σαλόνι

Βελτίωση της ηχομόνωσης στο σαλόνι – συμβουλές για ηχομόνωση

σαλόνι μπεζ ηχομόνωση δασύτριχα φυτά χαλιών

Το σαλόνι είναι συνήθως ο κύριος χώρος ψυχαγωγίας σε ένα σπίτι, οπότε η ακουστική θα μπορούσε να αποτελέσει ζήτημα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Θόρυβος από έξω, συνομιλίες στο σαλόνι που ξυπνούν τα παιδιά στον επάνω όροφο ή ηχώ που παρεμβαίνει στον ήχο από το σύστημα οικιακού κινηματογράφου – τα προβλήματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν Ηχομόνωση στο σαλόνι για μια μοναδική εμπειρία ήχου μπορεί να βελτιωθεί.

Ηχομόνωση στο σαλόνι – βαριές κουρτίνες

Ηχομόνωση στο σαλόνι βαριές κουρτίνες καφέ λευκό

Εξασφαλίστε επαρκή ηχομόνωση κρεμώντας βαριές κουρτίνες. Επιλέξτε υλικά όπως το βελούδο ή το μετάξι επειδή είναι πυκνά υφάσματα. Στην πραγματικότητα απορροφούν τον ήχο, ειδικά όταν μιλούν. Θα βοηθήσετε να μειώσετε τους εξωτερικούς θορύβους και τις συζητήσεις. Συνδυάστε τις βαριές κουρτίνες με διάφανες κουρτίνες έτσι ώστε να μπορούν να ανοίξουν αν ο θόρυβος της ημέρας δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ηχομόνωση στο σαλόνι – διακοσμήστε τους τοίχους με ταπισερί

σαλόνι ταπισερί γωνιακός καναπές ηχομόνωση

Οι ταπετσαρίες είναι κουβέρτες από ύφασμα που είναι συνήθως πολύχρωμες και με εντυπωσιακό μοτίβο. Όχι μόνο προσθέτουν χρώμα και καλύπτουν τον κενό χώρο στον τοίχο, αλλά βοηθούν επίσης στην ηχομόνωση στο σαλόνι.

Διακοσμήστε το δωμάτιο με διαφορετικά έπιπλα

φωτεινό σαλόνι μπεζ μαξιλάρια χαλί καναπές ανοιχτό ροζ

Γεμίστε το σαλόνι με καναπέδες, επικαλυμμένα έπιπλα, πολυθρόνες, ξύλινα ράφια και διαχωριστικά δωματίων. Βάλτε βιβλία στα ράφια. Όσο περισσότερα έπιπλα και υφάσματα βάζετε στο δωμάτιο, τόσο περισσότερο μπορεί να μειωθεί ο θόρυβος. Θεωρητικά, τα φυτά προσφέρουν επίσης φυσική ηχομόνωση.

Δασύτριχα χαλιά

Ηχομόνωση στο σαλόνι ηχομόνωση χαλί κουρτίνα καφέ

Ενώ τα ξύλινα δάπεδα μπορεί να είναι ένα ελκυστικό, διακοσμητικό στοιχείο στο σαλόνι σας, ο ήχος πρόσκρουσης είναι ιδιαίτερα προβληματικός σε κτίρια κατοικιών. Τα χαλιά είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μέσα βέλτιστης ηχομόνωσης. Εάν δεν είστε λάτρεις του χαλιού, αγοράστε ένα μεγάλο χαλί Schaggy και τοποθετήστε το στο κέντρο του δωματίου έτσι ώστε να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο το ξύλινο πάτωμα.

όσο περισσότερα έπιπλα και υφάσματα, τόσο το καλύτερο

μοντέρνο σαλόνι με μαρμάρινο πάγκο τηλεόρασης με ψευδοροφή

μικρό σαλόνι

μικρό καθιστικό καθρέφτη τοίχου μεγεθύνετε οπτικά επενδυμένο καναπέ

Ηχομόνωση στο χαλί σαλόνι με επικαλυμμένο έπιπλο τζάκι

Ηχομονωτικό σαλόνι με ψηλή οροφή τζάκι από μπετόν

Ηχομόνωση στο σαλόνι γούνινο δάπεδο φυτά κουρτίνες

Ηχομόνωση φωτισμού οροφής σαλόνι στρογγυλό δέρμα καναπέ

Ηχομόνωση ξύλινο πάτωμα από ξύλο καρυδιάς μπεζ καφέ

Ηχομόνωση σαλονιού ταπετσαρία ταπετσαρία πολυθρόνας έμμεσος φωτισμός