Κουζίνα

Προγραμματίστε την κουζίνα σας με ένα μοντέρνο και λειτουργικό τρόπο-σχεδιασμός κουζίνας κατά μέτρο

Μοντέρνα κουζίνα -γυαλιστερή επιφάνεια εργασίας-παιχνιδιάρικο-σχέδιο-οβάλ

Κατά κανόνα, μια νέα κουζίνα είναι μια από τις πιο ακριβές αγορές για ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα. Ο μέσος Γερμανός συνήθως ξοδεύει περισσότερα χρήματα για την επίπλωση της κουζίνας με μοντέρνο και λειτουργικό τρόπο παρά για την επίπλωση των υπόλοιπων δωματίων. Επιπλέον, χρειάζονται αρκετά χρόνια για να ανανεωθεί η κουζίνα. Σε κάθε περίπτωση, οι στατιστικές λένε ότι ο μέσος Γερμανός θα αγοράσει τρεις κουζίνες στη διάρκεια της ζωής του. Για αυτό, θα πρέπει να είναι αξιόπιστο και στιβαρό, ώστε να μπορεί να διαρκέσει για 20 χρόνια και περισσότερο χωρίς δυσκολία. Πρώτα απ ‘όλα, η ποιότητα και στη συνέχεια η επιλογή μοντέλων, χρωμάτων και υλικών παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Σχεδιάστε την κουζίνα μοντέρνα, αγροτική ή βιομηχανική – ποιο είναι το στυλ σας?

Μοντέρνα κουζίνα -λευκό-χειρολαβή-ξύλο-παρκέ

Ο σχεδιασμός της νέας κουζίνας πρέπει να είναι καλά μελετημένος, επειδή οι δυνατότητες σχεδιασμού είναι σχεδόν άπειρες και σήμερα οι άνθρωποι δεν εργάζονται πλέον μόνο σε αυτό το δωμάτιο, αλλά κυρίως συνηθίζουν. Πάνω από το 20% των Γερμανών που ζουν στο Neubeuten αναφέρουν ότι συνδυάζουν μαγείρεμα, φαγητό και διαβίωση Welt.de. Κατά το σχεδιασμό της κουζίνας χωρίς τείχη, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το στυλ διαβίωσης και η επίπλωση των υπόλοιπων δωματίων. Η κουζίνα χωρίς τοίχο-σαλόνι-σαλόνι αναλαμβάνει το σχεδιασμό των υπόλοιπων δωματίων. Η σημερινή κουζίνα δεν πρέπει πλέον να είναι μόνο πρακτική και λειτουργική, αλλά και όμορφη και ευπαρουσίαστη.

Επιπλώνοντας μια μοντέρνα κουζίνα – το όνειρο πολλών Γερμανών

Μοντέρνα κουζίνα -LED-φωτισμός-έμμεσος-φωτιστικός μετρητής

Μερικές φορές έχετε ήδη μια συγκεκριμένη διάταξη της κουζίνας κατά το σχεδιασμό, αλλά συνήθως είναι πάντα καλή ιδέα να συλλέξετε περαιτέρω προτάσεις και έμπνευση. Ωστόσο, αυτά πρέπει να σχετίζονται όσο το δυνατόν πιο στενά με τη συγκεκριμένη κατάσταση του δωματίου και να είναι ρεαλιστικά. Τα πρόσθετα όπως τα μπροστινά λάκα, οι γυάλινες επιφάνειες, τα ντουλάπια χωρίς χειρολαβές και οι ενεργειακά αποδοτικές συσκευές κουζίνας απολαμβάνουν την αυξανόμενη ζήτηση και καθιστούν την κουζίνα σύμβολο κατάστασης. Σαν εκπρόσωπος Έρευνα του Zukunftsinstitut για λογαριασμό της Siemens υποδηλώνει ότι μια μεγάλη κουζίνα είναι πιο σημαντική για τους Γερμανούς από το αυτοκίνητο. Το να το κάνουμε μοντέρνο αλλά χρήσιμο θεωρείται πλέον ως μια μακροπρόθεσμη επένδυση.

Η κουζίνα των ονείρων είναι μια κουζίνα φτιαγμένη στα μέτρα

Μοντέρνα κουζίνα-παιχνιδιάρικος-εξοπλισμός-υψηλής ποιότητας-hrau-ξύλο

Δεδομένου ότι κάθε δωμάτιο έχει τις δικές του διαστάσεις, μόνο τα έπιπλα κατά παραγγελία ταιριάζουν τέλεια και δεν χάνεται πολύτιμος χώρος. Ομοίως, μια κουζίνα, μοντέρνα και φτιαγμένη κατά μέτρο, προσφέρει μέγιστο χώρο αποθήκευσης. Τα λειτουργικά ντουλάπια μπορούν να σχεδιαστούν ξεχωριστά σε νεκρές γωνίες αντί για μικρά διαμερίσματα ή ανοιχτά ράφια. Πώς λειτουργεί η προσαρμογή, επίσης επιλογή κουζινών μπορείτε να βρείτε online σε αυτήν τη σελίδα. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ποικιλία βασικών σχημάτων για να διαλέξετε όταν σχεδιάζετε την κουζίνα. Ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς και επίσης κάνει χρήση των αρχιτεκτονικών συνθηκών και ιδιοτήτων εξαρτάται από τις δικές σας προτιμήσεις, αλλά και από την κατάσταση της ζωής σας.

Σχεδιάζοντας μια κουζίνα σε σχήμα U με μοντέρνο και λειτουργικό τρόπο

κουζίνα-μοντέρνος-επιμήκης-γκρι-λευκός-κεραμίδια-τοίχος κουζίνας

Το χαρακτηριστικό σχήμα της κουζίνας σε σχήμα U κάνει τη βέλτιστη χρήση του χώρου και καταλαμβάνει 3 στους τέσσερις τοίχους. Επομένως, δεν είναι πάντα δυνατό να ενσωματωθεί μια τραπεζαρία. Είναι εξαιρετικά λειτουργικό και προσφέρει επαρκή χώρο εργασίας και αποθήκευσης. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνονται υπόψη πολλές εργονομικές πτυχές και οι μετακινήσεις και οι ροές εργασίας της νοικοκυράς μειώνονται σημαντικά. Πολλά ψηλά ντουλάπια σχεδιασμένα με αυτήν τη μορφή μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα μια αίσθηση υπερβολής. Καθαρά οπτικά, τα ψηλά ντουλάπια φαίνονται καλύτερα τοποθετημένα στη μία πλευρά ή στις γωνίες.

Σχεδιάστε την κουζίνα L με μοντέρνο και πρακτικό τρόπο – μια γωνιακή κουζίνα

κουζίνα-μοντέρνα-γωνιακή κουζίνα-ξύλο-εμφάνιση-μικρή-λειτουργική-φωτεινή

Υπάρχει πάντα χώρος για κουζίνα σε σχήμα L, ανεξάρτητα από τις αρχιτεκτονικές συνθήκες, γι ‘αυτό είναι γνωστή ως all-rounder. Η διάταξη της γωνιακής κουζίνας επιτρέπει τις μικρότερες αποστάσεις μεταξύ των διαδικασιών εργασίας και υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετήσετε ένα τραπέζι φαγητού με καθίσματα. Συχνά συμβαίνει ότι μια νεκρή γωνία δημιουργείται σε γωνία 90 μοιρών του σχήματος L. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με αποτελεσματικά συστήματα ντουλαπιών, έτσι ώστε ο χώρος αποθήκευσης να μην χάνεται άσκοπα.

Μια κουζίνα G σχεδιασμένη σε μοντέρνο και αγροτικό στιλ ταυτόχρονα

κουζίνα-μοντέρνο-στυλ-διαβίωσης-εξοχική κατοικία-μοντέρνο-λευκό-φωτεινό

Η κουζίνα G προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και ως εκ τούτου είναι ιδανική για οικογένειες πολλών ατόμων. Ωστόσο, απαιτεί έναν αρκετά μεγάλο χώρο κουζίνας – από 12 τετραγωνικά μέτρα και είναι η ιδανική λύση για μια ανοιχτή κάτοψη. Αυτό το σχήμα είναι ευέλικτο και μπορεί να σχεδιαστεί ξεχωριστά στη δομή του. Φαίνεται ότι είναι μια τέλεια βάση για την κουζίνα των ονείρων, καθώς πολλές πτυχές της σύγχρονης κατασκευής κουζίνας, όπως ένα νησί κουζίνας ή πάγκος κουζίνας, είναι τελικά δυνατές.

Προγραμματίστε μια μοντέρνα κουζίνα με νησί κουζίνας

Μοντέρνα κουζίνα-νησί-ξύλινο πάτωμα-λευκό-υψηλό γυαλιστερό

Οι κουζίνες με νησιά είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές σχεδιασμού. Η τάση για τα νησιά κουζίνας χαρακτηρίζεται κυρίως από την ολοένα και πιο ανοιχτή κάτοψη των νέων κτιρίων, όπου υπάρχει ανάγκη για ομαλή μετάβαση στον χώρο διαβίωσης. Εάν το δωμάτιο παρέχει τον απαραίτητο χώρο από 15 τετραγωνικά μέτρα, υπάρχουν πολλές επιλογές για εκλεπτυσμένο σχεδιασμό κουζίνας. Επειδή το ίδιο το νησί μπορεί να συνδυαστεί με ευελιξία με άλλα σχήματα κουζίνας ή παιχνιδιάρικα με άλλα ντουλάπια, για παράδειγμα μια σειρά από αυτόνομα ψηλά ντουλάπια. Εάν υπάρχει ακτίνα κίνησης μικρότερη από 80 εκατοστά για τους διαδρόμους, μια χερσόνησος μπορεί να σχεδιαστεί ως εναλλακτική λύση.

Σχεδιάστε την κουζίνα να είναι μοντέρνα, αλλά λειτουργική-κουζίνα με μέτρηση για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο

κουζίνα-μοντέρνο-σχέδιο-αποθήκευση-χώρος-αποθήκευση-λειτουργικό-πρακτικό

Σε μικρά διαμερίσματα υπάρχει συχνά έλλειψη αποθηκευτικού χώρου, αλλά ακόμη και οι μίνι κουζίνες δεν χρειάζεται να κάνουν χωρίς μοντέρνα και άνετη επίπλωση. Το πιο σημαντικό είναι να μην σπαταλάτε χώρο, αλλά να βελτιστοποιείτε ό, τι είναι διαθέσιμο. Αυτό λειτουργεί καλύτερα με ντουλάπια κατασκευασμένα για μέτρηση μέχρι το ύψος του δωματίου. Αυτό δημιουργεί επιπλέον χώρο αποθήκευσης όπου οι συμβατικές τυπικές λύσεις είναι κατά τα άλλα ανεπαρκείς. Οι συρόμενες πόρτες εξοικονομούν επίσης χώρο, επειδή οι συμβατικές κρεμαστές πόρτες απαιτούν μεγάλη επιφάνεια για να μετακινηθείτε μπροστά από τα ντουλάπια.

Σχεδιάστε την κουζίνα να είναι μοντέρνα και βιώσιμη χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας

κουζίνα-μοντέρνο-λευκό-χωρίς χειρολαβή-ξύλο-παρκέ-δάπεδο-ξύλο-εξοχική κατοικία-σκούρο-λεκιασμένο-ανοξείδωτο ατσάλι

Η υψηλή ποιότητα μιας κουζίνας ξεκινά με τη σωστή επιλογή υλικού και κατασκευής. Οι σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής και το πάχος του υλικού τουλάχιστον 19 χιλιοστών εγγυώνται μέγιστη ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο έξυπνος σχεδιασμός της κουζίνας και τα έπιπλα για μέτρηση σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε το καλύτερο από το χώρο και να μην σπαταλήσετε ένα χιλιοστό.