τραπεζαρία

Το πρωτοποριακό, επεκτάσιμο τραπέζι φαγητού Fletcher Capstan από μασίφ ξύλο

Μοντέρνα έπιπλα τραπεζαρίας με δυνατότητα επέκτασης τραπεζαρίας στρογγυλής σχεδίασης

Κάτω τα χέρια από ένα από τα πιο πρωτοποριακά τραπέζια που έχετε δει ποτέ. Το επεκτάσιμο τραπέζι φαγητού Fletcher Capstan από Πίνακες Fletcher  είναι αυτό που χρειάζεται ο καθένας στο σπίτι του – ένα έπιπλο που ταιριάζει στο δωμάτιο και ταυτόχρονα μπορεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο για αρκετά άτομα. Το τραπέζι διπλασιάζεται γρήγορα σε μέγεθος διατηρώντας το στρογγυλό σχήμα του. Μπορεί να μετατραπεί γρήγορα, ομαλά και αθόρυβα με μία δυναμική κίνηση. Στην αρχική του κατάσταση προσφέρει χώρο για 6 άτομα και έχει διάμετρο 1,90 μέτρα. Μετά τη στροφή, η διάμετρος είναι ήδη 2,50 μέτρα και υπάρχει χώρος για περίπου 12 άτομα.

Το επεκτάσιμο τραπέζι φαγητού διπλασιάζεται σε μέγεθος σε δευτερόλεπτα

επεκτάσιμο τραπέζι φαγητού fletcher capstan ιδέα στρογγυλό σχήμα μεγάλο

Απο Επεκτάσιμο τραπέζι φαγητού Fletcher Capstan μπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα ή ηλεκτρονικά. Και οι δύο τρόποι λειτουργίας είναι γρήγοροι και εύκολοι. Η διαδικασία μετατροπής διαρκεί μόνο 3 δευτερόλεπτα. Η επιφάνεια του τραπεζιού αποτελείται από 6 στοιχεία που εκτείνονται σε μια σπείρα και άλλα 7 αναδύονται. Όταν είναι μικρό, μοιάζει με κέικ.

Το επεκτάσιμο τραπέζι φαγητού σχεδιασμένο από τον David Fletcher – καινοτομία και στυλ

Επέκταση τραπεζιού τραπεζιού σκούρο μασίφ ξύλο τραπέζι ευγενές

Κάτω από το επάνω στρώμα υπάρχουν δύο επιπλέον στρώματα: ένα με 6 κομμάτια ξύλου σε σχήμα βέλους και μια μεγάλη πλάκα με σχήμα αστεριού. Το τραπέζι υποστηρίζεται από ένα στιβαρό πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι. Το πλαίσιο περικλείεται από ένα τύμπανο που ελέγχει όλες τις διαδικασίες. Τα τραπέζια Fletcher είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις. Σχεδιασμένο από τον Βρετανό σχεδιαστή επίπλων David Fletcher, αυτό το έπιπλο μπορεί να δώσει στους καλεσμένους σας μια μικρή παράσταση πριν το δείπνο.

Σταθερό πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι

Επεκτάσιμο τραπέζι φαγητού πρωτότυπο σχήμα αστέρι μοντέρνο σύστημα

Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν πώς δημιουργήθηκε και πώς λειτουργεί ακριβώς ο αναπτυσσόμενος πίνακας. Η διαδικασία μετατροπής είναι γρήγορη και αθόρυβη.

Τραπέζι φαγητού Fletcher Capstan με μοτίβο ρίγες

Τραπέζι φαγητού με δυνατότητα επέκτασης από μασίφ ξύλο, σχήμα αστεριού, μοτίβο ρίγες

Τραπέζι φαγητού με δυνατότητα επέκτασης από μασίφ ξύλο στρογγυλό capstan fletcher

Τραπέζι φαγητού με δυνατότητα επέκτασης, μασίφ ξύλο, στρογγυλό, πρωτοποριακό σχέδιο

Τραπέζι με δυνατότητα επέκτασης, μασίφ ξύλο, στρογγυλό αλουμίνιο, γρήγορη διαδικασία μετατροπής

Επεκτάσιμο τραπέζι από μασίφ ξύλο, στρογγυλό καινοτόμο 6 12 άτομα γρήγορα