σαλόνι

62 ιδέες για επίπλωση σαλονιού σε ουδέτερα χρώματα

σαλόνι-επίπλωση-γωνία-καναπές-γκρι-τραπεζάκι σαλονιού-μοντέρνο-γυαλί-μπροστινά-κουρτίνες-τζάκι

Το μοντέρνο στυλ επίπλωσης είναι η σωστή επιλογή για εσάς εάν θέλετε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας απλά και κομψά. Στο Επιπλώστε το σαλόνι Αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε προσοχή μόνο στο στυλ, αλλά και στην παλέτα χρωμάτων. Τα ουδέτερα χρώματα μπορούν να παρέχουν ένα ομοιόμορφο φόντο για μοντέρνα έπιπλα και διακοσμήσεις και να φαίνονται ιδιαίτερα καλά σε συνδυασμό με φυσικά υλικά όπως πέτρα και ξύλο. Ζεστές γήινες αποχρώσεις, ανοιχτά χρώματα και διακριτικά μοτίβα έρχονται από μόνα τους με αυτόν τον τρόπο. Αλλά ουδέτερο δεν σημαίνει μόνο κρέμα και λευκό. Η ουδέτερη παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωμάτων – από ανοιχτό κίτρινο έως καφέ σοκολάτα.

Επιπλώνοντας το σαλόνι – ουδέτερα χρώματα για μια χαλαρή ατμόσφαιρα

σαλόνι-επίπλωση-γκρι-μάρμαρο-τραπεζάκι τραπεζιού-φωτιστικό δαπέδου-μοκέτα-μαύρες-κουρτίνες

Τα μπεζ χρώματα αναφέρονται συνήθως ως ουδέτερες αποχρώσεις και μπορεί να κυμαίνονται από ανοιχτό καφέ έως καστανό. Ανάλογα με την ποσότητα των χρωστικών χρωμάτων και τα βασικά χρώματα, αυτά τα χρώματα μπορούν να έχουν είτε ψυχρή είτε ζεστή απόχρωση. Το μπεζ με κίτρινο τόνο τείνει να φαίνεται ζεστό και δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ το φόντο με μπλε απόχρωση φαίνεται δροσερό. Είτε είναι μπεζ, καφέ, ταζ ή χακί, αυτές οι λεπτές αποχρώσεις μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα του δωματίου με διαφορετικούς τρόπους.

Επιπλώνοντας το σαλόνι – διακριτικοί χρωματικοί τόνοι

σαλόνι-επίπλωση-μπεζ-μαύρο-εικόνες-πολυθρόνα-καναπές-ταπετσαρίες

Μαύρο, άσπρο και γκρι μπορούν επίσης να ονομαστούν ουδέτερα χρώματα. Αν και αυτά τα χρώματα φαίνονται δροσερά και απρόσκλητα, προσφέρουν πληθώρα επιλογών όταν πρόκειται Επιπλώστε το σαλόνι πάει. Το μαύρο δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το χρώμα τοίχου, αλλά λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με έπιπλα, έργα τέχνης, ταπετσαρισμένα έπιπλα, ακόμη και δάπεδα. Το μαύρο είναι πολύ αισθητό ακόμη και όταν αυτό το χρώμα συνδυάζεται με κρέμα και καφέ. Το λευκό είναι ένα καθολικό ουδέτερο χρώμα. Το λευκό δίνει στο δωμάτιο μια τακτοποιημένη, καθαρή εμφάνιση. Όλα τα άλλα χρώματα ταιριάζουν με το λευκό. Το γκρι είναι ένα χαλαρωτικό, ουδέτερο χρώμα και είναι προς το παρόν ιδιαίτερα δημοφιλές στους σύγχρονους χώρους διαβίωσης. Οι αποχρώσεις του γκρι μεταφέρουν μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας και είναι το τέλειο σκηνικό για ζωντανά αξεσουάρ όπως μαξιλάρια και πολύχρωμα δασύτριχα χαλιά.

Επιπλώστε το σαλόνι και χρησιμοποιήστε ουδέτερες χρωματικές αποχρώσεις

σαλόνι-επίπλωση-μπεζ-λευκό-έπιπλο-χαλί-μαλακό-συρόμενο-πόρτα-αμπαζούρ

Τα ουδέτερα χρώματα είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικά κατά την επίπλωση και το σχεδιασμό ενός μικρού διαμερίσματος. Ένα ελαφρύ χρώμα τοίχου, όπως τα ανοιχτόχρωμα χρώματα σε σκόνη και το λευκό, κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο και κατευθύνει τη θέα προς τα μακριά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι επίσης σκόπιμο να χρησιμοποιείτε ανοιχτά χρώματα κατά το σχεδιασμό της οροφής, καθώς οι σκούροι τόνοι μπορούν να έχουν καταπιεστικό αποτέλεσμα. Ουδέτερα και ανοιχτά χρώματα όπως άμμος, μπεζ ή ανοιχτό γκρι προσφέρουν επίσης το ιδανικό υπόβαθρο για υπερβολικά και εντυπωσιακά έπιπλα και διακοσμητικά. Τα ουδέτερα χρώματα κάνουν αμέσως το σαλόνι πιο σπιτικό και, σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα, εκπέμπουν χαλάρωση και γαλήνη. Οι αποχρώσεις άμμου, τα κρεμ χρώματα και το μπεζ είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση στο κλασικό λευκό, επειδή είναι λεπτές και όμως διαφορετικές από το καθαρό λευκό.

Εσωτερική διακόσμηση σε γκρι χρώμα και οροφή βαμμένη σε καφέ χρώμα

σαλόνι-επίπλωση-καφέ-γκρι-τζάκι-ξύλινο πάτωμα-μπουφέ-κηροπήγιο-μαξιλάρια

Το λευκό χρώμα με τις αναρίθμητες όψεις του είναι η τέλεια, ουδέτερη βάση για ένα μοντέρνο και εξαιρετικό σαλόνι. Κάθε ένας από τους μυριάδες τύπους λευκού έχει το δικό του διαφορετικό χάρισμα που επηρεάζει ολόκληρη την ατμόσφαιρα. Το λευκό του ελεφαντόδοντου και το κρεμ λευκό ταιριάζουν απόλυτα με ένα κομψό ή εξοχικό εσωτερικό στυλ. Και τα δύο χρώματα έχουν μια ελαφριά κίτρινη χροιά και παρέχουν ζεστασιά και άνεση. Το υπόλευκο, για παράδειγμα, κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο φωτεινό και επομένως είναι κατάλληλο για σαλόνια με ελάχιστο φως ημέρας.

Διακοσμήστε το σαλόνι σε ουδέτερα χρώματα και ορίστε χρωματικές πινελιές

ιδέες-επίπλωση σαλονιού ουδέτερα-χρώματα-λευκό-γκρι-ταπετσαρία-λουλουδάτο μοτίβο

Είτε πρόκειται για χρώμα τοίχου, έπιπλα ή διάφορα αξεσουάρ, το λευκό είναι μέρος πολλών στυλ επίπλωσης. Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε ουδέτερα χρώματα, είστε στο σωστό δρόμο με τον αληθινό all-rounder. Εκτός από τους παστέλ τόνους, το λευκό είναι μέρος του σκανδιναβικού στυλ ζωής. Η επίδραση των υφασμάτων με σχέδια και τα γραφικά μοτίβα εναρμονίζονται τέλεια με τη φωτεινότητα που αποπνέει το λευκό χρώμα. Αν θέλετε να δώσετε σε ένα δωμάτιο μια vintage αίσθηση, χρειάζεστε ένα ουδέτερο υπόβαθρο για τα υπέροχα έπιπλα και αξεσουάρ που βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του στυλ. Τα ουδέτερα χρώματα διατηρούνται εδώ και αφήνουν όλα τα σχήματα, τα χρώματα και τα υλικά να ξεχωρίζουν. Στο θαλάσσιο στυλ ζωής, το λευκό παίζει τον κύριο ρόλο παράλληλα με το μπλε. Τα λευκά λακαρισμένα ή λεκιασμένα ξύλινα έπιπλα δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Διακοσμήστε το σαλόνι και διακοσμήστε το σε παστέλ χρώματα

ιδέες-επίπλωση σαλονιού-κουζίνα-σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-έμμεσος-φωτισμός

Τα ουδέτερα χρώματα μπορούν επίσης να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους. Τα ουδέτερα χρώματα φαίνονται πολύ διακριτικά σε συνδυασμό με το λευκό και αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία στο σαλόνι σας. Η αλληλεπίδραση λευκού και γκρι ή μαύρου είναι επίσης πολύ μοντέρνα. Αυτό δημιουργεί μια μοντέρνα και κομψή αντίθεση. Ο συνδυασμός λευκών, κρεμ αποχρώσεων, καφέ και μαύρου φαίνεται επίσης πολύ κομψός. Είστε ευπρόσδεκτοι να συνδυάσετε το ουδέτερο χρώμα λευκό με σκούρους τόνους καραμέλας. Οι λεπτές αποχρώσεις κάνουν τα έπιπλα του σαλονιού να φαίνονται κομψά και απλά.

ιδέες-σαλόνι-επίπλωση-κουζίνα-τραπεζαρία-μπεζ-λευκό

Εάν οι συνδυασμοί ουδέτερων χρωμάτων είναι πολύ απλοί για εσάς, μπορείτε να δημιουργήσετε ένταση στο δωμάτιο με μικρές χρωματιστές λεπτομέρειες. Έγχρωμα αξεσουάρ ή έπιπλα σε σκούρα χρώματα φέρνουν αυτό το σίγουρο κάτι μαζί τους. Αν σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα, είστε πολύ ευπρόσδεκτοι να επιλέξετε το λευκό ως σύντροφο συνδυασμού, επειδή το λευκό τιθασεύει την ένταση των χρωμάτων. Αν θέλετε ένα χαρούμενο και ζωντανό σαλόνι, το πράσινο, το κόκκινο ή το κίτρινο φαίνονται καλά δίπλα στο λευκό.

 Σχεδιασμός ανοιχτού χώρου

ιδέες-σαλόνι-τραπεζαρία-καφέ-λευκό-συνδυασμός-μοντέρνο

Με καλούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, μπορείτε να δώσετε στο σαλόνι σας και σε κάθε άλλο δωμάτιο μια μοναδική εμφάνιση. Τα ουδέτερα χρώματα σε συνδυασμό με το ξύλο είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Οι ευχάριστες αποχρώσεις του ξύλου, όπως το ανοιχτό πεύκο, η βελανιδιά ή το σκούρο κεράσι μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με λευκό. Τα έπιπλα από ξύλο ή ξύλινο πάτωμα χαλαρώνουν από το ουδέτερο χρώμα. Για παράδειγμα, συνδυάστε τα ξύλινα έπιπλά σας με τοίχους σε ουδέτερα χρώματα. Οι κουρτίνες σε μια απόχρωση του λευκού για το γούστο σας είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή εδώ. Εάν έχετε επιλέξει την ουδέτερη παλέτα φτέρης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικά υλικά, όπως ένα χαλί από φυσικές ίνες. Μπορείτε να επιτύχετε ένα διαχρονικό στυλ ζωής συνδυάζοντας καφέ δερμάτινα έπιπλα με φυσικά λινά σε διάφορους λευκούς και ουδέτερους τόνους. Υφάσματα όπως το κασμίρ και το ακατέργαστο μετάξι σε μπεζ ή λευκούς τόνους αποπνέουν επίσης κομψότητα και στυλ.

Το κλασικό δίδυμο – ανοιχτό ξύλο και λευκό

ιδέες-σαλόνι-μοντέρνο-ανοιχτόχρωμο-ξύλο-έπιπλα-τραπεζάκι-τραπεζάκι-ράφια

Μπεζ και ανοιχτόχρωμο ξύλο

ιδέες-σαλόνι-μοντέρνα-ξύλινα-έπιπλα-ταμπέ-καναπέδες

Συναρπαστικός έμμεσος φωτισμός

ιδέες-σαλόνι-λευκό-ξύλο-έμμεσο-φωτισμός-ταβάνι

Ανοιχτό πράσινο χρώμα

Επιπλώστε σαλόνι ουδέτερο-χρώμα-αέριο-τζάκι-γλυπτική-κρεμαστή-λάμπα

Κρεμώδες λευκό και μπεζ στο σαλόνι

ιδέες για επίπλωση σαλονιού λευκό-κρεμ-λευκό-μοντέρνο

Γκρι, μαύροι και ζεστοί τόνοι ξύλου

ιδέες-σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα-σκούρο γκρι-λευκό-ξύλο

Πάνελ τοίχου από ανοιχτόχρωμο ξύλο

ιδέα-σαλόνι-σχέδιο-γκρι-καναπέδες-ξύλινα-πάνελ τοίχου

Μικρό σαλόνι με vintage ταλέντο

μικρό-σαλόνι-ουδέτερο-έγχρωμο-τηλεόραση-γωνιά-τζάκι

μπεζ-πολυθρόνα-σκαμπό-φωτιστικό δαπέδου-πλαϊνό τραπέζι-γωνία ανάγνωσης

μπεζ-γωνιακός καναπές-σαλόνι-ξύλινο πάτωμα-φυτό εσωτερικού χώρου

κουζίνα-σαλόνι-ανοιχτό-ξύλο-τόνος-γκρι-καφέ

Επιπλώστε ένα μοντέρνο σαλόνι-καστανό καφετί-συρόμενο-πόρτα-τραπεζαρία

μοντέρνο-σαλόνι-γκρι-ξύλο-τόνος-σπίτι-πρόσβαση-βεράντα

μοντέρνο-σαλόνι-γκρι-μαύρο-τόνους

μοντέρνο-σαλόνι-γκρι-λευκό-ατσάλι-κρεμαστά-φώτα

μοντέρνο-σαλόνι-φυσικό-χρώμα-γκρι-ξύλο-λευκό

μοντέρνο-σαλόνι-χαλαρώστε-πολυθρόνα-τηλεόραση-βραχίονα-ράβδος

μοντέρνο-σαλόνι-λευκό-γκρι-έμμεσο-φωτισμός

relax-corner-sloping-roof-leather-recamiere-ξύλο-επενδύσεις τοίχων

καθιστικό-μπεζ-καφέ-λευκό-παρκέ-δάπεδο

διαμέρισμα-επίπλωση-γκρι-λευκό-μαύρο

Επιπλώνοντας το σαλόνι-μπεζ-λευκό-αέριο-τζάκι-τοίχο-ράφια

σαλόνι-επίπλωση-ουδέτερα-χρώματα-ξύλινο-πλαϊνό-τραπέζι-σκασμένο-χαλί

σαλόνι-επίπλωση-ουδέτερα χρώματα-τοίχος-τζάκι-ενσωματωμένη γραμμή κουζίνας

σαλόνι-επίπλωση-μπεζ-γωνιακός-καναπές-παστέλ-μοβ-τοίχος-χρώμα

σαλόνι-επίπλωση-γκρι-αποχρώσεις-ξύλο-τραπεζάκι σαλονιού

σαλόνι-επίπλωση-ανοιχτό-γκρι-μπλε-θαλάσσια αίσθηση

σαλόνι-επίπλωση-ανοιχτό-γκρι-παστέλ-χρώμα-ψάθινο

σαλόνι-τραπεζαρία-λευκό-ανοιχτό γκρι-ξύλινο πάτωμα

σαλόνι-χρώματα-ιδέες-ουδέτερο-καφέ-μπεζ-ανοιχτό γκρι

σαλόνι-σχέδιο-μίξη-μοντέρνο-νεοκλασικό-μαύρο-άσπρο

σαλόνι-σχέδιο-ουδέτερα-χρώματα-καθιστικό

σαλόνι-σχέδιο-ουδέτερα-χρώματα-τοίχος-εξειδικευμένη τηλεόραση-ράφια-ξύλινο πάτωμα

σαλόνι-σχέδιο-sandtoene-μπεζ-λευκό

σαλόνι-σχέδιο-μπεζ-καφέ-κλασικό

σαλόνι-σχέδιο-γκρι-τόνους-ανοιχτό-σκούρο

σαλόνι-γκρι-καφέ-τριχωτό-χαλί-διακόσμηση-φύλλα αλουμινίου-δέντρων

σαλόνι-γκρι-τόνους-μοντέρνα-ράφια-πίσω-καναπές

σαλόνι-μικρή επίπλωση-ουδέτερα-χρώματα-ανοιχτόχρωμο ξύλο-πάτωμα

σαλόνι-μινιμαλιστικό-παρκέ-δάπεδο-ψάρι-μοτίβο-βιο-αιθανόλη-τζάκι-μαύρο

σαλόνι-μινιμαλιστικό-λευκό-μπεζ-τζάκι-έμμεσο-φωτισμός

σαλόνι-μοντέρνα-επίπλωση-ουδέτερα-χρώματα-ελεφαντόδοντο-καφέ-γκρι

σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-μπεζ-γκρι-ρουστίκ-αίσθηση

σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-καφέ-καναπές-λευκός-τοίχος-χρώμα-ράφια

σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-γωνιακός-καναπές-γκρι-μπεζ-τζάκι τοίχου

σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-γκρι-μπεζ-κεκλιμένη στέγη

σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-ανοιχτό γκρι-καφέ

σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-ανοιχτό-γκρι-κορτέν-ατσάλι-τοίχος

σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-ιδέες-μπεζ-γκρι-μοντέρνα

σαλόνι-ουδέτερα-χρώματα-πολυθρόνα μπαστούνι-πραγματικό ξύλο-τραπεζάκι σαλονιού

σαλόνι-φεγγίτες-πλημμυρισμένοι με ελαφρύ-ξύλινο πάτωμα

σαλόνι-πάτωμα-μέχρι-οροφή-παράθυρο-έπιπλα-γκρι-μαύρο-ξύλινο πάτωμα

σαλόνι-ρουστίκ-αίσθηση-έκθεμα-ξύλινα δοκάρια

σαλόνι-κεκλιμένη στέγη-καμινάδα-καφέ-αποχρώσεις-επίπλωση

σαλόνι-πλάκα-τζάκι-επένδυση-γκρι-αποχρώσεις-έπιπλα

σαλόνι-εκτεθειμένο σκυρόδεμα-ξύλινα πηχάκια-σχέδιο οροφής

σαλόνι εκτεθειμένο από σκυρόδεμα-κυματοειδή φύλλα-οροφή-bralue-τόνους

σαλόνι-γκρι-επικαλυμμένα έπιπλα-ξύλινη επένδυση-γωνιά ανάγνωσης