σαλόνι

Συνδυασμός χρωμάτων γκρι καφέ λευκό στο σαλόνι – κομψά παραδείγματα επίπλωσης σε εικόνες

συνδυασμός χρωμάτων γκρι καφέ λευκό χαλί έμφαση επένδυση τοίχου

Το σαλόνι χρησιμεύει ως το κέντρο του διαμερίσματος, γι ‘αυτό θέλουμε αυτό το δωμάτιο να είναι ιδιαίτερα άνετο. Δεν είναι μυστικό ότι τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν και να αλλάξουν ολόκληρη την ατμόσφαιρα. Κατά την επίπλωση ενός σπιτιού, κάποιος συχνά αντιμετωπίζει το ερώτημα ποια χρώματα ταιριάζουν πραγματικά, επειδή υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί χρωμάτων. Στο σημερινό άρθρο έχουμε συγκεντρώσει υπέροχα παραδείγματα του συνδυασμού χρωμάτων γκρι, καφέ και λευκό στο σαλόνι, στο οποίο αυτή η μοντέρνα, πολύχρωμη αλληλεπίδραση κάνει τη μεγάλη διαφορά.

σαλόνι ρουστίκ χαλί γκρι έπιπλα στέμμα ανοιχτό καφέ

Το πρώτο μας παράδειγμα του γκρι καφέ καφέ λευκού συνδυασμού είναι αυτό το ρουστίκ σαλόνι που είναι πλήρως επιπλωμένο σε φυσικούς τόνους. Εδώ το γκρι χαλί δείχνει τα έπιπλα σε ζεστό καφέ χρώμα όπως σε μια σκηνή. Η αρμονική αλληλεπίδραση του γήινου καφέ με το γκρι γραφίτη δημιουργεί μια καθαρή ατμόσφαιρα και δίνει στο σαλόνι έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και γοητεία.

γούνα λευκή πολυθρόνα καφέ γκρι χρώμα τοίχου

Αυτό το σαλόνι είναι πραγματική απόδειξη ότι το γκρι χρώμα είναι λανθασμένα ταξινομημένο ως ήπιο και βαρετό. Εάν το γκρι συνδυάζεται με ζεστό ξύλο, δημιουργείται μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η λευκή γούνα στο πάτωμα και οι ρόμβοι σε λευκό χρώμα στο μοκέτα με σχέδια δίνουν στο δωμάτιο μια ευγενή και κομψή αίσθηση. Και όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το κομψό εσωτερικό, δεν είναι όλα τα γκρι ίδια. Το αν εργάζεστε με ανοιχτά, σκούρα, πιο ζεστά ή πιο ψυχρά χρώματα είναι εν μέρει θέμα γούστου και εξαρτάται επίσης από το είδος του αποτελέσματος του δωματίου που θέλετε να επιτύχετε.

έπιπλα γκρι καφέ κουρτίνες διακόσμηση τοίχου

Στο σαλόνι στο παραπάνω παράδειγμα, μπορείτε να δείτε καθαρά πόσο αριστοκρατικό, πολυτελές και κομψό μπορεί να φαίνεται ο συνδυασμός χρωμάτων γκρι, καφέ και λευκού στο σαλόνι. Ενώ το χρώμα της λευκής οροφής εναρμονίζεται με το χαλί βαθιάς στοίβας και δημιουργεί ένα πλαίσιο για το δωμάτιο, οι κομψοί καναπέδες με ματ επιφάνεια σχηματίζουν ένα αρμονικό σύνολο. Βαριές κουρτίνες σε ήπια απόχρωση του γκρι ήταν επίσης κρεμασμένες για να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σχέδιο χρωμάτων.

μαρμάρινο πάτωμα λευκή πολυθρόνα σκαμπό γκρι

Σε αυτήν την ευγενή εγκατάσταση, επέλεξαν ακόμη και ένα κομψό δάπεδο από λευκή, γυαλισμένη φυσική πέτρα με γκρι και ασημένιες κλωστές. Το τραπεζάκι και το τραπεζάκι είναι επίσης κατασκευασμένα από γκρι μάρμαρο. Αν και όλα τα υλικά και τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται σε αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα έχουν επιλεγεί και χρησιμοποιηθεί προσεκτικά, ο συνδυασμός χρωμάτων γκρι καφέ λευκό δεν μοιάζει με αυτό.

μοντέρνος φυσικός λίθος γκρι δερμάτινος καναπές δαπέδου

Αυτό το απλό σαλόνι γοητεύει με ένα υπέροχα λεπτό γκρι ως χρώμα τοίχου. Ο δερμάτινος καναπές σε καφέ καραμέλα ξεχωρίζει άριστα στο άσπρο-γκρι φόντο. Αυτό το χρώμα τοίχου έχει το πλεονέκτημα ότι δίνει προτεραιότητα σε άλλα χρώματα χωρίς να είναι εντελώς αδιάφορο. Τόσο το γκρι όσο και το καφέ είναι ιδανικά για μια χρωματική απόχρωση τόνου. Οι διαφορετικές αποχρώσεις συγχωνεύουν τον τόνο στον τόνο και δίνουν στο δωμάτιο δυναμισμό.

taupe γκρι μπλε σχέδιο χρωμάτων σαλονιού

Το καφέ, το γκρι και το λευκό δεν είναι τα μόνα χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Εδώ επιλέξατε μοντέρνα επικαλυμμένα έπιπλα και παρκέ δάπεδο σε ανοιχτό γκρι χρώμα. Μια έγχρωμη προφορά τοποθετήθηκε επιδέξια με έναν γαλάζιο καναπέ και δύο σκαμπό μπαρ στην ίδια απόχρωση. Είναι ακριβώς το χρώμα του δαπέδου που κάνει τον γοητευτικό μπλε καναπέ να φαίνεται υπέροχος. Το μπλε συμπληρώνει τον συνδυασμό τριών κατευθύνσεων με εξαιρετικό τρόπο.

δάπεδο καφέ καναπές γκρι χρώμα συνδυασμός σαλόνι

Τα χρώματα γκρι και καφέ με τις διάφορες αποχρώσεις και όψεις τους είναι αληθινά παντού. Ένας άνετος καναπές καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επίδραση του δωματίου, γι ‘αυτό η επιλογή των σωστών χρωμάτων είναι πολύ σημαντική. Στο παραπάνω παράδειγμα, το γκρι υφασμάτινο κάλυμμα του καναπέ είναι πολύ απλό. Το χρώμα ξεδιπλώνει την επίδρασή του εδώ επειδή οι σωστοί συνεργάτες χρώματος έχουν τοποθετηθεί στο πλάι του.

γκρι καφέ λευκό χρώμα συνδυασμοί επένδυση τοίχων

Εάν θέλετε να δώσετε προτεραιότητα στις καφέ αποχρώσεις στο σαλόνι, μπορείτε επίσης να επιτύχετε μια καλά μελετημένη και αρμονική σύνθεση με τους ζεστούς καφέ τόνους. Η επένδυση τοίχου από ξύλο σε μπεζ-γκρι χρώμα συνδυάστηκε εδώ με το ανοιχτό καφέ του καναπέ. Ο χρωματικός συνδυασμός σκούρων καφέ τόνων με άλλα πιο ανοιχτά χρώματα έχει ιδιαίτερα φιλικό αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις κρέμας είναι επίσης κατάλληλοι συνεργάτες για γκρι και καφέ.

ουδέτερος ζεστός καναπές δερμάτινο καφέ τραπεζάκι καφέ λευκό

Όπως μπορείτε να δείτε με την πρώτη ματιά, το λαμπερό λευκό αφήνει επίσης όλα τα ουδέτερα και φυσικά χρώματα να βγουν στο προσκήνιο κατά την επίπλωση και το σχεδιασμό του καθιστικού. Ο λευκός τοίχος δίνει στον δερμάτινο καναπέ σε απαλό καφέ καπουτσίνο ένα οπτικό κράτημα και δημιουργεί μια απαλή ισορροπία. Απλά και ίσια έπιπλα σε λευκό χρώμα παρέχουν επιπλέον ηρεμία.

ξύλινα λευκά γκρι τόνους μαξιλαροθήκες σαλονιού

Όποιος θέλει περισσότερη φωτεινότητα και διαφάνεια για τον χώρο διαβίωσης μπορεί να επιτύχει το επιθυμητό χωρικό αποτέλεσμα με έπιπλα και υφάσματα σπιτιού από φυσικά υλικά. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε την ευκαιρία να δώσετε στα έπιπλα, που είναι κυρίως λευκά, μια επιπλέον πινελιά ζεστασιάς. Φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η ραφία συμπληρώνουν τον συνδυασμό χρωμάτων γκρι καφέ λευκό με πολλούς τρόπους.

καναπές καφέ γκρι δάπεδο τσιμεντένιο χρώμα τόνους

Αυτός ο άνετος χώρος διαβίωσης αναμφίβολα αποδεικνύει ότι ο συνδυασμός χρωμάτων γκρι, καφέ και λευκό φαίνεται επίσης υπέροχος όταν συνδυάζεται με “ετερόκλητο”. Τα πορτοκαλί και τα κόκκινα χρώματα δίνουν στο δωμάτιο μια φρεσκάδα. Ενώ ο καναπές σοκολάτας-καφέ έρχεται από μόνος του στο χιονισμένο, χνουδωτό χαλί, το μάτι τραβάται αμέσως από τις επιδέξια χρησιμοποιημένες χρωματιστές πινελιές στον τοίχο και στον μαξιλαροθήκες.

σκανδιναβικός μποέμ στιλ δερμάτινος καναπές καστανός συνδυασμός χρώματος

Η επόμενη ιδέα επίπλωσης με τον συνδυασμό χρωμάτων γκρι καφέ λευκό είναι αυτό το άνετο σαλόνι, το οποίο είναι το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής αλληλεπίδρασης μεταξύ σκανδιναβικών και boho chic στυλ διαβίωσης. Ζεστά χρώματα, υπέροχα και πολύχρωμα υφάσματα στο σπίτι καθώς και ένα μείγμα υλικών προσδίδουν στο δωμάτιο ζωντάνια και χαρακτήρα χωρίς να καταστρέφουν την αρμονική συνολική εικόνα.

διακόσμηση τοίχου πολυθρόνα γκρι ρίξτε μαξιλάρι καφέ

Εάν θέλετε να διακοσμήσετε και να σχεδιάσετε το σαλόνι σας σύμφωνα με την αρχή του γκρι σε γκρι και προτιμάτε τις πιο σκούρες αποχρώσεις του χρώματος, οι μικρές ισορροπίες και οι χρωματιστές ανταύγειες μπορούν να δημιουργήσουν ένα χαρούμενο και συναρπαστικό χωρικό αποτέλεσμα. Οι συνδυασμοί χρωμάτων με γκρι, μόκα και άλλα γήινα χρώματα φαίνονται καλαίσθητοι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα με ασημί άγγιγμα.

μαύρο καφέ γκρι σαλόνι τραπεζαρία

Αν θέλετε να φέρετε ακόμα περισσότερη άνεση στο σαλόνι, μπορείτε να συμβάλλετε καθοριστικά στην επιθυμητή εμφάνιση με ένα αντίστοιχο χαλί. Έτσι, όχι μόνο απολαμβάνετε μια υπέροχα άνετη εμπειρία περπατήματος και μπορείτε να διαχωρίσετε οπτικά διαφορετικές περιοχές, αλλά και να δώσετε υπέροχες χρωματικές πινελιές. Αυτό το γκρι σαλόνι λάμπει σε ένα εντελώς διαφορετικό φως με το καφέ χαλί.

σαλόνι γκρι ξύλινα πηχάκια από φυσική πέτρα

Οι συνδυασμοί χρωμάτων με γκρι, μπεζ και λευκό μπορεί να φαίνονται καθαροί και πολυτελείς. Αν και στο παραπάνω παράδειγμα η γκρι-καφέ επίπλωση συνδυάστηκε με άλλες αποχρώσεις του γκρι και ακόμη και του μαύρου, η μονόχρωμη εμφάνιση φαίνεται απλά κομψή και κομψή. Οι σκούρες αποχρώσεις της σύνθεσης τριών χρωμάτων απαλύνονται ελαφρώς από τις διακριτικά χρησιμοποιούμενες προφορές σε λευκό.