σαλόνι

Ελκυστικές ιδέες σχεδιασμού σαλονιού από την Candice Olson

Σαλόνι-σχέδιο-ιδέες-σκούρο-ξύλο-γαλάζιο

Όταν πρόκειται για τα σπίτια μας, πρέπει να προσπαθήσουμε να τα διακοσμήσουμε τέλεια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό παρουσιάζεται επίσης από τις ιδέες σχεδιασμού του σαλονιού από καινοτόμους σχεδιαστές και τηλεοπτικούς σταρ Κάντις Όλσον. Τα σχέδιά τους δείχνουν ότι μπορείτε να διακοσμήσετε εκπληκτικά το σαλόνι σας. Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες ιδέες σχεδιασμού σαλονιού από την Candice Olson, για τις οποίες είστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείτε.

Ιδέες σχεδιασμού σαλονιού από την Candice Olson

λευκό-σαλόνι-σχέδιο-ιδέες-ροζ-καφέ

Βλέπετε εδώ ιδέες για το σχεδιασμό του καθιστικού που ανήκουν μόνο σε έναν καναπέ, ενώ άλλοι μπορεί να περιλαμβάνουν δύο καναπέδες και πολυθρόνες, για παράδειγμα. Πρέπει να αποφασίσετε τι μπορεί να δεχτεί ο χώρος σας για να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα σαλονιού. Η Candice Olson δίνει μεγάλη προσοχή στη συνολική εμφάνιση στα σχέδιά της. Τα χρώματα είναι επίσης πολύ σημαντικά επειδή μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τον εσωτερικό σχεδιασμό στο σύνολό του. Τα σαλόνια υποτίθεται ότι είναι άνετα και η Candice κατάφερε να σχεδιάσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρωμάτων των τοίχων και των επίπλων, καθώς και το ύφος των ταπετσαρισμένων καναπέδων και τα διακοσμητικά στοιχεία σε διαφορετικές τοποθεσίες. Όλα αυτά κάνουν τα σχέδια του σαλονιού τόσο τέλεια όσο θέλετε.

Ιδέες σχεδιασμού σαλονιού με όμορφες χρωματικές αντιθέσεις

Σαλόνι-σχέδιο-ιδέες-μπλε-αποχρώσεις-φωτεινά-χρώματα

Η χρήση διαφορετικών υλικών συμβάλλει επίσης στο στυλ του καθιστικού, όπως ο συνδυασμός ασβεστολιθικού τοίχου και παρκέ. Με αυτό επιτυγχάνεται μια πολυτελής χρωματική αντίθεση. Μια άλλη επιλογή που μπορεί κανείς να δει συχνά είναι η ενσωμάτωση ενός σαλονιού με μια ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία, για παράδειγμα. Πρέπει πραγματικά να ισορροπήσετε την τέλεια αρμονία μεταξύ των τριών δωματίων για να είναι οπτικά αποδεκτό.

Σαλόνι-σχεδιασμός-ιδέες-μπλε-προφορά-τοίχοι-φωτισμός

Η Candice προσφέρει υπέροχες ιδέες για το σχεδιασμό του σαλονιού όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του δωματίου βλέπουμε μια ωραία αντιστοιχία μεταξύ των χρωμάτων, είτε στους τοίχους, είτε στο πάτωμα είτε στα έπιπλα. Κάνουν τον χώρο διαβίωσης φανταστικό ενώ φαίνονται αρκετά χρήσιμοι και πρακτικοί ταυτόχρονα. Όταν πρόκειται για σχέδιο Candice Olson, δεν αφορά μόνο τα έπιπλά σας. Όχι, η ομορφιά επιτυγχάνεται μέσα από τη διακόσμηση των τοίχων, του δαπέδου, των τραπεζιών. Όλα πρέπει να είναι απλά τέλεια.

  Σαλόνι-σχεδιασμός-ιδέες-ανοιχτοί-χώροι-χώροι-σοφίτα διαμέρισμα

Σαλόνι-σχεδιασμός-ιδέες-τοίχος-σχέδιο-μπεζ-ανοιχτό-παστέλ

Σαλόνι-σχέδιο-ιδέες-από-candice-olson

Σαλόνι-σχέδιο-ιδέες-ανοιχτή-κουζίνα-τοίχο

Σαλόνι-σχεδιασμός-ιδέες-φυσικά-υλικά-ουδέτερα-χρώματα

Σαλόνι-σχέδιο-ιδέες-οροφή-σχέδιο-σαλόνι

Σαλόνι-σχέδιο-ιδέες-μπεζ-σχέδιο

 Άλλες 100 ιδέες για σαλόνια