σαλόνι

Επιπλώνοντας το σαλόνι: ιδέες σε λευκό, μαύρο και γκρι

set up σαλόνι άνεση λευκό τραπεζάκι καφέ μεταλλική τέχνη τοίχου

Επιπλώστε το σαλόνι σε ουδέτερα χρώματα προσφέρει μια ποικιλία επιλογών συνδυασμού. Τα ευγενή χρώματα με πολύ λευκό, γκρι και μαύρο εξασφαλίζουν μια νηφάλια κομψότητα στους τέσσερις τοίχους σας και παρουσιάζεται όλο και περισσότερο σε περιοδικά εσωτερικής διακόσμησης. Το ανοιχτό γκρι και το γκρι είναι χτυπήματα όταν πρόκειται για σχεδιασμό τοίχων, με γυαλιστερό λευκό και βαθύ μαύρο αυτά συνδυάζονται για να σχηματίσουν μια αρμονική μονάδα. Αν σας αρέσει πιο απλά στο σπίτι, αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι η σωστή επιλογή! Εδώ είναι μερικές εμπνεύσεις!

Επιπλώστε το σαλόνι με λευκούς τοίχους και υψηλή γυαλάδα

σαλόνι επιπλωμένο καναπέ μπεζ τραπεζάκι καφέ γυαλιστερό πέτρινο τοίχο

Ακόμα και το μικρότερο διαμέρισμα της πόλης πρέπει να είναι άνετο αλλά και λειτουργικά επιπλωμένο. Ο σχεδιασμός θα πρέπει ιδανικά να εξοικονομεί χώρο και το διαμέρισμα να είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρό. Σε αυτή την περίπτωση, τα ανοιχτόχρωμα μονόχρωμα χρώματα είναι η καταλληλότερη λύση. Λευκά γυαλιστερά μέτωπα και τοίχοι σαλονιού με λευκή βαφή αντανακλούν το φως του ήλιου και κάνουν ακόμη και το μικρότερο σαλόνι να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Είναι γνωστό ότι οι ανοιχτόχρωμες επιφάνειες, π.χ. σε κομψό γκρι, συμβάλλουν επίσης σε μεγαλύτερη σαφήνεια και τάξη.

Επιπλώνοντας το σαλόνι – μονόχρωμο σε συνδυασμό με χρώματα άμμου

σαλόνι επίπλωση μονάδα τοίχου ράφι ξύλινο φυτικό φυτό

Πουριστικοί εσωτερικοί χώροι ιδιαίτερα διατηρούνται σε αχρωματικά χρώματα. Έτσι, εμφανίζονται σύγχρονα, ευάερα, δομημένα και όμως ευφάνταστα. Τα χρώματα λευκό, γκρι και μαύρο είναι εύκολο στη χρήση και συνδυάζονται μεταξύ τους κατά την επίπλωση ενός καθιστικού. Η διαχρονική τους αισθητική ταιριάζει επίσης με άλλα στυλ επίπλωσης και μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές προτιμήσεις. Για πιο φυσική εμφάνιση, τα μονόχρωμα χρώματα με μεταλλικά εφέ, καθώς και ασβεστόλιθος ή άμμος, μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά.

Έπιπλα με χρωματικούς τόνους

στήσιμο σαλόνι σαλόνι κόκκινο πορτοκαλί ξύλινο τραπέζι

Τα έπιπλα σε αχρωματικά χρώματα έχουν αυστηρό, γραφικό αποτέλεσμα και συνεχίζουν τις αρχιτεκτονικές ευθείες στο εσωτερικό. Μεμονωμένα αξεσουάρ σπιτιού σε ασυνήθιστα σχέδια ή έντονα χρώματα αυξάνουν την άνεση της ζωής και προσδίδουν στο δωμάτιο κάτι συγκεκριμένο. Δίνουν έμφαση στο ουδέτερα επιπλωμένο δωμάτιο και εντυπωσιάζουν με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους.

Ασπρόμαυρο εσωτερικό με τζάκι

σαλόνι επιπλωμένη σοφίτα τζάκι παράθυρο επίπεδη καναπέ δέρμα

Ο συνδυασμός χρωμάτων μαύρο και άσπρο είναι πολύ αυστηρός και μάλλον άψυχος; Με μια ξυλόσομπα, το σαλόνι μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε ένα ζεστό καταφύγιο. Οι φλόγες έχουν χαλαρωτικό αποτέλεσμα και δίνουν στο εσωτερικό μια ευχάριστη αίσθηση. Για να μην φαίνονται τα ασπρόμαυρα έπιπλα πολύ κρύα, μπορούν να τοποθετηθούν διαφορετικά χρώματα στο δωμάτιο, όπως έγχρωμα μαξιλάρια καναπέδων ή κομψές κουρτίνες.

Εσωτερικό σαλονιού σε λευκό και ανοιχτό γκρι

επιπλωμένο σαλόνι ανοιχτό γκρι καναπές τραπεζάκι σαλονιού μαύρο τραπέζι φαγητού υψηλής γυαλάδας

Το γκρι είναι ένα χρώμα που έχει πολλές αποχρώσεις και είναι απόλυτα σύμφωνο με τις τρέχουσες τάσεις ζωής. Οι γκρι αποχρώσεις συνδυάζονται υπέροχα με το διαχρονικό λευκό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε στοιχείο επίπλωσης. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φωτεινό σαλόνι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε γκρι σε μικρότερο βαθμό και έτσι να συμπληρώσετε πιο ανοιχτά χρώματα. Με σχέδιο λευκού τοίχου, για παράδειγμα, το ανοιχτό γκρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταπετσαρία του καναπέ ή για τις κουρτίνες.

 Η μονάδα τοίχου ως εγκατάσταση σε γκρι και λευκό με μοντέρνο σχεδιασμό

στήστε σαλόνι ενσωματωμένο τοίχο γκρι λευκό καναπέ μινιμαλιστικό

Κάθε μοντέρνο σαλόνι διαθέτει συνήθως μια κομψή μονάδα τοίχου που έχει σχεδιαστεί με αρκετό χώρο αποθήκευσης για την τηλεόραση, ράφια βιβλίων και μερικά ντουλάπια. Ο σχεδιασμός της μονάδας τοίχου πρέπει να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο σαλόνι και να έχει παρόμοιο συνδυασμό χρωμάτων. Μια μονάδα τοίχου σε λευκό και γκρι συνδυάζεται καλά με ένα μονόχρωμο εσωτερικό. Εάν το λευκό χρησιμοποιείται ως κύριο χρώμα και το γκρι για μερικές προφορές, τότε ολόκληρο το έπιπλο φαίνεται μεγαλύτερο και επίσης κάνει τον χώρο διαβίωσης να φαίνεται μεγαλύτερος.

 Σκούρα έπιπλα στο φωτεινό σαλόνι με πτυσσόμενη γυάλινη πόρτα

επίπλωση σαλόνι καναπέ σετ ταπετσαρία μαύρο τραπεζάκι

Τα έπιπλα σε σκούρο τόνο είναι μια πρακτική ιδέα για τον χώρο διαβίωσης, επειδή δεν λερώνονται τόσο γρήγορα και ως εκ τούτου απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Εάν θέλετε επίσης να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με σκούρα έπιπλα, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα. Πρώτα απ ‘όλα, ο σχεδιασμός των τοίχων παίζει σημαντικό ρόλο. Ένα ανοιχτό ή ακόμη και λευκό χρώμα τοίχου συνδυάζεται καλύτερα με σκούρα έπιπλα, όπως καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού ή πολυθρόνα. Το φωτεινό εσωτερικό κάνει τα αντίθετα έπιπλα να ξεχωρίζουν και να τα μετατρέπουν σε οπτικές ανταύγειες στο σαλόνι. Στη συνέχεια, ένα σαλόνι με σκούρα έπιπλα θα πρέπει να έχει αρκετό φως ημέρας, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με έναν γυάλινο τοίχο, για παράδειγμα.

 Σαλόνι με τσιμεντένιο τοίχο και καρέκλα έμφασης σε κόκκινο χρώμα

στήσιμο σαλόνι σκυρόδεμα γκρι κόκκινη πολυθρόνα ρίγες χαλί

Ωστόσο, εάν θέλετε ένα εντελώς σκοτεινό εσωτερικό στο σαλόνι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντελώς σκοτεινό σαλόνι. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να ληφθεί υπόψη ένας συνδυασμός γκρι και μαύρου, ο οποίος στρογγυλοποιείται με αντίστοιχες προφορές και καλό φωτισμό. Ένας μοντέρνος τσιμεντένιος τοίχος είναι κατάλληλος για αυτό, συμπληρωμένος με έναν αντίστοιχο καναπέ. Με έμφαση χρώματος σε έντονο χρώμα, αυτό το σίγουρο κάτι μπορεί να δοθεί σε ένα τέτοιο σαλόνι.

 Δημιουργήστε γκρι σαλόνι με τζάκι ως τοίχο προφοράς

επιπλώστε σαλόνι προφορά τοίχου τσιμέντο τζάκι καφέ δερμάτινη πολυθρόνα

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το δικό σας σαλόνι με ουδέτερα χρώματα, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Τα ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι έχουν επίσης ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, καθένα από τα οποία μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικό αποτέλεσμα στο εσωτερικό. Αν σας αρέσει η όμορφη εμφάνιση από σκυρόδεμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν τοίχο με έμφαση στο σαλόνι. Ο τοίχος πίσω από το τζάκι, για παράδειγμα, είναι ιδανικός για αυτό. Ως συνδυασμός, μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι, όπως μπλε-γκρι για το χαλί και ανοιχτό γκρι για την επένδυση των επίπλων καθισμάτων.

Δημιουργήστε ένα ασπρόμαυρο σαλόνι

σαλόνι με λευκό τοίχο καναπέ γκρι εικόνες

Αν και ο συνδυασμός ασπρόμαυρου χρώματος φαίνεται λίγο πολύ αυστηρός χωρίς χρωματικούς τόνους, είναι αρκετά κατάλληλος για μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό. Για αυτό θα πρέπει κανείς να βρει την ισορροπία μεταξύ των δύο χρωμάτων. Μόνο τότε δημιουργείται μια αρμονική συνολική εικόνα στο ασπρόμαυρο εσωτερικό.

Σχεδιάστε σαλόνια με μοτίβα

Διακόσμηση σαλονιού με επένδυση τοίχου από ξύλο κουνιστή καρέκλα λευκή

Ο συνδυασμός ουδέτερων χρωμάτων στο σαλόνι μπορεί να αρωματιστεί με απλά μοτίβα και μοτίβα. Χαλιά με μοτίβα ή μαξιλάρια καναπέ με μοτίβα προσθέτουν μερικές επισημάνσεις στο δωμάτιο και χαλαρώνουν την ατμόσφαιρα. Ένας κομψός πολυέλαιος ή ένα μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου μπορεί επίσης να συμβάλει σε αυτό.

Συνδυάστε ουδέτερα χρώματα με ξύλο στο σαλόνι

σαλόνι επίπλωση κουρτίνες γκρι γκρι χαλί τσιμεντένιος τοίχος

Το ξύλο αναμφίβολα φαίνεται ιδιαίτερα σπιτικό και μπορεί να δώσει σε κάθε δωμάτιο στο διαμέρισμα μια φυσική αίσθηση. Επομένως, μπορείτε να συνδυάσετε τα μονόχρωμα έπιπλα σαλονιού με ένα ξύλινο έπιπλο ή δάπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, το σαλόνι μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ άνετο σαλόνι για όλη την οικογένεια.

σαλόνι με έπιπλα μαύρου κόκκινου τόνου φωτιστικό δαπέδου ενσωματωμένο τοίχο

Επιπλωμένο σαλόνι χαμηλό ταμπλό λευκό χαλί μαύρο τοίχο μοντέρνα πολυθρόνα

επιπλώστε σαλόνι τοίχο με έμφαση τοίχο μαύρο παρκέ

επίπλωση καθιστικού σαλόνι σχεδιασμός τοίχου μοντέρνο υψηλής γυαλάδας λευκό

Επιπλώστε καθιστικό λευκό καναπέ δερμάτινη καρέκλα μαύρη οθόνη προστασίας προσωπικών λωρίδων ξύλου

επίπλωση σαλόνι πέτρινα πλακάκια ανοιχτό γκρι ντουλάπι μαύρο γυαλιστερό οικιακό θέατρο

επίπλωση σαλονιού ράφια τζάκι μαύροι καναπέδες ξύλινη κουνιστή πολυθρόνα

επίπλωση σαλονιού πρωτότυπο σχέδιο καναπέ δάπεδο υψηλής γυαλάδας

επίπλωση σαλονιού μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού γκρι καναπές μαξιλάρι μαύρες τουλίπες

στήστε σαλόνι μινιμαλιστικά τετράγωνα σκυρόδεμα σκυρόδεμα σφαίρα λαμπτήρα τηλεόρασης

έστησε σαλόνι καμινάδα μαύρο τοίχο σχεδιασμός επίπλων λευκό

στήσιμο σαλόνι τζάκι μαύρη τραπεζαρία γυάλινο τραπέζι

πουριστική-επίπλωση-μικρό-διαμέρισμα-αχρωματικό-χρώματα-κυρίαρχη

Επιπλώνοντας το σαλόνι: κομψές αντιθέσεις ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι

Σαλόνι-επίπλωση-ιδέες-σε-λευκό-μαύρο-γκρι-σχέδιο-πολυθρόνα-γυαλιστερό

Ζήστε τέλεια με ουδέτερα χρώματα

σαλόνι-πατάρι-στυλ-σκανδιναβική-εμπνευσμένη-ζωντανές-ιδέες-ψηλοτάβανο

Αυξήστε την άνεση της ζωής με το φως

Υπαίθριος-σχεδιασμός-σαλόνι-μέταλλο-έπιπλα-τραπεζαρία-σχεδιασμός

Επιπλώνοντας το σαλόνι: ιδέες για καθαρολόγους

σαλόνι-μαύρο βαμμένο-τοίχο-χτισμένο-αιθανόλη-τζάκι

Τα ξύλινα έπιπλα αποπνέουν άνεση 

σαλόνι-ιδέες-καναπές-μαύρο-δέρμα-πολυθρόνες-γκρι-επικαλυμμένο

Μινιμαλισμός στο σαλόνι – τονίζεται από τα χρώματα

σαλόνι-επίπλωση-μαύρο-άσπρο-κίτρινο-μαξιλάρια-ενσωματωμένη κουζίνα-χωρίς χειρολαβή

Διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι σε μια μοντέρνα αλληλεπίδραση

Πουριστική-σαλόνι-επίπλωση-σπονδυλωτός-καναπές-τεχνολογία τοίχου σε επίπεδο δαπέδου-ενσωματωμένη

Επιτύχετε μια ολιστική έννοια χρώματος

Σαλόνι-τοίχος-χρώμα-γκρι-σκάλες-μαύρο-γυαλιστερό-δάπεδο

Σαλόνι-ιδέες-επίπλωση-ατομικό-γκρι-λευκό-ταβάνι-ενσωματωμένο-φως

σαλόνι-σχέδιο-ουδέτερα-χρώματα-στάση-τζάκι-τσιμέντο-οροφή-ξύλο-παρκέ

σαλόνι-επίπλωση-άνετα υφάσματα-τεράστια καθίσματα-τοπίο-τρισδιάστατος τοίχος

σαλόνι-επίπλωση-ουδέτερο-πάτωμα-laminate-φωτεινό-σαλόνι-τοίχος-γυαλιστερό λευκό

διαμέρισμα-σχέδιο-με-αχρωματικά-χρώματα-τοίχος-ανθρακί-γκρι

απλή-επίπλωση-ιδέες-μαύρο-άσπρο-γκρι-δέρμα-πολυθρόνα-ορθογώνιο-σχέδιο

Πλαστικές καρέκλες-τραπεζαρία-κρεμαστά φώτα-ασυνήθιστο σχέδιο

δωμάτιο-έννοια-ημι-ανοιχτό-σχέδιο-ουδέτερα-χρώματα-σαλόνι-σαλόνι-έπιπλα

μινιμαλιστική-σοφίτα-διαμέρισμα-μαύρο-άσπρο-αντιθέσεις-λωρίδες τοίχου-κάθετες

πολυλειτουργικό-σαλόνι-επίπλωση-με-επικαλυμμένα-έπιπλα-ουδέτερα-χρώματα

χρωματική σχεδίαση-σαλόνι-γκρι-λευκό-μεταβάσεις-μοντέρνα-έπιπλα-τζάκι

Διπλό διαμέρισμα-ιδέες επίπλωσης-δαπέδου-ξύλινα πλακάκια-γραφείο σπιτιού-αιώρα

δερμάτινος-καναπές-ρυθμιζόμενος-πλάτη-καθιστικό-σχέδιο-τοίχοι-τσιμέντο-εμφάνιση

υψηλής αντίθεσης-εσωτερικό-φυσική-πέτρα-ντυμένος-τοίχος-πάτωμα-laminate-γκρι

laminate δάπεδο-γκρι-λάκα-επιφάνεια-καθιστικό-τζάκι

Τσιμεντένιοι τοίχοι-σαλόνι-ξύλινη οροφή-μοκέτα-λουλουδάτο μοτίβο

μοντέρνο-διαμέρισμα-απλό-σχέδιο-χρωματισμός-ουδέτερο-σχέδιο-τραπεζάκι σαλονιού

ζεστή-επίπλωση-ιδέες-μαύρο-άσπρο-γκρι-μαξιλάρια-καναπέ-σκανδιναβικό στιλ