Κουζίνα

Καινοτόμος σχεδιασμός κουζίνας Artica από την Estudiosat

μοντέρνα κουζίνα Artica φουτουριστική κουζίνα νησί σπάζει ορθογώνια διακόσμηση

Η Artica Σχεδιασμός κουζίνας είναι μια εξαιρετική πρωτοποριακή ιδέα που θα μπορούσε να σας αλλάξει γνώμη για τον τέλειο εξοπλισμό κουζίνας και το σωστό στυλ για αυτόν τον χώρο του σπιτιού. Ευγενής, κομψή και πραγματικά άνετη, αυτή η κουζίνα δίνει μια αίσθηση άνεσης, υψηλής λειτουργικότητας και αναμφισβήτητα καλής εμφάνισης.

Ο σχεδιασμός της κουζίνας Artica – η δημιουργία

σχεδιασμός κουζίνας καινοτόμος πλάκα θέρμανσης φούρνου ενσωματωμένη

Η λαμπρή ιδέα για αυτό Σχεδιασμός κουζίνας, ακόμα γνωστή με το όνομα του έργου Artica, είναι μια καινοτόμος δημιουργία που προέρχεται από την ταλαντούχα ομάδα των Estudiosat Design Studios. Το έργο έγινε από τον δημοφιλή κατασκευαστή Delta Cocinas επένδυσε και διαχειρίστηκε. Η πραγματική πρόκληση για το Estudiosat Design Studio ήταν η εξαιρετική πρόταση για επανασχεδιασμό του τυπικού σχεδιασμού κουζίνας και μετατροπή του σε φουτουριστική και δυναμική κατασκευή. Φυσικά αυτό προτάθηκε από την Delta Cocinas, όπου το διοικητικό συμβούλιο προσπάθησε να βρει και να εφαρμόσει νέες ιδέες και τάσεις στον 21ο αιώνα.

Η εξαιρετική ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό της κουζίνας Artica

σχεδιασμός κουζίνας μοντέρνο μπλε γυαλί λεία επιφάνεια σκούρο

Η Artica Σχεδιασμός κουζίνας εντυπωσιάζει με την εντύπωση πάγου-αέρα αμέσως μετά την είσοδό του στο δωμάτιο. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι η κουζίνα είναι ένα ζεστό και ζεστό μέρος, εδώ έρχεστε αντιμέτωποι με ένα κρύο εσωτερικό σχέδιο που αλλάζει τις συνήθεις τάσεις ταυτόχρονα. Οι λευκοί και γκρι τόνοι κυριαρχούν για να τονίσουν την ουδετερότητα και να δώσουν τέλος στην κοσμική θεωρία ότι η κουζίνα πρέπει να είναι ένα φωτεινό και χαρούμενο μέρος. Οι μπλε και μοβ αποχρώσεις που δημιουργούνται από τα τεχνητά φώτα LED τονίζουν τη δροσερή αίσθηση της ιδέας του σχεδιαστή.

Μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας σε ασπρόμαυρο

ντουλάπια κουζίνας σχεδιασμός λευκή διακόσμηση ορθογώνια σπάζει ξύλο δαπέδου

Το κύριο στοιχείο της διακόσμησης χρονολογείται Σχεδιασμός κουζίνας θα μπορούσε να προβληθεί στη διακόσμηση της κουζίνας. Τα σπαστά διαλείμματα φαίνονται στο νησί της κουζίνας και στα λευκά ντουλάπια. Τα τεχνητά κατάγματα μιμούνται έναν σχηματισμό πέτρας και έρχονται σε αντίθεση με την εσφαλμένη αντίληψη ότι η κουζίνα στο σπίτι είναι πάντα το παλαιότερο και λιγότερο καλά διατηρημένο δωμάτιο στο διαμέρισμα. Η εξαιρετική προσέγγιση της ομορφιάς ως κατηγορίας στον κόσμο του σχεδιασμού κουζίνας εξισορροπείται με τις τέλεια λείες επιφάνειες και το λαμπερό δάπεδο.

Το ιδιαίτερο και μοναδικό για την Artica Σχεδιασμός κουζίνας είναι η έλλειψη οποιασδήποτε μορφής περιττής λεπτομέρειας. Οι περισσότερες οικιακές συσκευές κατανέμονται και οργανώνονται με ακρίβεια στα ντουλάπια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σχεδιαστές στο Estudiosat επέλεξαν πραγματικά τεράστια και συμπαγή έπιπλα για το ράφι. Από την άλλη πλευρά, ο νεροχύτης και οι ηλεκτρικές συσκευές είναι κυρίως ενσωματωμένοι στο νησί της κουζίνας. Όλα λοιπόν είναι εύκολα προσβάσιμα και τέλεια αποθηκευμένα.

Απλότητα και κομψότητα – οι νέες τάσεις

μοντέρνο σχεδιασμό Artica δαπέδου γυαλιστερά μαύρα πλακάκια

Η Artica Σχεδιασμός κουζίνας έχει επιφέρει μια εξαιρετική κίνηση που δεν υπήρχε στην πραγματικότητα στους κανόνες της δημιουργίας κουζίνας μέχρι τώρα. Η νέα τάση, που τονίζεται στο γυαλιστερό σχέδιο της κουζίνας, ουρλιάζει για απλότητα και κομψότητα, που ισορροπούν μεταξύ τους στο μέγιστο και είναι σαφώς ορατές κατά τις διαδικασίες μαγειρέματος και τα όμορφα οικογενειακά γεύματα.

Ακριβό ή όχι, περίεργο ή όχι, ο σχεδιασμός κουζίνας Artica είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει μια επανάσταση στον εσωτερικό σχεδιασμό. Το να ζεις σε μια ατμόσφαιρα τέχνης και να ζεις σε ένα σπίτι όπου έχει δημιουργηθεί η κουζίνα Artica είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να νιώσεις καλλιτέχνης..

Διακόσμηση τοίχου σε μπλε και μοβ με λευκά ντουλάπια κουζίνας

σχέδιο Artica διακόσμηση τοίχου μπλε μωβ ντουλάπι κουζίνας λευκό

Νησί κουζίνας με φουτουριστικό σχεδιασμό με ενσωματωμένα συρτάρια

Κουζίνα καινοτόμα Artica ενσωματωμένα συρτάρια

Οι σύγχρονες κουζίνες από την Ιταλία συναρπάζουν με την εξυπνάδα και την πολυπλοκότητά τους