Κουζίνα

Σχεδιαστή κουζίνα με φύλλα LEAF by Culimaat High End Kitchens

οργανικό-καμπύλο-σχεδιαστή-κουζίνα-culimaat-φύλλο-μοντέρνο

Ολλανδός κατασκευαστής κουζίνας Κουζίνες υψηλής ποιότητας Culimaat σχεδίασε μια ειδική κουζίνα σχεδιαστών, η οποία χαρακτηρίζεται από το ελκυστικό της σχήμα σε συνδυασμό με τη ασυμβίβαστη λειτουργικότητα – η κουζίνα Leaf είναι εμπνευσμένη από τη φύση και μιμείται το οργανικό σχήμα ενός φύλλου.

Κουζίνα σχεδιαστών κατασκευασμένη από καινοτόμο υλικό

οργανικός-σχεδιασμός-γλώσσα-μοντέρνος-σχεδιαστής-κουζίνα-φύλλα-ενσωματωμένες συσκευές

Η ανεξάρτητη σχεδιαστική κουζίνα είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικό HI-MACS® και προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στη θερμότητα και τα καθαριστικά. Η μαλακή, λεία επιφάνεια σε λαμπερό λευκό HI-MACS® έχει επιλεγεί προσεκτικά για επαφή με τρόφιμα και διευκολύνει επίσης τον καθαρισμό. Υπό αυτή την έννοια, η κουζίνα σχεδιαστών είναι απολύτως υγιεινή, εύκολη στη φροντίδα και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σχεδιαστική κουζίνα για σόμπες με υψηλές αισθητικές απαιτήσεις

κουζίνα-μοντέρνος-εξοπλισμός-σε σχήμα φύλλου-σχέδιο-λευκό

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές κουζίνες, το νησί κουζίνας Leaf έχει σχεδιαστεί με εργονομική αντίληψη και φαίνεται ευάερο. Όλα τα καλώδια και οι συνδέσεις ρεύματος, οι σωλήνες νερού και άλλα τεχνικά εξαρτήματα είναι πολύ καλά κρυμμένα. Εκτός από τον σύγχρονο εξοπλισμό, ο χρήστης διαθέτει βολικό χώρο αποθήκευσης κάτω από τον πάγκο εργασίας. Έχετε λοιπόν όλα τα απαραίτητα σκεύη κουζίνας κοντά σας. Το σώμα σε σχήμα φύλλου περιέχει πλυντήριο πιάτων, φούρνο, ψυγείο μπουκαλιών κρασιού, καταψύκτη, νεροχύτη από ανοξείδωτο ατσάλι και συρτάρια που ανοίγουν και κλείνουν ηλεκτρονικά.

οργανική-κουζίνα-ΦΥΛΛΟ-νεροχύτης που τραβάει τα βλέμματα-ανοξείδωτο ατσάλι-στρογγυλά ενσωματωμένο

Υπερσύγχρονη κουζίνα Leaf από τις κουζίνες Culimaat High End

Η βιολογική κουζίνα είναι μαγευτική σε κάθε δωμάτιο. Τον Σεπτέμβριο το προϊόν θα παρουσιαστεί στο Maison & Ο Objet παρουσιάζει. Όλοι οι λάτρεις των καθαρών γραμμών, η αλληλεπίδραση των οποίων οδηγεί σε έναν τέλειο, οργανικά καμπυλωτό σχεδιασμό, απολαμβάνουν τον υψηλότερο βαθμό σύγχρονου σχεδιασμού στην κουζίνα LEAF.

Φωτογραφίες από: © René van Dongen

φύλλο-φύλλο-σχήμα-μοντέρνα-κουζίνα-ανοξείδωτο-χάλυβα-νεροχύτη-λεία-επιφάνεια

καινοτόμα-κουζίνα-μοντέρνο-σχέδιο-καμπύλες-καμπύλες-σχήματα

σχεδιαστής-κουζίνας-μοντέρνος-καμπυλωτός-ενσωματωμένος-συσκευές-αποθηκευτικός χώρος