τραπεζαρία

Κόκκινη τραπεζαρία για έντονη και φιλόξενη ατμόσφαιρα

κόκκινο-έπιπλο-ισχυρή-ατμόσφαιρα-τραπεζαρία

Παθιασμένο και φλογερό, ζεστό και φιλόξενο, το κόκκινο θα ζωντανέψει κάθε τραπεζαρία. Καθώς ένας εντυπωσιακός κόκκινος εσωτερικός σχεδιασμός γίνεται μοντέρνος κόκκινη τραπεζαρία δημιουργήστε ένα δυνατό, ατμοσφαιρικό σκηνικό για βραδινά πάρτι και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο μια κόκκινη τραπεζαρία το τέλειο σκηνικό. Ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου και το στυλ που μπορείτε να επιλέξετε η κόκκινη τραπεζαρία παίρνουν πολλές μορφές.

Κόκκινη τραπεζαρία με πλακάκια από μαύρο μάρμαρο

κόκκινο-τραπεζαρία-μαύρο-μάρμαρο-δάπεδο-πλακάκια

Ντύσου Η κόκκινη τραπεζαρία σας φαντασία! Για μια εξαιρετικά πλούσια εμφάνιση, χρησιμοποιήστε βαριές θεατρικές κουρτίνες από λεπτά υφάσματα που δημιουργούν μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Τα κόκκινα υφάσματα φαίνονται πανέμορφα, οι χρυσές κουρτίνες εξίσου πολυτελείς και μια πινελιά από ασημί ή γκρι θα φαίνεται εκλεπτυσμένη, με λίγη αυτοσυγκράτηση. Για μια μάλλον κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, οι γυαλιστερές κόκκινες αποχρώσεις εξισορροπούν τα ασπρόμαυρα έπιπλα σε ένα απλό γεωμετρικό κόκκινο σχέδιο σχεδιασμού τραπεζαρίας. Σε σύγκριση, σκεφτείτε πόσο κομψός θα ήταν ένας πίνακας του Mondrian.

Κόκκινη τραπεζαρία – κόκκινος πολυέλαιος και διακοσμητικά στοιχεία

λευκό-τραπεζαρία-κόκκινο-πολυέλαιος-διακόσμηση-στοιχεία

Αν ένα σύνολο κόκκινη τραπεζαρία Σας φαίνεται υπερβολικά ακραίο, αυτό το δυνατό, ατμοσφαιρικό χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε τοίχους με έμφαση και διακοσμητικά στοιχεία όπως υφάσματα, φώτα και διακοσμητικά αντικείμενα. Αυτός είναι ίσως ο πιο κατάλληλος τρόπος για να μετακινηθείτε μια κόκκινη τραπεζαρία Εισαγάγετε θέμα σε μικρότερη ρύθμιση.

Κόκκινο τραπέζι φαγητού, λευκές καρέκλες και μαύρο πάτωμα

κόκκινο-τραπέζι-λευκό-καρέκλες-μαύρο-πάτωμα

Φυσικά, για να δημιουργήσετε μια πιο ήπια ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία με κόκκινο χρώμα, είναι δυνατό να επιλέξετε χρώματα που είναι λιγότερο κορεσμένα. Το κόκκινο με γαλαζωπή απόχρωση είναι πιο ήσυχο και θα προσθέσει μια πλούσια ζεστή ατμόσφαιρα στο περιβάλλον. Τα γήινα κόκκινα, όπως η τερακότα, εισάγουν μια χαλαρή μεσογειακή γοητεία. Αυτές οι πιο λεπτές αποχρώσεις θα χρησιμοποιήσουν ευχάριστη ζεστασιά χωρίς να φαίνονται πολύ φωτεινές. Λόγω αυτού του ψυχολογικού φαινομένου, το κόκκινο χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή για μια τραπεζαρία που βλέπει προς τα βόρεια, επειδή θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της ζεστασιάς σε ένα φυσικά δροσερό δωμάτιο.

λευκό τραπέζι φαγητού και ριγέ κόκκινο τοίχο προφοράς

τραπεζαρία-λευκό-τραπεζαρία-τραπέζι-ριγέ-κόκκινο-τοίχος

Το κόκκινο χρώμα είναι υπέροχο για έναν χώρο που σχετίζεται με την ψυχαγωγία και την απόλαυση των πιο λεπτών πραγμάτων στη ζωή. Γι ‘αυτό είναι η τέλεια επιλογή χρώματος για τη μοντέρνα τραπεζαρία.

από τον Jaz

Τραπεζαρία με κόκκινα σκαμπό και λευκούς τοίχους

τραπεζαρία-κόκκινο-σκαμπό-λευκοί τοίχοι

Χρώμα τερακότα – ιδέα σχεδιασμού τραπεζαρίας

ιδέα σχεδιασμού τραπεζαρίας χρώματος τερακότας

κόκκινες καρέκλες στην τραπεζαρία – ιδέα σχεδιασμού

κόκκινες καρέκλες-τραπεζαρία-σχεδιασμός-ιδέα

κόκκινες πινελιές στην τραπεζαρία

τραπεζαρία κόκκινων τόνων

έπιπλα τραπεζαρίας κόκκινα  κόκκινος-καναπές-έμφαση-λευκό-τραπεζαρία

τραπεζαρία τοίχου με κόκκινη προφορά

Χιονάτη λευκή εσωτερική διακόσμηση και κόκκινα έπιπλα

χιόνι-λευκό-εσωτερικό-σχέδιο-κόκκινο-έπιπλα

  εξαιρετικά πολυτελής κόκκινη τραπεζαρία

υπερπολυτελής-κόκκινη-τραπεζαρία

καρέκλες με κόκκινη επένδυση – έμφαση στην τραπεζαρία

  κόκκινες καρέκλες-προφορά-τραπεζαρία.

κόκκινες ακρυλικές καρέκλες και κόκκινο χαλί στην τραπεζαρία

κόκκινο-ακρυλικό-καρέκλες-κόκκινο-χαλί-τραπεζαρία

κόκκινο-κουζίνα-ντουλάπια-λευκό-τραπεζαρία-έπιπλα