Κουζίνα

Νησί κουζίνας με καναπέ – μια λειτουργική ιδέα επίπλωσης για την κουζίνα

νησί κουζίνας με καναπέ μαύρο δερμάτινο μάρμαρο

Τα σχέδια για έπιπλα είναι απίστευτα ποικίλα. Και οι σχεδιαστές έρχονται συνεχώς με νέες, ενδιαφέρουσες και λειτουργικές ιδέες με τις οποίες εκπλήσσουν τους πιθανούς πελάτες. Έχοντας αυτό κατά νου, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουζίνα ως ιδέα επίπλωσης, αυτή Νησί κουζίνας με καναπέ κατέχει.

Νησί κουζίνας με μαύρο δερμάτινο καναπέ και κίτρινα μαξιλάρια

νησί κουζίνας με δερμάτινο καναπέ μαύρο μαξιλάρια ρίξτε πράσινο

Το αποτελεσματικό νησί της κουζίνας με καναπέ δεν είναι μόνο ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τα μάτια, έχει και την πρακτική του πλευρά. Είναι η τέλεια επιλογή για μικρά διαμερίσματα στα οποία η κουζίνα βρίσκεται ακριβώς στο σαλόνι και δεν υπάρχει πολύς χώρος για ντουλάπια κουζίνας, τραπεζαρία ή μεγάλο καναπέ. Αλλά η κουζίνα συνδυάζει τα πάντα σε ένα και είναι μια εξαιρετική λύση για εξοικονόμηση χώρου. Αλλά αυτή η κουζίνα είναι επίσης πολύ κατάλληλη ως πρακτική που τραβάει τα βλέμματα.

Νησί κουζίνας με καναπέ – κουζίνα σε κομψή γυαλάδα σε μαύρο χρώμα

καναπές κουζίνας υψηλής στιλπνότητας μαύρα πλακάκια λευκό γκρι

Ο σχεδιασμός προέρχεται από το The Myers Touch. Η επιθυμία του πελάτη ήταν μια κουζίνα από την οποία μπορούσε κανείς να κοιτάξει στον κήπο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να ταιριάζει με το υπόλοιπο παλαιότερο μέρος του σπιτιού, αλλά και να έχει μια ορισμένη διάκριση από το σύγχρονο. Το αποτέλεσμα είναι μια κουζίνα που έχει ένα νησί κουζίνας με έναν καναπέ και ένα ανοιχτόχρωμο δάπεδο από πλακάκια που ταιριάζει με το δρύινο δάπεδο του διαδρόμου. Η ίδια η κουζίνα είναι φτιαγμένη από μοντέρνο μαύρο γυαλιστερό, ενώ οι συσκευές είναι από το Miele και το Gaggenau.

Η κουζίνα και το νησί με μοντέρνο σχεδιασμό

νησί κουζίνας με καναπέ υψηλής γυαλάδας μαύρα λουλούδια βάζο μάρμαρο

Τώρα οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν τον κήπο με όλη την οικογένεια ή με φίλους από το νησί της κουζίνας με καναπέ, ενώ έχουν δείπνο στον ενσωματωμένο δερμάτινο καναπέ. Χάρη στα πολλά και μεγάλα παράθυρα στην κουζίνα, μπορείτε να δείτε τον κήπο από οπουδήποτε στην κουζίνα.

Κουζίνα με σύγχρονες συσκευές και ελαφρύ δάπεδο με πλακάκια

κουζίνα μοντέρνο νησί ψυγείο μέταλλο υψηλής στιλπνότητας

Ιδέα σχεδίασης από Το Myers Touch.