Κουζίνα

Μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας από την Minacciolo- Natural Skin σαν ένα δεύτερο δέρμα στην κουζίνα

Εξοπλισμός κουζίνας-σε ξύλο-μαύρο

Το Natural Skin είναι μια κουζίνα με σχεδιασμό κουζίνας και εξοπλισμό από το Minacciolo για την οποία έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Είναι κουζίνες που συνδυάζουν μια παραδοσιακή αίσθηση με μοντέρνα αισθητική. Ρίξε μια ματιά!

Σχεδιασμός κουζίνας με μοτίβα ντόμινο

Νιπτήρας-και-βρύσης-σε-μαύρο-κόκκινο-πικάπ

Ο σχεδιασμός της κουζίνας του Minacciolo προσφέρει απλούς πάγκους εργασίας που δεν υπερβαίνουν τα 20 mm ανά στρώση. Το Natural Skin μπορεί να περιέχει εξαρτήματα κουζίνας Domino και χειριστήρια που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Minacciolo και τα οποία μπορούν να περιέχουν μια μοναδική μαύρη βάση με λαμπερή κόκκινη λαβή για τη βρύση. Αγαπάμε το Fusion Red-Black για το σωλήνα νερού, το οποίο αφήνει μια μοναδική εντύπωση στην κουζίνα.

Τοεξωγήινος σχεδιασμός κουζίνας με στυλ και λειτουργικότητα

Ντουλάπι-με-ενότητες-και-ρυθμιζόμενα-στοιχεία

Τα ντουλάπια μπορούν να δημιουργήσουν μια μνημειώδη δομή διαιρώντας αυτές τις ενότητες και χρησιμοποιώντας τα ως τέλειο διαχωριστικό δωματίου. Τα έπιπλα ντουλαπιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρακτική επιλογή αποθήκευσης όχι μόνο στην κουζίνα, αλλά και στην τραπεζαρία, στο σαλόνι, ακόμη και στη μελέτη. Ωστόσο, το ντουλάπι κουζίνας Natural Skin είναι η καλύτερη επιλογή σας ως ντουλάπι. Ο σχεδιασμός κουζίνας των θυρών προσφέρεται σε διαφορετικές εκδόσεις – ξύλο και χρωματικές αποχρώσεις με πραγματικό χαρακτήρα αφής. Οι πάγκοι εργασίας είναι το ίδιο διαφορετικοί ως προς τα υλικά και το σχεδιασμό.

Για πιάτα από κόκαλα στην τραπεζαρία …

Για-αποθήκευση-σκεύη Κίνας-Κίνας-και-γραφείου

και ως ντουλάπι στην κουζίνα

Φυσικό δέρμα-μπουφέ-στην κουζίναΜε σκούρα ή ανοιχτόχρωμη έκδοση

Σκυρόδεμα-πάτωμα-ντουλάπι-οπτικά-ξύλο-βιομηχανικά

Οι διαφορετικές εκδόσεις του ντουλαπιού είναι κατασκευασμένες από συνθετική ρητίνη, οι οποίες χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία για να παράγουν μια ματ και λεία επιφάνεια

αντιβακτηριακό απωθητικό επιφανειακού νερού

Επιπλέον, η επιφάνεια έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από δακτυλικά αποτυπώματα, γρατζουνιές και φθορά και είναι επίσης υδατοαπωθητική, καθώς και με αντιβακτηριακή προστασία.

Μασίφ ξύλινες πόρτες-μαύρα ράφια

Οι πόρτες και τα συρτάρια καλύπτουν τη μαύρη εσωτερική δομή των ράφια. Τα καθαρά γεωμετρικά σχήματα των ντουλαπιών ενισχύονται από τους λεπτούς μεταλλικούς θάμνους με σπείρωμα.

υδατοαπωθητικα-επενδυσεις-του-ξυλου-υλικων

Εκτός από το φυσικό ξύλο που είναι επίσης λερωμένο, τα συρτάρια και οι μπροστινές πόρτες είναι υψηλής πυκνότητας που είναι αδιάβροχα και απωθητικά. Το εξωτερικό στρώμα μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με ένα στιβαρό στρώμα για να πάρει μια βιομηχανική και κομψή εμφάνιση.

Φυσικό δέρμα-κουζίνα-με-γκρι-έκδοση