύ χαρακτήρα.

Κλασικά σχεδιασμού συνδυάζονται με τοιχογραφίες

εικόνες-σαλόνι-ψηλοτάβανο-τζάκι-μοντέρνο-μέσα του αιώνα

Τα κομψά έπιπλα, τα οποία περιγράφονται ως κλασικά σχέδια, μπορούν να συνδυαστούν επιτυχώς με έργα τέχνης όλων των ειδών λόγω του απλού σχεδιασμού και της υψηλής ποιότητας εκτέλεσης. Για να επιτύχετε μια κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση, ταιριάξτε με τα διαφορετικά στοιχεία όσον αφορά το χρώμα. Οι εικόνες σαλονιού XXL είναι ιδανικές για διαμερίσματα με ψηλή οροφή, όπου οι τοίχοι είναι επίσης πολύ ψηλοί. Μια μικρή εικόνα θα χαθεί γρήγορα σε ένα τέτοιο εσωτερικό. Οι μεγάλες εικόνες για σαλόνια, από την άλλη πλευρά, μπορούν να συμπληρώσουν τον τοίχο με έναν επιτυχημένο τρόπο.

Εικόνες για σαλόνια σε βιομηχανικό στυλ

εικόνες-σαλόνι-βιομηχανικό στυλ-μοντέρνο-τσιμεντένιο τοίχο

Τα ψηλά ταβάνια και τα ευρύχωρα δωμάτια είναι χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά βιομηχανικού στυλ και διαμερισμάτων σοφίτας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τοίχους και δάπεδα από σκυρόδεμα, τραχιές επιφάνειες και έπιπλα με απλή γλώσσα σχεδιασμού. Όλα αυτά μαζί προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες για μια εικόνα μεγάλου σχήματος ή αρκετές, που θα ζωντανέψουν το δωμάτιο και θα του δώσουν επίσης ατομικότητα. Εάν σχεδιάζετε περισσότερες από μία τοιχογραφίες για το διαμέρισμα της σοφίτας, τότε συνιστώνται κάθετες στενές και ψηλές εικόνες. Αυτά μπορούν να αρωματίσουν κάθε απλό τοίχο και να δώσουν στο σαλόνι την τελευταία πινελιά.

Σύγχρονες εικόνες για σαλόνια – εστιάστε στην καλλιτεχνική φωτογραφία

εικόνες-σαλόνι-τέχνη-φωτογραφία-ασπρόμαυρο-καναπέ

Εκτός από τις καλλιτεχνικές εικόνες για τα σαλόνια, οι φωτογραφίες τέχνης είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να δώσετε ατομική φρεσκάδα στο δωμάτιο. Ειδικά σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα, όπου απαιτούνται απλά έπιπλα και χαλαρή ατμόσφαιρα, οι φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους με ιδιαίτερη καλλιτεχνική αξία τοποθετημένες σε όμορφα πλαίσια είναι η καλύτερη επιλογή. Η σύγχρονη τέχνη ταιριάζει απόλυτα στο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό και δημιουργεί όμορφες προφορές. Οι ασπρόμαυρες εικόνες για το σαλόνι σε μοντέρνο στυλ μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο, αλλά επίσης να τοποθετηθούν στο πάτωμα ή σε ένα τραπεζάκι και να ακουμπηθούν στον τοίχο.

Εικόνες για σαλόνια με μοντέρνο χαρακτήρα – πορτρέτα τέχνης διάσημων ανθρώπων

εικόνες-σαλόνι-μοντέρνα-τέχνη-πορτρέτο-steve-jobs-black-white

Η τοποθέτηση ενός πορτρέτου μιας διάσημης προσωπικότητας στο σαλόνι δείχνει μια ατομική προτίμηση για αυτό το άτομο. Η ζωγραφική, το καλλιτεχνικό σχέδιο ή η εικονιστική καταγραφή ενός ατόμου που όλοι γνωρίζουμε είναι ένα μη λεκτικό μέσο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μια συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρότυπό σας ή απλά κάποιος που σας εμπνέει. Τα πορτρέτα επιτυχημένων προσωπικοτήτων στο σαλόνι θεωρούνται καθημερινή πηγή κινήτρων και ως εκ τούτου είναι ιδανικά για άτομα που επιδιώκουν συνεχώς τους στόχους τους.

Σχεδιάστε ένα σαλόνι σαν μια εικόνα τέχνης – εικόνες μεγάλου μεγέθους στο σαλόνι

εικόνες-σαλόνι-μοντέρνα-τέχνη-σουρεαλιστική-μεγάλη μορφή

Εάν είστε πραγματικός γνώστης και λάτρης της τέχνης ενός ζωγράφου ή καλλιτέχνη, τότε μην διστάσετε και αναζητήστε μια εικόνα υψηλής ανάλυσής τους. Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε καμβά ή φωτογραφικό χαρτί σε ξεχωριστά καθορισμένες διαστάσεις μπορούν να παραγγελθούν στο διαδίκτυο. Έγχρωμες εκτυπώσεις καμβά για σαλόνια παρέχουν μια ωραία έγχρωμη προφορά για το δωμάτιο. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε στα έπιπλα που είναι ήδη διαθέσιμα ή να προσθέσετε κάποια αντίστοιχα αξεσουάρ σπιτιού στα έπιπλα αργότερα.

Έργα τέχνης και καλλιτεχνικές εικόνες στο σαλόνι

εικόνες-σαλόνι-μοντέρνα-τέχνη-εγκατάσταση-καθρέφτης-γυαλί

Εάν είστε πραγματικός γνώστης της τέχνης και παθιασμένος συλλέκτης έργων τέχνης, μπορείτε να εκθέσετε με γούστο όλα τα πολυτελή συλλεκτικά σας στο σπίτι σας. Για αυτό, όμως, απαιτείται η υποστήριξη ενός έμπειρου σχεδιαστή εσωτερικών χώρων ή outfitter. Το σαλόνι στην εικόνα χρησιμεύει ως πραγματικό πλεονέκτημα για το πώς πέτυχε ένα φιλόδοξο έργο όπως αυτό. Όχι μόνο χρησιμοποιούνται μοντέρνες εικόνες για σαλόνια, αλλά και διάφορα έργα τέχνης με διαφορετικά σχέδια και ενδιαφέρουσες δομές. Ένα άλλο σημαντικό σημείο σε ένα τέτοιο σχέδιο καθιστικού είναι ο φωτισμός. Αν θέλετε να ανεβάσετε με επιτυχία κομψές τοιχογραφίες και πρωτότυπα έργα τέχνης, τότε χρειάζεστε αντίστοιχα φώτα. Οι οροφές ή τα φώτα τοίχου που μπορούν να απευθύνονται απευθείας στις εικόνες είναι τα καλύτερα για αυτό.

Εικόνες για σαλόνι – σχεδιάστε έναν τοίχο με εικόνες

εικόνες-σαλόνι-mdoern-εικόνα τοίχος-λευκός-καναπές

Εάν ένας μεγάλος τοίχος είναι γυμνός στο διαμέρισμα, μπορεί να οδηγήσει σε έναν κομψό τοίχο με εικόνα. Για να σχεδιάσετε ένα σαν αυτό της εικόνας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κορνίζες με το ίδιο προφίλ. Οι εικόνες που θα εισαγάγετε σε αυτό θα πρέπει επίσης να είναι πολύ παρόμοιες μεταξύ τους. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ασπρόμαυρα σχέδια ή φωτογραφίες, έτσι ώστε ο σχεδιασμός του τοίχου να μην φαίνεται χαοτικός στο τέλος. Οι γυάλινες εικόνες για σαλόνια είναι μια εξαιρετική ιδέα για το σχεδιασμό ενός τοίχου με εικόνες, επειδή μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους. Ένας δημιουργικός σχεδιασμός τοίχου μπορεί να δημιουργηθεί με πολλές εικόνες σε διαφορετικά μεγέθη που δημιουργούν ένα είδος παζλ.

Εικόνες για σαλόνια δίνουν δομή στον γυμνό τοίχο

εικόνες-σαλόνι-κουζίνα-μπεζ-γκρι-δομή

Σε ένα σαλόνι, το οποίο είναι ουσιαστικά σχεδιασμένο σε ένα χρώμα, μπορείτε να παρουσιάσετε αρκετές τοιχογραφίες με κομψό τρόπο. Μερικές εικόνες του ίδιου μεγέθους που έχουν σύνδεση μεταξύ τους μπορούν να σχεδιαστούν ως δι, τρι ή πτυχτόν στον τοίχο. Εικόνες από τον ίδιο συγγραφέα, για παράδειγμα, είναι πολύ κατάλληλες για αυτό. Επιλέξτε τα ίδια πλαίσια για όλα και τακτοποιήστε τα με την ίδια απόσταση μεταξύ τους. Ένας σχεδιασμός τοίχου με πολλές εικόνες δίνει τη γυμνή δομή του τοίχου και χρησιμεύει ως αισθητικό σημείο εστίασης. Αλλά θα πρέπει να έχετε έναν ολόκληρο τοίχο δωρεάν για αυτό, διαφορετικά ο σχεδιασμός του τοίχου θα φαίνεται υπερπλήρης. Δεν πρέπει να διακοσμήσετε τον τοίχο με τις εικόνες με άλλα στοιχεία. Το επίκεντρο είναι στις εικόνες για τα σαλόνια.

Εικόνες για σαλόνι σε παραδοσιακό στυλ

εικόνες-σαλόνι-παραδοσιακά-μπλε-παστέλ-χρώματα

Για ένα παραδοσιακά επιπλωμένο σαλόνι, η χρωματική αρμονία μεταξύ της ταπετσαρίας των επίπλων, του χρώματος των τοίχων και της διακόσμησης είναι απαραίτητη. Οι τοιχογραφίες είναι μεταξύ των διακοσμητικών στοιχείων σχεδιασμού και ως εκ τούτου θα πρέπει να συντονίζονται με τα υπόλοιπα έπιπλα. Επιλέξτε αυτά σε σχετικά χρώματα με αυτά που κυριαρχούν στον εσωτερικό σχεδιασμό. Προτιμάτε πάντα το φως από το σκοτάδι και φρεσκάρετε έτσι τη ζωντανή ατμόσφαιρα με γούστο. Μπορείτε να δείτε ένα ωραίο παράδειγμα στην παραπάνω εικόνα. Η πολύχρωμη επίπλωση σε αυτό το σαλόνι συμπληρώνεται από δύο εικόνες καμβά σε διαφορετικά μεγέθη. Αυτά είναι πλήρως προσαρμοσμένα στα χρώματα της εγκατάστασης και εναρμονίζονται τέλεια με αυτό. Μια όμορφη εικόνα σαλονιού διακοσμεί την περιοχή πάνω από το τζάκι, ενώ μια δεύτερη, μικρότερη, διακοσμεί την περιοχή πάνω από τη συρταριέρα. Με αυτή τη διακόσμηση τοίχου, τα έπιπλα του σαλονιού μπορούν να στρογγυλοποιηθούν όμορφα.

Εικόνες για σαλόνι σε παστέλ χρώματα – φυσικά τοπία

εικόνες-σαλόνι-παραδοσιακό-παστέλ-χρώματα-φυσικό τοπίο

Τα φυσικά τοπία είναι πολύ δημοφιλή και τέλεια διακόσμηση τοίχων για σαλόνι παραδοσιακού στιλ. Αν θέλετε να τοποθετήσετε την τοιχογραφία πάνω από τον καναπέ ως συνήθως, δώστε προσοχή στις αναλογίες των επίπλων έτσι ώστε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους. Φυσικά τοπία που απεικονίζουν ένα δάσος, τη θάλασσα, ένα πράσινο λιβάδι με λουλούδια ή μια οροσειρά προσκαλούν τη φύση στο σπίτι σας και έχουν μια πολύ ηρεμιστική επίδραση στο εσωτερικό. Προσφέρουν μια σύγχρονη εναλλακτική λύση στην ταπετσαρία φωτογραφιών και είναι λιγότερο παρεμβατική. Οι φαρδιές τοιχογραφίες που απεικονίζουν ένα πανόραμα φαίνονται πολύ ωραίες. Ωστόσο, κατά την επιλογή, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα της εικόνας εναρμονίζονται με το χρώμα του τοίχου.

Κρεμάστε έναν καθρέφτη αντί για εικόνες για το σαλόνι

εικόνες-σαλόνι-παραδοσιακό στυλ-λευκό-μπεζ-καθρέφτης-τζάκι

Η εικόνα για το σαλόνι μπορεί να αντικατασταθεί από έναν όμορφο καθρέφτη με ένα καλλιτεχνικό πλαίσιο. Τοποθετήστε το στο κέντρο σχεδίασης του δωματίου, για παράδειγμα στο τζάκι, και εξασφαλίστε τέλεια συμμετρία στο σαλόνι. Το πλαίσιο μπορεί να προσαρμοστεί στη διακόσμηση για να τονίσει τα έπιπλα και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται. Μια άλλη λειτουργία που έχει ο καθρέφτης στο σαλόνι είναι η οπτική μεγέθυνση του δωματίου. Όσο ευρύτερος είναι ο καθρέφτης, τόσο μεγαλύτερο φαίνεται το σαλόνι. Αυτή η ιδέα επίπλωσης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μικρά δωμάτια που χρειάζονται περισσότερο βάθος.

Αντί για εικόνες για σαλόνια, ζωγραφίστε κάτι απευθείας στον τοίχο

εικόνες-σαλόνι-τοίχος-οροφή-βαφή τοίχου-διακόσμηση τοίχων-τέχνη

Αντί να κρεμάσετε καλλιτεχνικές εικόνες στον τοίχο, μπορείτε να τις μεταμορφώσετε σε ένα πραγματικό έργο τέχνης. Δημιουργικότητα, φαντασία και πολλά χρώματα τοίχων ζητούνται εδώ. Με την ταινία ζωγράφου, για παράδειγμα, μπορείτε να ζωγραφίσετε τέλειες γραμμές στον τοίχο και να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορείτε επίσης να ζωγραφίσετε πιο περίτεχνες εικόνες στο σαλόνι με ένα πινέλο και μπογιά. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε απλός τοίχος μπορεί να διακοσμηθεί και να γίνει μοναδικός.