Κουζίνα

Κουζίνες Mortini Mobili – κλασικές, πολυτελείς και μοντέρνες

κλασικές-κουζίνες-από-Μορτίνη-Μομπίλι-ανοιχτόχρωμο ξύλο

Δεν είναι πλέον δύσκολο να δημιουργηθούν ή να βρεθούν ενδιαφέρουσες ιδέες κουζίνας. Μεγάλος αριθμός νέων και καινοτόμων στούντιο σχεδιασμού μαζί με τους άλλους κατασκευαστές επίπλων, ο πελάτης μπορεί εύκολα να επιτύχει το αποτέλεσμα της οικιακής τελειότητας και της ζεστής ατμόσφαιρας στο σπίτι. Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι σαν τους επαγγελματίες Κουζίνες Mortini Mobili να εμπιστεύονται.

Ο κατάλογος και οι κουζίνες Mortini Mobili

classic-kitchens-by-Mortini-Mobili-open-kitchen

Κοιτάξτε μέσα στον κόσμο πίσω από το Mortini Mobili εταιρεία, Δεν μπορούμε απλά να χάσουμε τα χαρακτηριστικά του καταλόγου και τα προϊόντα, χαρακτηρίζουν την ιταλική ομάδα ως μία από τις πιο αξιόλογες και ταλαντούχες σε ολόκληρη τη χώρα. Ο κατάλογος της εταιρείας περιλαμβάνει λαμπρές προσφορές για σούπερ κουλ ιδέες κουζίνας, όπου η ισορροπία μεταξύ υλικών υψηλής ποιότητας, πανέμορφων χρωμάτων, πρωτότυπων ιδεών και οραματικών εμφανίσεων είναι αποκλειστικά εντυπωσιακή. Ενώ ο κατάλογος είναι ποικίλος, η κατασκευή επίπλων είναι σταθερή με την προσθήκη νέων πατενταρισμένων τεχνικών, καινοτομιών και τάσεων από τους ηγέτες του κλάδου.

Κλασικές και μοντέρνες κουζίνες από το Mortini Mobili

classic-kitchens-by-Mortini-Mobili

Ως συνήθως, οι κουζίνες Mortini Mobili χωρίζονται σε δύο τμήματα – ένα τμήμα για κλασικές κουζίνες και ένα τμήμα για μοντέρνες κουζίνες. Μπορούν να διακριθούν από το στυλ, τη διακόσμηση και τις μεθόδους διευθέτησης. Αλλά οφείλονται εξίσου στις μοναδικές τους ιδιότητες που αποτελούν τη γενική τους εμφάνιση – την εργονομία, την οικολογική φιλία και την πραγματική ομορφιά.

μοντέρνες-κουζίνες-by-Mortini-Mobili-open-living-area

Οι σύγχρονες κουζίνες Mortini Mobili είναι τυπικοί εκπρόσωποι χώρων υψηλής τεχνολογίας, τεχνολογίας μαγειρέματος όπου όλα είναι στο χέρι. Όλα είναι όμορφα ακόμη και για το πιο έντονο μάτι. Η λάμψη και η καθαρή κομψότητα είναι μερικές μόνο από τις ετικέτες που μπορούμε να προσθέσουμε στις κύριες κριτικές για τις σύγχρονες κουζίνες του Mortini Mobili. Κοιτάζοντας το μέλλον, αυτά τα σχέδια κουζίνας θα πρέπει να είναι τα παραδείγματα των φουτουριστικών χώρων του σπιτιού μας.

κλασικές-κουζίνες-από-Μορτίνη-Μομπίλι-μαύρο-ξύλο

Οι κλασικές ιδέες της κουζίνας σχεδιάζουν με τα αρμονικά σχήματα, τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων και υλικών, και φυσικά με τις αδιαμφισβήτητες προθέσεις στα παραδοσιακά ντεκόρ, όπως τα βάζα, τα πιάτα και τα ποτήρια και ο φωτισμός. Λόγω της παράδοσης, η εταιρεία βασίζεται μόνο σε νέα έπιπλα με τη γνωστή ετικέτα “Made in Italy”. Μερικές από τις ιδέες πίσω από το κλασικό χαρτοφυλάκιο κουζινών από τον ιταλικό όμιλο είναι αφιερωμένες στη vintage ροή.

Ειδικές, εξαιρετικά δροσερές ιδέες κουζίνας με πολυτελή εμφάνιση

Πολυτελείς κουζίνες από Mortini Mobili

Υπάρχει μια ειδική περιορισμένη συλλογή της Mortini Morbili που έχει δημιουργηθεί για να ικανοποιήσει τους πλούσιους ανθρώπους και τις προτιμήσεις τους για εκλεκτά και πολυτελή προϊόντα. Οι κουζίνες του Mortini Mobili με πολυτελή εμφάνιση είναι η τελευταία προσέγγιση της εταιρείας για την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα. Αυτές οι παραστάσεις φτιαγμένες προσεκτικά και με ακρίβεια για την υψηλή κατηγορία, κάνουν μια αξέχαστη εντύπωση και δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Πολυτελής-κουζίνα-by-Mortini-Mobili

Η εσωτερική διακόσμηση της Tosca για μια υπέροχη πολυτελή κουζίνα μπορεί να είναι η πιο ελκυστική και σαφής ιδέα μεταξύ όλων των κουζινών Mortini Mobili. Οι Ιταλοί σχεδιαστές ξεπέρασαν τον εαυτό τους – η όμορφη κουζίνα είναι μόλις λίγα βήματα από την πόρτα στον ουρανό. Για το λόγο αυτό, η ομάδα εξακολουθεί να ακολουθεί την ιδέα της ομορφιάς στην κουζίνα και να βάζει τη λειτουργικότητα σε δεύτερη μοίρα.

Υπηρέτρια

Πολυτελείς-κουζίνες-από-Mortini-Mobili-σκούρο ξύλο

Πολυτελείς-κουζίνες-by-Mortini-Mobili-vanilla

Πολυτελείς-κουζίνες-by-Mortini-Mobili-wine-red-shelf   μοντέρνες-κουζίνες-by-Mortini-Mobili-μπεζ-ξύλο

μοντέρνα-κουζίνα-ντουλάπια-by-Mortini-Mobili

μοντέρνες-κουζίνες-by-Mortini-Mobili  κλασικές-κουζίνες-από-Μορτίνη-Μομπίλι-λευκό-ξύλινο-πάτωμα

κλασικές-κουζίνες-από-Mortini-Mobili-χρωματικές αντιθέσεις

κλασικές-κουζίνες-από-Μορτίνη-Μομπίλι-κόκκινο-ξύλο

κλασικές-κουζίνες-από-Mortini-Mobili-μαύρες-αντιθέσεις  classic-open-kitchen-by-Mortini-Mobili

κλασικές-κουζίνες-από-Mortini-Mobili-μαρμάρινο πάτωμα

κλασικές-κουζίνες-by-Mortini-Mobili-ευρύχωρες   classic-collection-kitchens-by-Mortini-Mobili