σαλόνι

Έπιπλα σαλονιού για τηλεοπτική απόλαυση: Πώς να ενσωματώσετε την τηλεόραση κομψά στο δωμάτιο!

Έπιπλα σαλονιού τηλεόραση καναπέ συμβουλές θέση

Μεγάλη, επίπεδη, με μοντέρνο σχεδιασμό: η τηλεόραση έχει γίνει η καρδιά του σαλονιού και συχνά δίνει τον τόνο στον εσωτερικό σχεδιασμό. Κατά συνέπεια, οι απαιτήσεις για τα έπιπλα τηλεόρασης και τον χώρο κρεμάσματος ή στάθμευσης είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Αφενός, ο διαθέσιμος χώρος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και, αφετέρου, η ατμόσφαιρα στο χώρο του καθιστικού δεν χρειάζεται να υποφέρει. Θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για την επίπλωση του σαλονιού σας: Μάθετε πώς να βρείτε τη σωστή θέση για την τηλεόραση, πώς να κρύψετε επιδέξια την ακαταστασία των καλωδίων και πώς να βάλετε την τηλεόραση στο προσκήνιο.

Έπιπλα σαλονιού για απόλαυση τηλεόρασης: Τοποθετήστε την τηλεόραση σωστά στο δωμάτιο

Έπιπλα σαλονιού Τηλεόραση απόλαυση οικογενειακή τηλεόραση

Περισσότερο από 90% των γερμανικών νοικοκυριών διαθέτουν τηλεόραση και σύμφωνα με μελέτες βρίσκεται στο σαλόνι του 94% περίπου των ερωτηθέντων. Για να γίνει το σαλόνι ένα λειτουργικό δωμάτιο τηλεόρασης, η τηλεόραση πρέπει πρώτα να τοποθετηθεί σωστά. Οι ειδικοί συνιστούν να τοποθετήσετε την τηλεόραση πλάγια στο παράθυρο, έτσι ώστε το φως να μην πέσει απευθείας στην οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχουν ενοχλητικοί προβληματισμοί και προβληματισμοί. Στην καλύτερη περίπτωση, η συχνότητα του φωτός της ημέρας μπορεί να ρυθμιστεί με κουρτίνες, κουρτίνες ή περσίδες, έτσι ώστε το δωμάτιο να σκοτεινιάζει εάν είναι επιθυμητό. Η βέλτιστη απόσταση μεταξύ της τηλεόρασης και του ατόμου που κάθεται είναι τέσσερις ή πέντε φορές το ύψος εικόνας της συσκευής. Η απόσταση από το πάτωμα εξαρτάται από το ύψος του καθίσματος του καναπέ και είναι μεταξύ 80 cm και 1,20 cm. Αυτή η απόσταση είναι εύκολη στην πλάτη σας και εγγυάται ότι μπορείτε να καθίσετε άνετα και να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα όλη την ημέρα.

Έπιπλα σαλονιού: ενσωματώστε την τηλεόραση κομψά στο εσωτερικό

Έπιπλα σαλονιού Τηλεόραση τοίχος μονάδα μοντέρνος καναπές απόστασης

Για να είναι το σαλόνι όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και κομψό, θα πρέπει να ενσωματώσετε αποτελεσματικά την τηλεόραση στο εσωτερικό. Ερχόμαστε στη βοήθειά σας με μερικές συμβουλές για τη ζωή που θα κάνουν το έργο σας πολύ πιο εύκολο:

1. Καθιστικό με καναπέ και πολυθρόνες, αντί να κανονίσει από δύο καναπέδες. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευέλικτο καθιστικό που αποτελείται από έναν γωνιακό καναπέ και δύο πολυθρόνες. Όταν τα έπιπλα είναι αντικριστά, σχηματίζουν ένα κέντρο επικοινωνίας στο σαλόνι, όπου η οικογένεια μπορεί να καθίσει και να συνομιλήσει το βράδυ. Εάν οι πολυθρόνες είναι ευθυγραμμισμένες με την τηλεόραση, όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεόραση άνετα.

Διαμόρφωση σαλονιού τηλεοπτική τηλεοπτική εκπομπή γυναικών Διαδικτύου

2. Το πλαϊνό τραπέζι είναι ένα εξοικονόμηση χώρου, αλλά ταυτόχρονα πολύ λειτουργικό έπιπλο. Διατηρεί τα τηλεχειριστήρια, το κινητό τηλέφωνο και το tablet σε κοντινή απόσταση. Για να μην χάσετε μια ενδιαφέρουσα ταινία, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το τηλεοπτικό πρόγραμμα στο Διαδίκτυο. Στο tvtoday.de μπορείτε, για παράδειγμα, να βρείτε τα τηλεοπτικά σημεία της εβδομάδας σαφώς καταχωρημένα.

Έπιπλα σαλονιού Μέρος τηλεόρασης της μονάδας τοίχου

3. Κρύψτε τα καλώδια της τηλεόρασης. Τα μπερδεμένα καλώδια μπορούν γρήγορα να εξαφανιστούν πίσω από τις πόρτες μιας μονάδας τοίχου ή πίσω από τα πάνελ τοίχων και να μην διαταράξουν πλέον τη συνολική εικόνα.

4η. Ενσωματώστε την τηλεόραση σε συνδυασμό χρωμάτων και στυλ ζωής. Σε μινιμαλιστικούς και καθαρούς εσωτερικούς χώρους, η μαύρη τηλεόραση μπορεί να συμπληρώσει τη μονόχρωμη αντίληψη χρώματος. Με πόδια στη βιομηχανική εμφάνιση, μπορεί να τοποθετηθεί ανεξάρτητα ως προφορά σε δωμάτια σε στιλ σοφίτας. Σε vintage ή άθλια κομψούς εσωτερικούς χώρους, μπορείτε να το εξαφανίσετε ανάμεσα σε πίνακες και αφίσες. Ο φωτογραφικός τοίχος δεν προσφέρει μόνο την ευκαιρία προβολής οικογενειακών φωτογραφιών σε μεγάλη μορφή, αλλά είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος απόκρυψης της τηλεόρασης. Με αυτόν τον τρόπο, ξεθωριάζει στο παρασκήνιο και αφήνει την τέχνη στον τοίχο να κάνει τη μεγάλη είσοδό της.

Έπιπλα σαλονιού Συμβουλές σχεδιασμού δωματίου τηλεόρασης μοντέρνα έπιπλα από ξύλο καρυδιάς